QUOTE(Ulė @ 2011 03 10, 20:33)
o kodel jus marinuojate mesa armonikai??
mesa todel ir issauseja kaip ja supjaustote marinuojate veliau kepate,kaip kepate gabala marinuoti tinka,kaip pjaustytas juosteles jokio priessankstinio marinavimo nereik, ir visai nepriklauso ar sprandine ar nugarine.
Pas mane buvo puse skardos sulciu kaip praplesiau folija, bet as ruosiu taip kaip pateikiu ir jums, o jei jus jau sugalvojate para marinuoti, prieskoniuoti taj nereik rasyti,kad mesa bloga,ar armonika sausa
Bet tai taip ir lieka neaišku, kodėl vienoms gaunasi kramtoma ta armonika, kitoms nelabai
Kai aš pradengiau folija, tai sulčių irgi buvo daug, bet pati mėsa tai ganėtinai kieta ir sausa
Viską dariau pagal receptą
, gavosi taip pat kaip jūsų foto
Kepiau elektrinėj krosnelėj. Nebuvo gabalas nei sprandinės, nei nugarinės didelis ar pan. Todėl ir mąstau, kad kitą kart reiks marinuot iš vakaro visa gabalą , kad per naktį suminkštėtų,o ryte supjaustyt. Gal net su majonezu marinatą daryt?
Gal turit idėjų kas ne taip, ir kaip padaryti, kad būtų minkšta mėsa?
Beje, visą ta armoniką perdariau į šį guliašą
http://skanusgyvenim...s-guliasas.html gavosi
Vyrui nostalgija " tarybinėms" valgykloms, tai sakė pagaliau išmokai guliašą padaryt
Ačiū Ule