Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(JurgitaL @ 2011 03 16, 11:50)
O morkas dėjote žalias ar apvirtas?

As dejau zalia morka.
Supjauciau morka i 4 dalis (morka buvo vidutinio dydzio). Tas 4 dalis dar per puse padalinau. Na ir ikaisiojau i ipjovimus tuos.
Razinas dejau perrinktas, nuplautas (kai kurios girdejau ju neplauna...).
Na ir kadangi karka viriau 2valandas, tai morkyte tikrai spejo isvirti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgitaL @ 2011 03 16, 12:50)
O morkas dėjote žalias ar apvirtas?

kam deti virtas morkas,jei vyniotinis verda 2 valandas ax.gif

ewacka tobulas!!!!! wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 03 16, 12:08)
kam deti virtas morkas,jei vyniotinis verda 2 valandas ax.gif

ewacka tobulas!!!!! wub.gif  wub.gif

aciu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 15, 17:48)
Karkas pirkau Druskininkuose biggrin.gif

Brangokos karkos g.gif Kaip tik ryt važiuojam su vaikais pas senelius i Druskininkus, užsirašiau karkos receptą, darysiu. Bet Vilniuje pigiau, reik užsipirkt. Labai jau skaniai atrodo visų darytos essen.gif
Atsakyti
Beja, dar norejau pamineti, kad as ne marlioje viriau, o taip vadinamoje rankoveje ar kineseje - juokauju lotuliukas.gif
taigi, nors ir bugstavau, kad gal del to, kad marlioje neverdu, kazkas ne taip gausis, bet viskas tikrai gerai gavosi ax.gif tai jei kuri marlios pritruko (kaip buvo mano atveju) - galima ir be jos apsieiti 4u.gif
Atsakyti
Karkos vyniotinis gavosi puikiai. Gaminsiu dažnai, o ypač baliukams. Labai skanus ir kai pamačiau, kad galima pridėti dar įvairių daržovių, netgi manau mėsos. Tai iš vis puiku. DIDELIS AČIŪ ŠEIMININKEI, KURI PASKELBĖ RECEPTĄ!!! 4u.gif

p.s.pridėčiau ir savo vyniotinio nuotrauką, bet deja labai greit suvalgėme lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(editav @ 2011 03 16, 12:16)
Brangokos karkos g.gif Kaip tik ryt važiuojam su vaikais pas senelius i Druskininkus, užsirašiau karkos receptą, darysiu. Bet Vilniuje pigiau, reik užsipirkt. Labai jau skaniai atrodo visų darytos essen.gif

Litas ten ar ten... nenubiednesiu, retai jas kazkaip vistiek valgom. o i kita miesta ju tikrai nevaziuosiu ieskot biggrin.gif pas mane irgi uzmarinuotas vyniotinis su morka.
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2011 03 16, 12:35)
atkeliauju su foto karkos vyniotinio.

Nu viskas, pirksiu šeštadienį karką lotuliukas.gif Labai skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2011 03 16, 12:35)
Sveikos 4u.gif
atkeliauju su foto karkos vyniotinio. Gavosi labai skanus. thumbup.gif

Vau bigsmile.gif koki grazuti padarete thumbup.gif wub.gif as kai morku nemegstu, tai ju nededu, bet vaizdas labai cool.gif
O kam, ta skuryte nupjaunat? man ji skaniausia biggrin.gif
Papildyta:
As einu tefteliu daryti, paziuresim kaip gausis ax.gif mirksiukas.gif
Jau pietaujancioms rolleyes.gif SKANAUS thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2011 03 16, 14:18)
Vau bigsmile.gif koki grazuti padarete thumbup.gif  wub.gif as kai morku nemegstu, tai ju nededu, bet vaizdas labai cool.gif
O kam, ta skuryte nupjaunat? man ji skaniausia biggrin.gif

As tai dar valgau dar, MB tai schmoll.gif sako, kiaules mesle trypciojo, o ka valgysiu dabar?as tai dar pavalgau, bet poto skonis kazkoks man jos specifinis pasijaucia doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2011 03 16, 15:36)
As tai dar valgau dar, MB tai  schmoll.gif sako, kiaules mesle trypciojo, o ka valgysiu dabar?as tai dar pavalgau, bet poto skonis kazkoks man jos specifinis pasijaucia doh.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif , o tai jis ir šaltienos nevalgo?
, super karkos atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2011 03 16, 15:16)
lotuliukas.gif , o tai jis ir šaltienos nevalgo?
, super karkos atrodo  thumbup.gif

valgo. megsta labai saltiena, bet tik jam geriau pacio proceso nematyti kaip ten kas po ko dedama ir kaip tos dalys atrodo. lotuliukas.gif
As siaip kai pirma karta saltiena pati viriau, tai apstulbusi pati buvau ir maniau, kad kai isvirsiu jos nebevalgysiu. Kiaules galva su pajuodavusiais dantimis, feeee blink.gif zinau, kad galima tos galvos nedeti, bet pagal musu recepta ji dedama ax.gif

O tas ruletas karkos tikrai liuks thumbup.gif gaminkites visos, kas megta tokius, tikrai liksite patenkintos thumbup.gif 4u.gif
Kas nemegsta tos skurytes, nusiims kaip mano MB daro ir sveis patenkinti lotuliukas.gif
Atsakyti