Sprandines armonika ir mano virtuveje jau isbandyta.
Sakau sveciams, spekite, kokia tai mesyte, speliojo, ar zveriena, ar paukstiena. Ogi, sakau, kiaulienos sprandine
Tikrai, labai skanu. Aciu Ulei
QUOTE(ewacka @ 2011 03 14, 19:13)
Jau uzmarinavau karka
o sakykite, ja i verdanti vandeni deti, ar ne...?
Bet zinote, as neturejau marlios, tai i specialu toki salafana suvyniojau, mes visada jame vyniotinius verdame...
o sakykite, ja i verdanti vandeni deti, ar ne...?
Bet zinote, as neturejau marlios, tai i specialu toki salafana suvyniojau, mes visada jame vyniotinius verdame...
as i verdanti dedu del to i ka suvyniojote, nieko negaliu pasakyti
Marle as vaistineje perku
Na, lauksim pasirodant, ar bent jau komentaru
QUOTE(Irmama @ 2011 03 14, 18:11)
Isbandziau Ules "Aguoneles varskiniai blynai" tirpo burnoje, super duper geras receptas
Aciu
Aciu
labai geri blynai, man pastoviai kažkokie išplerę gaunas, o šitie tokie gražūs pasipūtę ir be jokių kepimo miltelių ar sodos
QUOTE(vasara77 @ 2011 03 14, 14:08)
Sveika, Labai aciu uz recepta. Siandien isbandysiu. Noreciau paklausti.
1. ar nereikia nei vandens, nei sultinio pries dedant i orkaite pilti?
2. orkaiteje uzdengti ta puoda ar ne?
3. ir del cesnaku... nelupi? ar man tik pasirode, kad nelupti? (o gal ir lupti, ir nelupti gerai?)
aciu is anksto
1. ar nereikia nei vandens, nei sultinio pries dedant i orkaite pilti?
2. orkaiteje uzdengti ta puoda ar ne?
3. ir del cesnaku... nelupi? ar man tik pasirode, kad nelupti? (o gal ir lupti, ir nelupti gerai?)
aciu is anksto
atsiprasau,kad veluoju
1. nereik nei vandens nei sultinio
2. puodo uzdengt nereik
3.cesnako nelupti
del armonikos smagumas
QUOTE(ewacka @ 2011 03 14, 19:13)
visada dabar ir kepam ir verdam karka ivyniota i kepimo rankove. Man tada ji 'sodresnio' skonio buna, nei marleje virta.. tada i vandeni 'skonio' atiduodama
QUOTE(ewacka @ 2011 03 14, 15:13)
COLOR=blue]Irmama[/COLOR] Jums uz karkos vyniotinio recepta
Butinai artimiausiu metu isbandysiu MB visada praso kokiu nors vyniotiniu naminiu, per sventes MB mama kartais gamina vyniotini, bet is kumpiu, nugariniu - tai gaunasi labai brangu. O cia ir pigu ir skanu matosi
Butinai kai busiu turguje nusipirksiu karkos. Tik bijau kad neiseis man taip graziai kauliuko to atskirti...
Nu nudziuginiote su savo receptu situo tikiuosi viskas ir man taip gausis kaip Jums
o sakykite is vidutines karkos didelis viniotinis gaunasi...? nezinau, gal is karto is dvieju karku gaminti, t.y. du viniotinius. Bet mes dviese, tai gal valgyti nespesime - suges?...
Butinai artimiausiu metu isbandysiu MB visada praso kokiu nors vyniotiniu naminiu, per sventes MB mama kartais gamina vyniotini, bet is kumpiu, nugariniu - tai gaunasi labai brangu. O cia ir pigu ir skanu matosi
Butinai kai busiu turguje nusipirksiu karkos. Tik bijau kad neiseis man taip graziai kauliuko to atskirti...
Nu nudziuginiote su savo receptu situo tikiuosi viskas ir man taip gausis kaip Jums
o sakykite is vidutines karkos didelis viniotinis gaunasi...? nezinau, gal is karto is dvieju karku gaminti, t.y. du viniotinius. Bet mes dviese, tai gal valgyti nespesime - suges?...
Karkų ir iškaulintų būna pirkti
QUOTE(perkūnija @ 2011 03 14, 21:47)
Karkų ir iškaulintų būna pirkti
Gavau siandien su kauliuku - prisikankinau kol viska graziai sutvarkiau, kauliuka nuemiau o iskaulytos turbut brangesnes...?pas mus turguje tokiu nera, arba nekreipiau demesio...
Papildyta:
QUOTE(Musiukass @ 2011 03 14, 21:25)
visada dabar ir kepam ir verdam karka ivyniota i kepimo rankove. Man tada ji 'sodresnio' skonio buna, nei marleje virta.. tada i vandeni 'skonio' atiduodama
nu ziuresiu kas gausis man rytoj
Dekui visom uz pagalba
nu jau receptu visu nespju isbandyti kiek turiu prisisaugojusi
sekmadieni laukiam sveciu tai butinai kepsiu armonika ir darysiu karkos vyrniotini jeigu gausiu petuka cia pirkti, tikrai yra pirkti tu ap[atiniu karkos daliu o va petuku niekad nesu maciusi reiks paklausti
sekmadieni laukiam sveciu tai butinai kepsiu armonika ir darysiu karkos vyrniotini jeigu gausiu petuka cia pirkti, tikrai yra pirkti tu ap[atiniu karkos daliu o va petuku niekad nesu maciusi reiks paklausti
QUOTE(Irmama @ 2011 03 14, 18:11)
Isbandziau Ules "Aguoneles varskiniai blynai" tirpo burnoje, super duper geras receptas
Aciu
Aciu
Siandien pusryciams ir mes issikepem sita geri, nerealiai skanus, ir labai greit dingo
Aciu Ulei
QUOTE(Ulė @ 2011 03 14, 21:07)
atsiprasau,kad veluoju
2. puodo uzdengt nereik
3.cesnako nelupti
del armonikos smagumas
2. puodo uzdengt nereik
3.cesnako nelupti
del armonikos smagumas
Isbandziau dar pries atsakyma
vandens labaaai nedaug ipyliau, cesnako dejau ir lupto, ir nelupto, o puodo nedengiau
Labai geras skonis. Tik kita karta ryzius biskeli ilgiau pavirsiu, nes galejo but truputeli minkstesni.
Aciu uz recepta
QUOTE(EEmama @ 2011 03 15, 00:34)
Dekui visom uz pagalba
Ir iš kulninės irgi galima daryti tik būtų mažiukai suktinukai ir gali prireikti pridėti papildomai mėsos pora juostelių arba faršo. Tik reik pilno to kulno, o ne kai parduotuvėj būna per pusę sukapoti.