Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Karkas pirkau Druskininkuose biggrin.gif
Atsakyti
:
parašykit receptą kaip darysit,aš kažkada tik sugadinau,labai sausai iškepiau blush2.gif doh.gif
[/quote]
vat ir man sausa, sprangi gavos
Atsakyti
As ismarinuoju is vakaro, palieku nakciai, kita diena verdu kokia 1 val-1,5 val. Tada dedu i skarda, pridedu bulviu, pabarstau bulviu prieksoniais jas, ir kepu dar kokia valandziuke. Kitos sako deda tiesiai i kepimo rankove ir joje kepa neapvirus. Man gavosi minksta g.gif gal pasiseke kaip aklai vistai grudas biggrin.gif

Cia as apie karka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 15 kovo 2011 - 19:13
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 15, 18:51)
As ismarinuoju is vakaro, palieku nakciai, kita diena verdu kokia 1 val-1,5 val. Tada dedu i skarda, pridedu bulviu, pabarstau bulviu prieksoniais jas, ir kepu dar kokia valandziuke. Kitos sako deda tiesiai i kepimo rankove ir joje kepa neapvirus. Man gavosi minksta  g.gif gal pasiseke kaip aklai vistai grudas  biggrin.gif

Cia as apie karka biggrin.gif

vat ir aš galvoju,kad reikėjo dėti į rankovę?o aš tik folija apdengiau gal todėl taip išdžiuvo jinai g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 03 15, 19:44)
vat ir aš galvoju,kad reikėjo dėti į rankovę?o aš tik folija apdengiau gal todėl taip išdžiuvo jinai  g.gif


Jei pradzioj neapviret, tai manau ji isdziuvo ilgai kepant..
Atsakyti
Mūsų šiandienos vakarienė Itališka duonelė - focaccia
user posted image
Kepiau pagal šį recepta. Iš duotos normos man išėjo dvi duonelės - viena paruošiau su svogūnais kaip ir recepte, tik apibėriau picos prieskoniais, o kita panaudojau picai lotuliukas.gif kad visų šeimiškių poreikius atitiktų. Pica iš to kas šaldytuve, pada sutepiau majonezu, bėriau sūrio, dėjau vištienos ir poro, bėriau picos prieskonių, o iškepus dar sūriu apibėriau ir pašoviau į orkaitę, kad pasilydytų.
Recepte rašo kepti 230 laipsnių, bet man po 15 min apdegė truputį, tai gal turėjo 130 būti g.gif Reziumė, labai skanu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AkvileZ: 15 kovo 2011 - 20:14
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 15, 19:46)
Jei pradzioj neapviret, tai manau ji isdziuvo ilgai kepant..

buvo virta,nieks nevalgė užšaldžiau,o paskui sugalvojau orkaitėj apkepti,nu žodž blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(AkvileZ @ 2011 03 15, 20:13)
Mūsų šiandienos vakarienė Itališka duonelė - focaccia

bigsmile.gif mano vaikams čia būtų skanumynas,reiks pabandyti ir šitą bigsmile.gif

pasirodo vaizdas nesužavėjo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MoNaMi*: 15 kovo 2011 - 20:22
QUOTE(*Keila* @ 2011 03 15, 17:20)
Vistienos suktinukai su suriu ir pomidorais

būtinai išbandysiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 15 kovo 2011 - 22:10
QUOTE(AkvileZ @ 2011 03 15, 18:13)
Mūsų šiandienos vakarienė Itališka duonelė - focaccia

Labai skaniai atrodo, bandysiu butinai kepti!
Atsakyti
QUOTE
Itališka duonelė - focaccia


super,issisaugau bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
atkeliauju su foto karkos vyniotinio. Gavosi labai skanus. thumbup.gif
Su MB nusprendeme, kad artimiausiu metu gaminsime dar du, tik su slyvu, morku, zirneliu idarais...
Labai aciu recepto seimininkei uz tai, kad pasidalino juo. Labai patiko ir tiko mums wub.gif 4u.gif
O siandien ryte su tuo vyniotiniu daremes sumustinukus, ant batono tepeme majonezo, dejome po gabaliuka vynuotinio ir valgeme thumbup.gif tik ant sumustiniu dedant apipjausciau ta odele, na ir zalumynu pritrukome, bet vistiek buvo labai skanu ir kas svarbu MB patiko, o jis labai isrankus pas mane... ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 16 kovo 2011 - 11:36
O morkas dėjote žalias ar apvirtas?
Atsakyti