Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(due drops @ 2011 03 11, 02:56)
Tipo Rimi akcijine geresne? laugh.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(EEmama @ 2011 03 12, 01:10)
niekur negaunu rukyto surio pirkti 9gyvenu ne lietuvoj) gal ka kitka galima butu deti vietoj jo?

pats pointas matyt tas sūris yra thumbup.gif toks aromatas rolleyes.gif
Žodžiu kepėm ir mes vakar armoniką.. tik kaži kodėl išsilydė Mozarela???? g.gif g.gif g.gif gal Ulė išaiškins? blush2.gif
Šiap laaabai skanu, tik mūsų gabalas buvo laaabai storas, tai kepė ~2val doh.gif nu bet laukti vertėjo biggrin.gif
darkart ačiū Ulei už receptą clap.gif clap.gif clap.gif
net mano mažas nevalgiukas sukirto pusantru babaliuko blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, merginos 4u.gif ,

Aš vis pas jus užsuku ir gėriuosi Jūsų gaminimo rezultatais 4u.gif 4u.gif 4u.gif .. Db jau ruošiuosi ir aš armoniką pradžiai išbandyti 4u.gif
Atsakyti
ARMONIKA nuostabi wub.gif is nugarines,ir ne sausa mirksiukas.gif vakariene superine 4u.gif ACIUUUUU 4u.gif DAUGIAU TOKIU RECEPTU.......... thumbup.gif
Atsakyti
Srove, kishas koks puikus thumbup.gif
Kaip suprantu, jis kaip pica- varijaciju gali buti visokiu pagal viena modeli. Todel jau brestu jo gamybai- atrodo puikus valgis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2011 03 12, 20:53)
Srove, kishas koks puikus  thumbup.gif 
Kaip suprantu, jis kaip pica- varijaciju gali buti visokiu pagal viena modeli. Todel jau brestu jo gamybai- atrodo puikus valgis  wub.gif


Nu rimtai skanus, šonai, padas tokie minkštučiai ir skonis geras, vidus vėl purus toks, tik tie žieminiai pomidorai, nu ne tas skonis, kaip vasara ir baigta, bet juos irgi galima pakeisti cukinijomis, baklažanais, obuoliais, paprikomis, kas ką mėgsta, kas kam skanu 4u.gif
Atsakyti
Šiandien pietums - labai greitai ir labai paprastai, bet, pati nustebau, tikrai neprastai.

Makaronai su sūriu.

user posted image

Receptas čia: http://ribaude.blogs...-makaronai.html
Atsakyti
Maltinukai su omletu user posted image 0,5kg maltos mesos,bandele,kiausinis,druskos,maltu pipiru,pieno.Idarui:2 morkos 2 kiausiniai,sviesto,saukstas grietines.Malta mesa sumaisyti su piene ismirkyta ir nusunkta bandele,kiausiniu,berti druskos,pipiru.Morka sutarkuoti ,pakepinti ant sviesto,kol suminkstes,tada pilti su grietine isplaktus kiausinius ir iskepti omleta.Ji atausinti,supjaustyti kubeliais.Is mesos daryti maltinukus i vidu deti omleto ir iskepti ant aliejau.Skanaus!user posted image
Atsakyti
Sveikutės šeimininkės 4u.gif mirksiukas.gif

Kažkada žadėjau, karkos vyniotinio receptuką jums ax.gif Taigis, susikaupiau ir prašom mirksiukas.gif

Nusiperkam priekinės karkos, nuplaunam, truputį odelę paskutam, vienoje vietoje įpjaunam mirksiukas.gif taip gražiai nuimam mėsytę nuo kauliuko.
user posted image
user posted image
Mėsytę įpjaunam, štai taip: į tuos tarpukus pridedam prieskonių...
user posted image
Dedam druskytės, aš negailiu:) pipiriukų, lauro lapelių, česnakėlio, dar "Saldvos" kiaulienos prieskonių pabarsčiau.
Gražiai susukam ir į marlę susukę, aprišam, apvyniojam baltu siūliuku, p.s. tik ne spalvotu, nes nudažys:(
Ir dedam į šaldytuvą, per naktį tegu marinuojasi.
user posted image
user posted image
user posted image
Kitą dieną verdame apie 2 val.,beverdant, vis apverčiu, kad visi šonai išvirtų, kai išverda, reikia paslėgti.Aš apvožiu lėkštę ir uždedu sunkią tarkavimo mašiną.Geriau paslėgti šaltoje patalpoje, vakare jau galima ragauti:)
user posted image
user posted image
Skanaus!!!
Skanu, paprasta, be konservantų, pigu (mokėjau 5 lt.) prie švenčių stalo, be šio patiekalo neapsieinam:)
Jei kils kokių klausimų, rašykite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmama: 13 kovo 2011 - 18:23
QUOTE(Irmama @ 2011 03 13, 18:13)
Sveikutės šeimininkės 4u.gif  mirksiukas.gif

Kažkada žadėjau, karkos vyniotinio receptuką jums ax.gif Taigis, susikaupiau ir prašom mirksiukas.gif

Mūsų šeimoje lygiai taip pat paruošiami suktinukai ir tada kepami orkaitėje. Labai skanu (man skaniau nei virti), dar galima į vidų įvynioti morka ar kokių žirnelių, papuošia kiekviena riekelę.
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2011 03 13, 19:23)
Mūsų šeimoje lygiai taip pat paruošiami suktinukai ir tada kepami orkaitėje. Labai skanu (man skaniau nei virti), dar galima į vidų įvynioti morka ar kokių žirnelių, papuošia kiekviena riekelę.



O kepti kaip ir virti reika su marliuku ar uženka tik siūlu apvynioti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 03 13, 18:27)
O kepti kaip ir virti reika su marliuku ar uženka tik siūlu apvynioti?  ax.gif

Aš siūlu apvynioju tokiu storu ir kepimo maišeliu, be marlės.
Atsakyti
Mes armonika,tiesa is vistienos,antra savaitgali gamtoje saslykineje kepame,skanu labai bigsmile.gif Aciu Ule nebezinau kelintakart 4u.gif
Atsakyti