brashke77 vistyte jau paruosta vakarienei,
krabu kotletukai taip pat skamba reiks pameginti greitu laiku, aciu merginos uz saunius receptelius
Braske77 aciu,kad priminei slojiko buda
Musu pietus irgi nieko mandro,bandem isivaizduot,kad mes ant pieveles,prie ezeriuko ir valgem:
Astrus kaukazietiski saslykai
Sprandine is vakaro marinavau su aitriosiomis paprikomis,chmeli-suneli,cesnaku ir druska.Sudrekinau medinius iesmelius,nukraciau nuo mesos cesnaka,dejau i orkaite ant groteliu,po apacia skarda su vandenuku ir kepiau ant 250 apie 25 minutes,kelis kartus pavarciau.Kas neprates astriai,reikes "gesintuvo"
Musu pietus irgi nieko mandro,bandem isivaizduot,kad mes ant pieveles,prie ezeriuko ir valgem:
Astrus kaukazietiski saslykai
Sprandine is vakaro marinavau su aitriosiomis paprikomis,chmeli-suneli,cesnaku ir druska.Sudrekinau medinius iesmelius,nukraciau nuo mesos cesnaka,dejau i orkaite ant groteliu,po apacia skarda su vandenuku ir kepiau ant 250 apie 25 minutes,kelis kartus pavarciau.Kas neprates astriai,reikes "gesintuvo"
kiek skanestu Saslykas- puikus!
Uzsimaniau ir as saslyko
gal galetumete pasiulyti, ka pagaminti is marinuotu grybu?
QUOTE(jurgav.. @ 2011 02 19, 19:21)
gal galetumete pasiulyti, ka pagaminti is marinuotu grybu?
Mišrainę - įpjaustai svogūną ir užpyli grietinės arba aliejaus
labas,
jei kas turi issisaugojes ir galetu pasidalint Elenos vistienos Kijevu receptu, buciau dekinga
jei kas turi issisaugojes ir galetu pasidalint Elenos vistienos Kijevu receptu, buciau dekinga
QUOTE(Ziezula @ 2011 02 20, 13:45)
labas,
jei kas turi issisaugojes ir galetu pasidalint Elenos vistienos Kijevu receptu, buciau dekinga
jei kas turi issisaugojes ir galetu pasidalint Elenos vistienos Kijevu receptu, buciau dekinga
http://tangosuhelena.blogspot.com/ tik per paie6ka susirask.
QUOTE(AkvileZ @ 2011 02 20, 14:32)
labai aciu!
Šiandien kepėm PICĄ
Padą darau pagal šį receptą (išeina du nemaži padai):
3 puodeliai arba 375 g. miltų,
pokelis tirpių mielių,
šaukštelis druskos,
šaukštas cukraus,
2 šaukštai aliejaus
Į šiltą vandenį sudėti cukrų, druską ir mieles, leisti suputoti. Miltus išsijoti į dubenį, supilti aliejų ir suputojusias mieles. Minkyti kol nelips prie rankų. Palikti šiltai porai valandų, kol pakils. Iš pusės masės iškočioti pagrindą, gaunasi nemaža pica.
Įdaras:
marinara padažas,
mocarela sūrio
saliami deršos
alyvuogių.
Viską sudėti tokia tvarka, kaip parašyta, kepti orkaitėje apie 15min. Ir neperkepti, kaip aš visada padarau
Padą darau pagal šį receptą (išeina du nemaži padai):
3 puodeliai arba 375 g. miltų,
pokelis tirpių mielių,
šaukštelis druskos,
šaukštas cukraus,
2 šaukštai aliejaus
Į šiltą vandenį sudėti cukrų, druską ir mieles, leisti suputoti. Miltus išsijoti į dubenį, supilti aliejų ir suputojusias mieles. Minkyti kol nelips prie rankų. Palikti šiltai porai valandų, kol pakils. Iš pusės masės iškočioti pagrindą, gaunasi nemaža pica.
Įdaras:
marinara padažas,
mocarela sūrio
saliami deršos
alyvuogių.
Viską sudėti tokia tvarka, kaip parašyta, kepti orkaitėje apie 15min. Ir neperkepti, kaip aš visada padarau
QUOTE(Evelincik @ 2011 02 20, 18:21)
oi taip, butent situ, atsiprasau Sroves, nes cia jos receptas ir kad jus suklaidinau. Aciu