QUOTE(Srove @ 2011 03 08, 12:23)
Tai, kad paskaičiau, kad jį pasigaminti neužima laiko, kefyrą, arba jogurtą praskiedi mineraliniu, arba paprastu vandeniu, arba agurkų sultimis, santykiu 500ml. kefyro ir 250ml. vandens, galima krapų įdėti, truputį druskos ir airanas gatavas.
Tu airano ragavai?
Papildyta:
QUOTE(Evelincik @ 2011 03 08, 12:34)
* Yr gazuotas ir negazuotas.Plastmasinuose buteliaciuose,kiek ten,gal 200 ml( o gal 300 ) kaina apie 3,69 Musu maxima nedidele(savanoriu .),tai manau didesnese tikrai butu.Prie jogurtu radau
Papildyta:
**Na cia mes turbut visai ne i tema,bet tas ajranas daromas to jogurto turkisko parindu(kur pyragui reikalinas buvo uzpilt ) (prisigulinau vakar iki kepimo ) katyk vadinasi ,jis skiriasi nuo jogurto(tuo labiau nuo musu parduotuvinio jogurto)
Papildyta:
**Na cia mes turbut visai ne i tema,bet tas ajranas daromas to jogurto turkisko parindu(kur pyragui reikalinas buvo uzpilt ) (prisigulinau vakar iki kepimo ) katyk vadinasi ,jis skiriasi nuo jogurto(tuo labiau nuo musu parduotuvinio jogurto)
*Ačiū labai už info
**