Karkas pirkau Druskininkuose
:
parašykit receptą kaip darysit,aš kažkada tik sugadinau,labai sausai iškepiau
[/quote]
vat ir man sausa, sprangi gavos
parašykit receptą kaip darysit,aš kažkada tik sugadinau,labai sausai iškepiau
[/quote]
vat ir man sausa, sprangi gavos
As ismarinuoju is vakaro, palieku nakciai, kita diena verdu kokia 1 val-1,5 val. Tada dedu i skarda, pridedu bulviu, pabarstau bulviu prieksoniais jas, ir kepu dar kokia valandziuke. Kitos sako deda tiesiai i kepimo rankove ir joje kepa neapvirus. Man gavosi minksta gal pasiseke kaip aklai vistai grudas
Cia as apie karka
Cia as apie karka
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 15, 18:51)
As ismarinuoju is vakaro, palieku nakciai, kita diena verdu kokia 1 val-1,5 val. Tada dedu i skarda, pridedu bulviu, pabarstau bulviu prieksoniais jas, ir kepu dar kokia valandziuke. Kitos sako deda tiesiai i kepimo rankove ir joje kepa neapvirus. Man gavosi minksta gal pasiseke kaip aklai vistai grudas
Cia as apie karka
Cia as apie karka
vat ir aš galvoju,kad reikėjo dėti į rankovę?o aš tik folija apdengiau gal todėl taip išdžiuvo jinai
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 03 15, 19:44)
vat ir aš galvoju,kad reikėjo dėti į rankovę?o aš tik folija apdengiau gal todėl taip išdžiuvo jinai
Jei pradzioj neapviret, tai manau ji isdziuvo ilgai kepant..
Mūsų šiandienos vakarienė Itališka duonelė - focaccia
Kepiau pagal šį recepta. Iš duotos normos man išėjo dvi duonelės - viena paruošiau su svogūnais kaip ir recepte, tik apibėriau picos prieskoniais, o kita panaudojau picai kad visų šeimiškių poreikius atitiktų. Pica iš to kas šaldytuve, pada sutepiau majonezu, bėriau sūrio, dėjau vištienos ir poro, bėriau picos prieskonių, o iškepus dar sūriu apibėriau ir pašoviau į orkaitę, kad pasilydytų.
Recepte rašo kepti 230 laipsnių, bet man po 15 min apdegė truputį, tai gal turėjo 130 būti Reziumė, labai skanu
Kepiau pagal šį recepta. Iš duotos normos man išėjo dvi duonelės - viena paruošiau su svogūnais kaip ir recepte, tik apibėriau picos prieskoniais, o kita panaudojau picai kad visų šeimiškių poreikius atitiktų. Pica iš to kas šaldytuve, pada sutepiau majonezu, bėriau sūrio, dėjau vištienos ir poro, bėriau picos prieskonių, o iškepus dar sūriu apibėriau ir pašoviau į orkaitę, kad pasilydytų.
Recepte rašo kepti 230 laipsnių, bet man po 15 min apdegė truputį, tai gal turėjo 130 būti Reziumė, labai skanu
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 15, 19:46)
Jei pradzioj neapviret, tai manau ji isdziuvo ilgai kepant..
buvo virta,nieks nevalgė užšaldžiau,o paskui sugalvojau orkaitėj apkepti,nu žodž
QUOTE(AkvileZ @ 2011 03 15, 20:13)
Mūsų šiandienos vakarienė Itališka duonelė - focaccia
mano vaikams čia būtų skanumynas,reiks pabandyti ir šitą
pasirodo vaizdas nesužavėjo
QUOTE(*Keila* @ 2011 03 15, 17:20)
Vistienos suktinukai su suriu ir pomidorais
būtinai išbandysiu
QUOTE(AkvileZ @ 2011 03 15, 18:13)
Mūsų šiandienos vakarienė Itališka duonelė - focaccia
Labai skaniai atrodo, bandysiu butinai kepti!
QUOTE
Itališka duonelė - focaccia
super,issisaugau
Sveikos
atkeliauju su foto karkos vyniotinio. Gavosi labai skanus.
Su MB nusprendeme, kad artimiausiu metu gaminsime dar du, tik su slyvu, morku, zirneliu idarais...
Labai aciu recepto seimininkei uz tai, kad pasidalino juo. Labai patiko ir tiko mums
O siandien ryte su tuo vyniotiniu daremes sumustinukus, ant batono tepeme majonezo, dejome po gabaliuka vynuotinio ir valgeme tik ant sumustiniu dedant apipjausciau ta odele, na ir zalumynu pritrukome, bet vistiek buvo labai skanu ir kas svarbu MB patiko, o jis labai isrankus pas mane...
atkeliauju su foto karkos vyniotinio. Gavosi labai skanus.
Su MB nusprendeme, kad artimiausiu metu gaminsime dar du, tik su slyvu, morku, zirneliu idarais...
Labai aciu recepto seimininkei uz tai, kad pasidalino juo. Labai patiko ir tiko mums
O siandien ryte su tuo vyniotiniu daremes sumustinukus, ant batono tepeme majonezo, dejome po gabaliuka vynuotinio ir valgeme tik ant sumustiniu dedant apipjausciau ta odele, na ir zalumynu pritrukome, bet vistiek buvo labai skanu ir kas svarbu MB patiko, o jis labai isrankus pas mane...
O morkas dėjote žalias ar apvirtas?