Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Moske @ 2011 03 06, 11:08)
Gaminau juos

Jusu dar grazesni ir taisyklingesni mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 03 02, 16:07)
[color=darkviolet]Rožės iš blynų

Labai norėčiau, kad iš karto pavyktų rožes skaniai pagaminti, todėl turiu klausimų. Ar blynas turi gautis plonas ir minkštas? Ir ar rožės neišsileidžia? Atrodo, kad reiktų kažkaip sutvirtinti.
Atsakyti
[quote=*Keila*,2011 03 03, 10:49]Sveikos 4u.gif

Atnesu darzelio laiku prisiminima

sakykit ka ne taip padariau ,kepant man jis issipute kai istraukiau is orkaites visas sukrito ,gavosi plonas ,kaip kepta kiausiniene keptuveje blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azalija170: 06 kovo 2011 - 17:59
[quote=azalija170,2011 03 06, 17:57]
[quote=*Keila*,2011 03 03, 10:49]Sveikos 4u.gif

Atnesu darzelio laiku prisiminima
sakykit ka ne taip padariau ,kepant man jis issipute kai istraukiau is orkaites visas sukrito ,gavosi plonas ,kaip kepta kiausiniene keptuveje blush2.gif
[/quote]

O viska daret kaip parasyta? I kokio dydzio inda pylet? Nu zinokit, net nzn. g.gif Man visada gaunasi toks kos foto parodytas, ir Ulei toks pat gavosi.
Atsakyti
Auksarankes, gaila kad neturiu kada pasireikst virtuvej.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2011 03 06, 19:57)
sakykit ka ne taip padariau ,kepant man jis issipute kai istraukiau is orkaites visas sukrito ,gavosi plonas ,kaip kepta kiausiniene keptuveje  blush2.gif

Ir man tas pats. kepant išsipūtė, išėmus sukrito. Ir nebuvo toks standus ir baltas kaip foto, nors viską dariau taip kaip autorė nurodė ir į formelė mažiukę supyliau, bet... Paprasta kiaušinienė, ant keptuvės skaniau būtų buvę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simike: 06 kovo 2011 - 18:42
QUOTE(simike @ 2011 03 06, 19:40)
Ir man tas pats. kepant išsipūtė,  išėmus sukrito. Ir nebuvo toks standus ir baltas kaip foto, nors viską dariau taip kaip autorė nurodė ir į formelė mažiukę supyliau, bet... Paprasta kiaušinienė, ant keptuvės skaniau būtų buvę.

gal nuo pieno priklauso g.gif arba plakimo g.gif
Atsakyti
aš kepu tokį pat omletą, tik iš pusės normos visada, plaku kiaušus kelias min, tada plakant supilu pieną, nemažinu greičio, masė sakyčiau patrigubėja netgi, iškeptas išsipučia, paskui kažkiek pakrenta, bet visada purus gaunasi, man atrodo nuo išplakimo gal kažkiek priklauso g.gif
Atsakyti
Šiandien omletuką irgi kepiau.Plakiau blenderiu,gavosi liux thumbup.gif .
Atsakyti
Ir mes siandien pusryciavom "vaikystes omleta" pagal Keila, plakiau kiausinius rankiniu budu su plakimo sluotele, dariau is puse normos, kepiau kekso formeleje smile.gif liuks gavosi smile.gif
Atsakyti
na nieko ,nenuleidziu ranku ,bandysiu dar kart rolleyes.gif
Atsakyti
noriu išbandyti Evelincik Chinkali, bet nzn kas yra chmeli-suneli ?
Atsakyti