Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(*Keila* @ 2011 03 03, 11:49)
Sveikos 4u.gif

Atnesu darzelio laiku prisiminima

Vaikystes omletas

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif as jo taaaaaaaaaaaaaip ieskojau bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif aaaciuuuuuuuuuuuuuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluotė @ 2011 03 02, 13:28)
Aprasymas man labai primena vadinamuosius "Kedainiu blynus". Cia viskas labai aiskiai parodyta, kaip gaminti. O idara galima deti ne tik mesos, bet koki tik norit
http://www.patiekalu...edainiu-blynai/

Nuotraukoje ant tarkių pjaustytus svogūnus matau g.gif
Atsakyti
na bet Jus ir sedevrus kuriat wub.gif isbandziau siandien Jurates plova. Super 4u.gif Tik man mesos mazoda buvo ir daugiau kecupo deciau.bet siaip laaaabai skanu. Aciu visoms kurios dalijates receptais 4u.gif Kazkur buvau radus idarytu bulviu recepta,bet pameciau... Buvo isskobtos bulves ir idetas farsas su kazkuo,bet nepamenu kuom,gal padesit? smile.gif
Atsakyti
o aš to omleto net nesu mačiusi g.gif
reiks pabandyt,kada būtinai thumbup.gif
Atsakyti
Gal aš pasakysiu dabar nesąmonę...bet darželyje man tas omletas buvo didžiausias baubas lotuliukas.gif O dabar tik duok blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2011 03 04, 01:26)
na bet Jus ir sedevrus kuriat  wub.gif  isbandziau siandien Jurates plova. Super 4u.gif Tik man mesos mazoda buvo ir daugiau kecupo deciau.bet siaip laaaabai skanu. Aciu visoms kurios dalijates receptais  4u.gif  Kazkur buvau radus idarytu bulviu recepta,bet pameciau... Buvo isskobtos bulves ir idetas farsas su kazkuo,bet nepamenu kuom,gal padesit? smile.gif

as tai dedu tarkuotu morku,jei troskinu puode,o jeigu kept orkaitej tai galima ir fermentinio surio det 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 03 04, 09:06)
Gal aš pasakysiu dabar nesąmonę...bet darželyje man tas omletas buvo didžiausias baubas  lotuliukas.gif O dabar tik duok  blush2.gif

drinks_cheers.gif
man ir daržely ir mokykloj, atsimenu visa mokykla tuo omletu smirdėdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 03 04, 09:06)
Gal aš pasakysiu dabar nesąmonę...bet darželyje man tas omletas buvo didžiausias baubas  lotuliukas.gif O dabar tik duok  blush2.gif

Cia ne nesamone, nes is daugelio vaiku esu girdejusi, kad nepatikdavo omletas. biggrin.gif vakar kaip tik su mama snekejau del to omleto, tai ji nepatikejo, kad cia tik pienas ir kiausai, nes kai ji dirbo darzely sake ir vandens dar pildavo ir miltu dedavo.
Atsakyti
Lazanija su kiaulienos faršu ir daržovėmis
user posted image
Pakepinu faršą keptuvėje su prieskoniais ir pomidorų padažu, atskirai pakepinu daržoves su prieskoniais ir grietine, tada sumaišau su mėsa. Išverdu bešamelio padažą ir sluoksniuoju, padažas, lakštai mėsa su daržovėm, sūris, lakštai ir t.t. paskutinis sluoksnis padažas, tada pašaunu į įkaitintą orkaitę, pakepu kokia 20-25 min (galima dengti folija), apibarstau sūriu ir dar 5-10 min. Ištraukiu ir valgom, nors reiktų, kad pastovėtų kokia 20 min, bet taip neišeina lotuliukas.gif
Atsakyti
Lazanija

REIKIA :

3 laukstu
maltos mesos 250g
naminio pomidoru padazo ( as perku visada jau beveik paruosta, reikia tik apie valanda pavirt ) nzn ar yra LT tokio ...
bet namie galite isvirti padaza is cia naminis pomidoru padaza
3kaiusianiai
druska , pipirai
suris mocarela

Isvirti kaiusinius ir supjaustyti mazais gabaleliais ...
paimti mesa ideti pipiru , druskos ...
Verdant padaza imesti malta mesa ,kad padaze isvirtu ..
paimti lakstus ideti i sudyta verdanti vandeni 2minutem . istraukus padeti ant ranksluoscio ,kad biski nusausietu.
tada pasiimti skarda ir ideti pirma laksta taip ,kad krastai butu biski pakelti ,kad dedant padaza jis neisbegtu ...
ant laksto deti padaza ,pabarstyti kiausiniu ir apibarstyti tarkuotu mocarelos suriu.. vel deti laksta ir kartoti ta pati kol nepasibaigs lakstai ..
skarda uzdengti folija ir det i ikaitinta 200C orkaite .kepti apie 1val.
Skanaus !!! 4u.gif

taip atrode dar neiskepta :
user posted image
cia jau iskepta : ( sorry uz kokybe doh.gif )
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanile69: 04 kovo 2011 - 13:41
labai labai ačiū už rožytes thumbup.gif
vaikas net šaltas rankoj nešiojasi thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
jei kiek grozybiu idejot skaniu bigsmile.gif
net negaliu issirinkti ka pagaminti doh.gif
na kadangi uzgavienes tai reikes rozyciu prikepti thumbup.gif
Atsakyti