Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Prisidedu prie sveikinimų 4u.gif
**sea**, rožės nuostabios wub.gif


user posted image
Atsakyti
Mergaites as taip pat sveikinu wub.gif
aciu,kad esat, gaminat, dziaugiates ir neburbat biggrin.gif


Uždekim pačios sau žvakes ir prisipilkim taurę vyno

ir nuo pat ryto imkim švęst, kad vakare mus atsimintu vyrai . tongue.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 03 07, 17:25)
Ziurejau as ziurejau i si daikta,paemiau ir issikepiau:

Turkiskas pyragas 
Idarui:
apie 600 gr maltos kiaulienos
apie 300 gr maltos vistienos
5 dideli pievagrybiai
pora nemazu galvuciu svogunu
prieskoniai
slakelis grietineles(riebios)


Atrodo fantastiškai, tik nuo kada turkai kiaulieną valgo? g.gif Gal yra originalus įdaro receptas? g.gif
Atsakyti
Aciu Elenai uz blynines rozes 4u.gif
tik as dariau su panevezio file ir dejau ant surio tomato blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 03 08, 12:37)
Atrodo fantastiškai, tik nuo kada turkai kiaulieną valgo? g.gif Gal yra originalus įdaro receptas? g.gif

Originalus idaras man atrodo su suriu(feta) eina,ir uzpilas daromas su turkisku jogurtu.Bandziau vakar maxej ieskot atitikmens,radau gerima pavadinimu Ajran(praktiskai tas pats kaip ir tas jogurtas) ,bet pabijojau ji imt blush2.gif Bet Borek tai turkiskai pyragas,idara belenkoki galima det,mesa,suriai,spinatai,skaiciau daro ir saldu su obuoliais.

Su grazia svente visas mergaites
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 03 08, 10:37)
Atrodo fantastiškai, tik nuo kada turkai kiaulieną valgo? g.gif Gal yra originalus įdaro receptas? g.gif

Aha man irgi užkliuvo tai receptuke. Bet manau tiesiog pritaike kiaulieta vietoj jautienos.

Tiesiog pagooglinai pavadinima BOREK tai daug ju meta , vienas iš ju čia ir dar čia Kaip suprantu įdarai gali buti patys įvairiausi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelinčikas: 08 kovo 2011 - 12:00
QUOTE(Ulė @ 2011 03 08, 12:32)
ir nuo pat ryto imkim švęst, kad vakare mus atsimintu vyrai . tongue.gif


Jei pateiktum taip save ant lėkštutės, nereiktų nei kovo 8 -osios, nebijok, prisimintų kas vakarą hihihi.gif
user posted image

QUOTE(mamairute @ 2011 03 08, 12:37)
Atrodo fantastiškai, tik nuo kada turkai kiaulieną valgo? g.gif Gal yra originalus įdaro receptas? g.gif


Nemanau, kad atseksit orginalą, nes juk kiek šeimininkių, tiek visos ką nors savo dadeda, aš buvau radusi šiek tiek kitokiu įdaru, bet irgi neblogai, jau nepamenu, lyg tai su jautiena ir sūriu g.gif
user posted image
user posted image

Visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif kovo 8-osios proga!
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2011 03 08, 12:57)
Jei pateiktum taip save ant lėkštutės, nereiktų nei kovo 8 -osios, nebijok, prisimintų kas vakarą  hihihi.gif


as kukli moteris is kaimo ponia blush2.gif tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

su tom rozytem super zaidziat wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 03 08, 11:47)
Originalus idaras man atrodo su suriu(feta) eina,ir uzpilas daromas su turkisku jogurtu.Bandziau vakar maxej ieskot atitikmens,radau gerima pavadinimu Ajran(praktiskai tas pats kaip ir tas jogurtas) ,bet pabijojau ji imt  blush2.gif  Bet Borek tai turkiskai pyragas,idara belenkoki galima det,mesa,suriai,spinatai,skaiciau daro ir saldu su obuoliais.

Ką Tu pasakei? Pakartok! Prašau! Maximkoj matei Airano? Kurioj? Aš gi jį litrais lakčiau essen.gif Kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 03 08, 13:08)
Ką Tu pasakei? Pakartok! Prašau! Maximkoj matei Airano? Kurioj? Aš gi jį litrais lakčiau essen.gif Kiek kainuoja?


Tai, kad paskaičiau, kad jį pasigaminti neužima laiko, kefyrą, arba jogurtą praskiedi mineraliniu, arba paprastu vandeniu, arba agurkų sultimis, santykiu 500ml. kefyro ir 250ml. vandens, galima krapų įdėti, truputį druskos ir airanas gatavas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 03 08, 13:08)
Ką Tu pasakei? Pakartok! Prašau! Maximkoj matei Airano? Kurioj? Aš gi jį litrais lakčiau essen.gif Kiek kainuoja?

biggrin.gif Yr gazuotas ir negazuotas.Plastmasinuose buteliaciuose,kiek ten,gal 200 ml( o gal 300 g.gif ) kaina apie 3,69 Musu maxima nedidele(savanoriu .),tai manau didesnese tikrai butu.Prie jogurtu radau
Papildyta:
QUOTE(Srove @ 2011 03 08, 13:23)
Tai, kad paskaičiau, kad jį pasigaminti neužima laiko, kefyrą, arba jogurtą praskiedi mineraliniu, arba paprastu vandeniu, arba agurkų sultimis, santykiu 500ml. kefyro ir 250ml. vandens, galima krapų įdėti, truputį druskos ir airanas gatavas. 4u.gif

Na cia mes turbut visai ne i tema,bet tas ajranas daromas to jogurto turkisko parindu(kur pyragui reikalinas buvo uzpilt ) (prisigulinau vakar iki kepimo biggrin.gif ) katyk vadinasi ,jis skiriasi nuo jogurto(tuo labiau nuo musu parduotuvinio jogurto)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelincik: 08 kovo 2011 - 12:27
Mylėk save už tai, kad moterim gimei, kad jautrumu prilygsti rožės žiedui, už tai, kad Ievos seserim tapai ir tik tai tu gali sparnus suteikti vyrams!
Su kovo 8-ąja mielosios!

Atsakyti