Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Bulvės pagal Ariną.

Apie šias bulves senai girdėjau, bet va vakar radau priminimą žmonių žurnale, Arina jas ruošė.

user posted image

Reikės:

bulvių
alyvuogių aliejaus
rozmarino šakelių
druskos
pipirų

Nuskusti ir švariai nuplauti bulves, sudėti į puodą, užpilti vandeniu ir pasūdyti, virti IKI užvirimo. Tuomet nupilti vandenį. Kepimo skardą patepti aliejumi ir sustatyti gražiai bulves, pabarstyti druska , pipirais, apdėti rozmarino šakelėmis ir apšlakstyti gausiai aliejumi. Kepti apie 20 min.
Skanaus!!!

user posted image

user posted image
Atsakyti
Skaičiau ir aš ,,Žmonėse" apie tas bulves. Ule,kaip jos tau??? Su kuo valgėte-kaip garnyrą ar kaip pagrindinį patiekalą? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2011 03 05, 11:16)
Skaičiau ir aš ,,Žmonėse" apie tas bulves. Ule,kaip jos tau??? Su kuo valgėte-kaip garnyrą ar kaip pagrindinį patiekalą? Ačiū

liuks!!! traski plutele tokia o viduj svelnios,sukrite,kaip bulviu piure kokia wub.gif
valgem su morku salotom

http://skanusgyvenim...-dz-slyvom.html

ir keptom blauzdelem,nu skanu laaabai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 05 kovo 2011 - 10:24
As panasiai darau bulves drinks_cheers.gif . Keptos bulvytes su rozmarinu nerealiai skanu thumbup.gif
Atsakyti
o aš šiandien pusryčiams kepiau Keilos omletą, nu super gavosi, sunku ir patikėti kad tik kiaušiniai ir pienas, o maip sodu buvo drinks_cheers.gif ačiū už receptuką, gaila, kad fotiko baterijos nusėdusios, nes gavosi tikrai toks kaip paveiksliuke tongue.gif
Atsakyti
Vištienos lazdelės grietinės-sviesto padaže
Reikės:
Vištienos filė ( aš naudojau 400 g )
Maltų džiūvėsėlių
1 kiaušinio
Druskos ,pipirų, petražolių
Padažui : gabaliuko sviesto ir kelių šaukštų grietinės.

Vištienos filė supjaustyti gabaliukais , pabarstyti prieskoniais. Užpaniruoti (džiuvėsėliai ,kiaušinis , džiūvėsėliai) ir apkepti kol gražiai parus. Padažui reikia ištirpinti sviestą ir įdėti porą šaukštų grietinės. Paskaninti padažą ,druska ,pipirais ir petražolėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chantel: 05 kovo 2011 - 15:50
Apkepas

6-7 mazos bulves
250 maltos mesos
2 svogūnai
2 kiaušiniai
3saukst. grietines
surio 50g
druskos
pipirų
pomidora

Išvirti bulves , ipilti pieno ir padaryti bulviu kose.
Svogunus , morka ir malta mesa pakepinti keptuvei ideti druskos .
sviestu istepame skarda , dedame sluoksniais bulves -malta mesa su svogunai ir morkos.
Kiausiunius ismaisome su grietine iberiam druskos ir pipiru ir uzpilam ta patiekala ant viraus dar sutarkuojam surio. Pomidora supjaustom ir dedam ant virsau
Kepinti apie 30 min. 200C
SKANAUS!!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 03 03, 11:49)
Sveikos 4u.gif

Atnesu darzelio laiku prisiminima

Vaikystes omletas

Produktai:

10 kiaušinių
0,5 ltr. pieno
druska

Eiga: Kiaušinius išplakti, pagardinti druska, supilti pieną ir dar kartą suplakti. Kepimo skardą (mano buvo 20 cm x 20 cm) iškloti kepimo popieriumi arba ištepti aliejumi, supilti kiaušinių masę ir dėti į įkaitintą orkaitę. Kepti 180 - 200 laipsnių, 30 - 35 min.
Skanaus

P.s. Aš kepiau el. orkaitėj, režimas (kepimas iš viršaus ir apačios), pirma pakopa, 200 laipsnių, 35 min.

Keila aciu labai,jis puikus bigsmile.gif thumbup.gif
stai ir mano bigsmile.gif

http://skanusgyvenim...iu-omletas.html
Atsakyti
aš irgi dariau omletą. Šeimyna sakė labai skanu.

Jei kas būtų anksčiau sakęs, kad kepsiu omletą iš 10 kiaušinių ir pusės litro pieno, tai nė už ką nebūč patikėjus, o dabar kaip matau, kad po kelių metų ta porcija urės būt dviguba, nes šio kiekio tik tik užteko doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 03 01, 20:06)
Chinkaliai

Gaminau juos-nerealiai skanūs ir labai sotūs thumbup.gif Pasikviečiau mamą-vos 3 suvalgė,sakė kiek tu čia į vieną sudėjai mėsos tongue.gif MB tai gyrė ir gyrė-prašė greitu laiku vėl gaminti doh.gif
Evelincik-ačiū už gerą idėją pietums mirksiukas.gif 4u.gif
Čia nuotraukytės prieš ir po virimo:

user posted image user posted image

O vakar pusryčiams gaminau omletą-tiesiog tirpsta burnoje thumbup.gif Tik aš kepiau keptuvėje ir mažesnį kiekį-gavosi kuo puikiausiai thumbup.gif Ačiū *Keila* mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 03 05, 13:40)
o aš šiandien pusryčiams kepiau Keilos omletą, nu super gavosi, sunku ir patikėti kad tik kiaušiniai ir pienas, o maip sodu buvo  drinks_cheers.gif  ačiū už receptuką, gaila, kad fotiko baterijos nusėdusios, nes gavosi tikrai toks kaip paveiksliuke tongue.gif

Malonu, kad patiko 4u.gif

QUOTE(Ulė @ 2011 03 06, 09:02)
Keila aciu labai,jis puikus bigsmile.gif  thumbup.gif
stai ir mano bigsmile.gif

Fainuolis koks 4u.gif

QUOTE(keistuole @ 2011 03 06, 09:42)
aš irgi dariau omletą. Šeimyna sakė labai skanu.
Jei kas būtų anksčiau sakęs, kad kepsiu omletą iš 10 kiaušinių ir pusės litro pieno, tai nė už ką nebūč patikėjus, o dabar kaip matau, kad po kelių metų ta porcija urės būt dviguba, nes šio kiekio tik tik užteko  doh.gif  cool.gif

Paziurejus, kiek pas jus yra valganciuju, tai taip reikes dvigubinti porcija biggrin.gif

QUOTE(Moske @ 2011 03 06, 10:08)
O vakar pusryčiams gaminau omletą-tiesiog tirpsta burnoje thumbup.gif Tik aš kepiau keptuvėje ir mažesnį kiekį-gavosi kuo puikiausiai thumbup.gif Ačiū *Keila* mirksiukas.gif  4u.gif

4u.gif

O as noriu padekoti Srovei uz pyragelius su desrelem. Jie nuostabus
user posted image
Atsakyti
labas rytas..... vis ziurejau ziurejau i tooooki grozi armonika is sprandines, kol galiausiai vakar viska susipirkom, uzsikvietem draugu, ir valgem ja..... vaizgas, kvapas, skonis- NEREALUS!!!!! buvo labai labai skanu, net nesitikejo, seniai kazka tokio buvom ragave.... aciu dideliausias uz tikrai saknu patiekala.... taip , kad tikrai jis dar bus kartojamas!!!
Atsakyti