Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Srove @ 2011 03 08, 12:23)
Tai, kad paskaičiau, kad jį pasigaminti neužima laiko, kefyrą, arba jogurtą praskiedi mineraliniu, arba paprastu vandeniu, arba agurkų sultimis, santykiu 500ml. kefyro ir 250ml. vandens, galima krapų įdėti, truputį druskos ir airanas gatavas. 4u.gif

Tu airano ragavai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Evelincik @ 2011 03 08, 12:34)
*biggrin.gif Yr gazuotas ir negazuotas.Plastmasinuose buteliaciuose,kiek ten,gal 200 ml( o gal 300  g.gif ) kaina apie 3,69  Musu maxima nedidele(savanoriu .),tai manau didesnese tikrai butu.Prie jogurtu radau
Papildyta:

**Na cia mes turbut visai ne i tema,bet tas ajranas daromas  to jogurto turkisko parindu(kur pyragui reikalinas buvo uzpilt ) (prisigulinau vakar iki kepimo  biggrin.gif  ) katyk vadinasi ,jis skiriasi nuo jogurto(tuo labiau nuo musu parduotuvinio jogurto)

*Ačiū labai už info 4u.gif
** drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 03 08, 13:44)
Tu airano ragavai? biggrin.gif


Ne neragavau, tai kas įdomu suteikia jam nepakartojamą skonį, gal jis iš kokio kumelės pieno biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 08 kovo 2011 - 13:23
Sveikos skonių kūrėjos tongue.gif Kepiau vakar rožytes iš blynų-super atrodo thumbup.gif Mokykloje irgi vaikų buvo išragautos,išdegustuotos thumbup.gif O dabar laukiam žydukų tongue.gif
O čia-palinkėjimas mums visoms mirksiukas.gif :
Pamirškime neplautus puodus ir lėkštes, tegul nors kartą grįžę vyrai valgyt neberas. O mes nuo ryto kelkime taures, tegul pamato kokios kietos mes !!! su kovo 8-ąja mielosios wink.gif))*
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2011 03 08, 13:23)
Ne neragavau, tai  kas įdomu suteikia jam nepakartojamą skonį, gal jis iš kokio kumelės pieno biggrin.gif

Nežinau, kas jam suteikia nepakartojamą skonį, jų ir jogurtas visai kitoks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 03 07, 17:25)
Turkiskas pyragas 

bigsmile.gif kaip skaniai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos ,
Pirmiausia visas su kovo 8-aja 4u.gif 4u.gif 4u.gif
seku jusu temute, jau jus saunuoles, tokiu skanumynu gaminate, o ir dalinates receptukais thumbup.gif
As norejau paklaust apie berods Ules, jai klystu atsiprasau, Aksominius blynelius, ten receptuke parasyta 3 puodukai pieno, o kokios talpos puodeliai? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Milux, 200 ml. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 03 08, 21:22)
Milux, 200 ml. 4u.gif

aciu labai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 03 08, 19:33)
Nežinau, kas jam suteikia nepakartojamą skonį, jų ir jogurtas visai kitoks bigsmile.gif


Ok, išbandysim, išragausim, įvertinsim user posted image 4u.gif

Kaip šiandien be blynų?
Morkų, varškės blynukai

200gr. varškės
2 kiaušiniai
200gr.smulkiai tarkuotų morkų
nubr.šaukštas cukraus
žiupsnis druskos
pusė šaukštelio kep. miltelių
5 šaukštai miltų(gali reikėti mažiau, ar daugiau, priklauso nuo varškės kietumo, morkų skystumo)

Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, druska, sudėti kitus produktus, išmaišyti, palikti 5 min. pastovėti ir iškepti.Masė turi gautis kaip tirštos grietinės, bet ne kieta.
user posted image
Atsakyti
Elena atėjau padėkoti už Rožes iš blynų aciuks.gif Ačiū už puikią idėją, šiandieną nustebinau šeimyną thumbup.gif Ačiū,kad dalinatės puikiais receptais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 03 08, 20:22)
Milux, 200 ml. 4u.gif

O aš pagalvojau po 250 ml. doh.gif Bet kepiau ir gavosi labai skanus blynai thumbup.gif
Šiandien vėl kepsiu ir pilsiu mažiau pieno smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kiekviena diena seku sia temute, tik nedristu parasyti. blush2.gif Si karta susikaupiau ir nuspendziau pasiulyti jums labai puiku receptuka. Kadangi nufotografuoti nespejau, dedu nuoroda is saltinio, kuriuo naudojausi gamindama http://www.cooksunit...ange-Sauce.html
O cia receptukas:
700-800 g. kiaulienos file
3 apelsinai
2 arb. sauksteliai svieziai grustu juoduju pipiru
Alyvuogiu aliejaus
100 ml. balto sauso vyno
80 g. salto sviesto
druskos
Apelsinus nuplauti ir nutarkuoti zievele. Sumaisyti 2/3 zieveliu su pipirais ir itrinti mesa. Uzdengti ir bent 1 val. deti i saldytuva.
Is 1,5 apelsino isspausti sultis (apie 100 ml.). Likusius apelsinus supjaustyti.
Apelsinu sultis sumaisyti su likusiomis zievelemis.
Mesa apkepti ant aliejaus, kol graziai paruduos. Pabarstyti druska ir supilti apelsinu sultis. Uzvirti, sumazinti ugni, uzdengti ir troskinti apie 20 min. pavartant, kol mesa suminkstes. Mesa isimti is keptuves, ivynioti i folija ir padeti siltai, kad neatvestu.
I keptuve kur kepe mesa supilti balta vyna, ideti druskos ir pavirti apie 3 min. Sumazinti ugni ir nuolat maisant, sudeti mazais gabaliukais supjaustyta sviesta (jokiu budu neleiskit uzvirti). Tada sudeti pjaustytus apelsinus ir trumpai pakaitinti. Tik neperkaitinkit nes apelsinais sukris.
Supjaustyti kiauliena juostelem ir patiekti su apelsinu padazu bei kuskusu.

Tikrai vertas demesio patiekaliukas 4u.gif Tikiuosi patiks ir Jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksinė: 09 kovo 2011 - 09:22