Prisidedu prie sveikinimų
**sea**, rožės nuostabios
Mergaites as taip pat sveikinu
aciu,kad esat, gaminat, dziaugiates ir neburbat
Uždekim pačios sau žvakes ir prisipilkim taurę vyno
ir nuo pat ryto imkim švęst, kad vakare mus atsimintu vyrai .
aciu,kad esat, gaminat, dziaugiates ir neburbat
Uždekim pačios sau žvakes ir prisipilkim taurę vyno
ir nuo pat ryto imkim švęst, kad vakare mus atsimintu vyrai .
QUOTE(Evelincik @ 2011 03 07, 17:25)
Ziurejau as ziurejau i si daikta,paemiau ir issikepiau:
Turkiskas pyragas
Idarui:
apie 600 gr maltos kiaulienos
apie 300 gr maltos vistienos
5 dideli pievagrybiai
pora nemazu galvuciu svogunu
prieskoniai
slakelis grietineles(riebios)
Turkiskas pyragas
Idarui:
apie 600 gr maltos kiaulienos
apie 300 gr maltos vistienos
5 dideli pievagrybiai
pora nemazu galvuciu svogunu
prieskoniai
slakelis grietineles(riebios)
Atrodo fantastiškai, tik nuo kada turkai kiaulieną valgo? Gal yra originalus įdaro receptas?
Aciu Elenai uz blynines rozes
tik as dariau su panevezio file ir dejau ant surio tomato
tik as dariau su panevezio file ir dejau ant surio tomato
QUOTE(mamairute @ 2011 03 08, 12:37)
Atrodo fantastiškai, tik nuo kada turkai kiaulieną valgo? Gal yra originalus įdaro receptas?
Originalus idaras man atrodo su suriu(feta) eina,ir uzpilas daromas su turkisku jogurtu.Bandziau vakar maxej ieskot atitikmens,radau gerima pavadinimu Ajran(praktiskai tas pats kaip ir tas jogurtas) ,bet pabijojau ji imt Bet Borek tai turkiskai pyragas,idara belenkoki galima det,mesa,suriai,spinatai,skaiciau daro ir saldu su obuoliais.
Su grazia svente visas mergaites
QUOTE(mamairute @ 2011 03 08, 10:37)
Atrodo fantastiškai, tik nuo kada turkai kiaulieną valgo? Gal yra originalus įdaro receptas?
Aha man irgi užkliuvo tai receptuke. Bet manau tiesiog pritaike kiaulieta vietoj jautienos.
Tiesiog pagooglinai pavadinima BOREK tai daug ju meta , vienas iš ju čia ir dar čia Kaip suprantu įdarai gali buti patys įvairiausi
QUOTE(Ulė @ 2011 03 08, 12:32)
ir nuo pat ryto imkim švęst, kad vakare mus atsimintu vyrai .
Jei pateiktum taip save ant lėkštutės, nereiktų nei kovo 8 -osios, nebijok, prisimintų kas vakarą
QUOTE(mamairute @ 2011 03 08, 12:37)
Atrodo fantastiškai, tik nuo kada turkai kiaulieną valgo? Gal yra originalus įdaro receptas?
Nemanau, kad atseksit orginalą, nes juk kiek šeimininkių, tiek visos ką nors savo dadeda, aš buvau radusi šiek tiek kitokiu įdaru, bet irgi neblogai, jau nepamenu, lyg tai su jautiena ir sūriu
Visoms po kovo 8-osios proga!
QUOTE(Srove @ 2011 03 08, 12:57)
Jei pateiktum taip save ant lėkštutės, nereiktų nei kovo 8 -osios, nebijok, prisimintų kas vakarą
as kukli moteris is kaimo ponia
su tom rozytem super zaidziat
QUOTE(Evelincik @ 2011 03 08, 11:47)
Originalus idaras man atrodo su suriu(feta) eina,ir uzpilas daromas su turkisku jogurtu.Bandziau vakar maxej ieskot atitikmens,radau gerima pavadinimu Ajran(praktiskai tas pats kaip ir tas jogurtas) ,bet pabijojau ji imt Bet Borek tai turkiskai pyragas,idara belenkoki galima det,mesa,suriai,spinatai,skaiciau daro ir saldu su obuoliais.
Ką Tu pasakei? Pakartok! Prašau! Maximkoj matei Airano? Kurioj? Aš gi jį litrais lakčiau Kiek kainuoja?
QUOTE(mamairute @ 2011 03 08, 13:08)
Ką Tu pasakei? Pakartok! Prašau! Maximkoj matei Airano? Kurioj? Aš gi jį litrais lakčiau Kiek kainuoja?
Tai, kad paskaičiau, kad jį pasigaminti neužima laiko, kefyrą, arba jogurtą praskiedi mineraliniu, arba paprastu vandeniu, arba agurkų sultimis, santykiu 500ml. kefyro ir 250ml. vandens, galima krapų įdėti, truputį druskos ir airanas gatavas.
QUOTE(mamairute @ 2011 03 08, 13:08)
Ką Tu pasakei? Pakartok! Prašau! Maximkoj matei Airano? Kurioj? Aš gi jį litrais lakčiau Kiek kainuoja?
Yr gazuotas ir negazuotas.Plastmasinuose buteliaciuose,kiek ten,gal 200 ml( o gal 300 ) kaina apie 3,69 Musu maxima nedidele(savanoriu .),tai manau didesnese tikrai butu.Prie jogurtu radau
Papildyta:
QUOTE(Srove @ 2011 03 08, 13:23)
Tai, kad paskaičiau, kad jį pasigaminti neužima laiko, kefyrą, arba jogurtą praskiedi mineraliniu, arba paprastu vandeniu, arba agurkų sultimis, santykiu 500ml. kefyro ir 250ml. vandens, galima krapų įdėti, truputį druskos ir airanas gatavas.
Na cia mes turbut visai ne i tema,bet tas ajranas daromas to jogurto turkisko parindu(kur pyragui reikalinas buvo uzpilt ) (prisigulinau vakar iki kepimo ) katyk vadinasi ,jis skiriasi nuo jogurto(tuo labiau nuo musu parduotuvinio jogurto)
Mylėk save už tai, kad moterim gimei, kad jautrumu prilygsti rožės žiedui, už tai, kad Ievos seserim tapai ir tik tai tu gali sparnus suteikti vyrams!
Su kovo 8-ąja mielosios!
Su kovo 8-ąja mielosios!