Na, jau labai grazi armonika, nieko neprikisi
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 03 15, 09:43)
Imk nors zalia valgyk laaabai grazu
Siandien pirkausi karkas, tai emiau su kaulu priekines (sake daugiau mesos ant ju buna ), kg 6 lt, o be kaulo 8,5 lt. Bet as viena kepsiu orkaitej, o is kitos darysiu vyniotini
Tai karka, kaip suprantu tai cia kulnas???
QUOTE(brashke77 @ 2011 03 15, 10:01)
Na, jau labai grazi armonika, nieko neprikisi
QUOTE(Evelincik @ 2011 03 15, 10:26)
Imk nors zalia valgyk laaabai grazu
man žalia irgi skaniau atordo
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 15, 12:42)
Siandien pirkausi karkas, tai emiau su kaulu priekines (sake daugiau mesos ant ju buna ), kg 6 lt, o be kaulo 8,5 lt. Bet as viena kepsiu orkaitej, o is kitos darysiu vyniotini
parašykit receptą kaip darysit,aš kažkada tik sugadinau,labai sausai iškepiau
aciu uz armonikos foto smagu matyti ,atrodo puikiai
Lietiniai blynai II
3 kiaušiniai
druskos, cukraus
6-7 šaukštai miltų
0.5 l. pieno
šaukštas aliejaus
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska, suberti miltus, gausis tiršta tešla ir skiesti ją vis maišant šiltu pienu, įmaišyti aliejų. Kepti keptuvėje.
Skanaus!!!
Lietiniai blynai II
3 kiaušiniai
druskos, cukraus
6-7 šaukštai miltų
0.5 l. pieno
šaukštas aliejaus
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska, suberti miltus, gausis tiršta tešla ir skiesti ją vis maišant šiltu pienu, įmaišyti aliejų. Kepti keptuvėje.
Skanaus!!!
Aš jau irgi prislėgus karkos vyniotinį Vakare pabandysiu nuotraukytę įkelti. Į įpjovas dėjau morkų ir žirnelių, turėtų gerai gautis
QUOTE(Ulė @ 2011 03 15, 14:13)
Lietiniai blynai II
blynus jau kitur užmačiau,reiks padaryti kurią dieną
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 15, 13:42)
Cia kur?
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 15, 12:42)
Brangokai cia tos karkos. As pati pirkau ketvirtadieni tai mokejau uz kg 5 lt ir dar maciau kad buvo virs 4 lt karku. Cia pirkau Kauno bazes turguje... Penktadieni butinai vel nusipirksiu ir pabandysiu ta viniotini pasidaryti
Vistienos suktinukai su suriu ir pomidorais
Produktai:
3 pusinės krūtinėlės
nedidelis gabaliukas fermentinio sūrio
1 pomidoras
druska, pipirai
1 kiaušinis
džiuvėsėliai
alyvuogių aliejus
Eiga: krūtinėles perpjauti išilgai, gausis 6 vnt. Kiekvieną krūtinėlę lengvai išmušti. (Aš dedu krūtinėlę ant maistinės plėvelės, uždengiu irgi ja ir tada mušu).Įtrinti druska, pipirais iš abiejų pusių. Sūrį supjaustyti juostelėmis, pomidorą - riekelėmis. Ant krūtinėlės dėti pomidoro gabaliuką, ant viršaus sūrio. Krūtinėlę susukti ir susmeigti smeigtukais, kad neišbėgtų sūris. Suktinuką merkti į kiaušinio plakinį, paskui į džiuvėsėlius. (Aš dariau taip du kartus). Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi, lengvai patepti alyvuogių aliejumi, sudėti suktinukus ir pašlakstyti alyvuogių aliejumi. Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti 180-200 laipsnių apie 25-30 min. Iškepus, smeigtukus ištraukti.
Produktai:
3 pusinės krūtinėlės
nedidelis gabaliukas fermentinio sūrio
1 pomidoras
druska, pipirai
1 kiaušinis
džiuvėsėliai
alyvuogių aliejus
Eiga: krūtinėles perpjauti išilgai, gausis 6 vnt. Kiekvieną krūtinėlę lengvai išmušti. (Aš dedu krūtinėlę ant maistinės plėvelės, uždengiu irgi ja ir tada mušu).Įtrinti druska, pipirais iš abiejų pusių. Sūrį supjaustyti juostelėmis, pomidorą - riekelėmis. Ant krūtinėlės dėti pomidoro gabaliuką, ant viršaus sūrio. Krūtinėlę susukti ir susmeigti smeigtukais, kad neišbėgtų sūris. Suktinuką merkti į kiaušinio plakinį, paskui į džiuvėsėlius. (Aš dariau taip du kartus). Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi, lengvai patepti alyvuogių aliejumi, sudėti suktinukus ir pašlakstyti alyvuogių aliejumi. Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti 180-200 laipsnių apie 25-30 min. Iškepus, smeigtukus ištraukti.
QUOTE(Basa_miske @ 2011 03 15, 14:21)
Aš jau irgi prislėgus karkos vyniotinį Vakare pabandysiu nuotraukytę įkelti. Į įpjovas dėjau morkų ir žirnelių, turėtų gerai gautis
o as dejau morku ir razinu jau ragavau, nes anksti ryte isviriau...nu skanu katinas tik uzuodes vyniotini isviniota, atbego ir nesavu balsu cypti pradejo daviau ir jam siek tiek - tai ivertino
senelei ir patiko. Vakare rimciausias bei griezciausias ekspertas bandys - MB poto pabandysiu ikelti foto