Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Radau, kas ten do placki biggrin.gif kai isbandysiu, butinai pasirodysiu, nes tikrai neeilinis patiekalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2011 03 03, 11:44)
Tai, kad jie išsipučia labai, kai kepa , todėl ir stori atrodo, tešla minkšta tokia gaunasi, sūrį kai tarkuojat, stenkitės tarkuoti trumpesnėmis juostelėmis, lengviau paskui daryti, nesimakaluoja tas sūris, neužmirškit uždengti dangčio aukštesnio, kad blynai turėtų kur pūstis.

vistiek nesupratau blush2.gif doh.gif tai vienam payragėliui reikalingi du blyneliai, tarp jų dedi įdarą, užspaudi ir kepi?
Atsakyti
Vištienos kotletukai

500 gr.vištienos faršo (faršui ėmiau krūtinelės)
1 svogūnas
2 riekės baltos duonos
Krapų/ petražolių
Druskos/pipirų pagal skonį
2 kiaušiniai (trynius atskirti nuo baltymų)
aliejaus kepimui

Svogūną stambiai supjaustyti. Duoną pamirkyti piene ir nuspausti. Duoną, svogūną ir žalumynus su blenderio pagalba sutrinti į vientisą masę.
Viską sudėti į faršą, įdėti druskos pagal skonį, pipirų, trynius.
Maišyti iki vientisos masės.
Baltymus išplakti,ir dalimis atsargiai sumaišyti su faršu.
Imame faršo gabaliuką ir formuojame kotletus.
Kepame gerai įkaitintoje keptuvėje arba orkaitėje.

Garnyras: virti makaronai.
Padažas: pievagrybiai ir svogūnai apkepiname,dedame druskos,pipirų ir grietinės.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2011 03 03, 15:12)
vistiek nesupratau blush2.gif  doh.gif  tai vienam payragėliui reikalingi du blyneliai, tarp jų dedi įdarą, užspaudi ir kepi?

as tai kepiau taip:emiau kupina v.sauksta teslos,ant miltuoto stalo pirstais darydavau ale blynelius,dejau idara ir virsuj uzspausdavau,priplodavau kad plokstesni butu
Atsakyti
QUOTE(Oxys @ 2011 03 03, 11:31)
Ir man. Labai skaniai atrodo. Jau žinau kas bus pusryčiams šeštadienį. smile.gif
Pagalvojau, gal galima būtų kokių šaldytų daržovių pridėti  g.gif

Aisku, kad galima prideti saldytu darzoviu, dar kokios desrytes.

QUOTE(GITALE @ 2011 03 03, 11:43)
ATsimenu ir as ,kaime pas mociute peciuj kepdavo ir vadindavo ji "pautiene" hihihi.gif is pradziu galvojau kol neperskaiciau kad pas jus cia koks sviestas, toks tobulas gavos


Sakai "pautiene" lotuliukas.gif lb geras pavadinimas.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 03, 14:04)
Radau, kas ten do placki biggrin.gif kai isbandysiu, butinai pasirodysiu, nes tikrai neeilinis patiekalas biggrin.gif

Dafai, dafai tik greičiau lotuliukas.gif 4u.gif
MB sakė, kad jei tai tas patiekalas, tai gerai bedančiams hihihi.gif viduje kažkoks skystumynas rolleyes.gif

QUOTE(S.N.A.S @ 2011 03 03, 15:12)
vistiek nesupratau blush2.gif  doh.gif  tai vienam payragėliui reikalingi du blyneliai, tarp jų dedi įdarą, užspaudi ir kepi?


Galima ir taip, koks skirtumas, kaip juos daryti, kaip patogiau jums, aš tai pasidarau vieną didelį blyną, kad net nutysta per rankos kraštus biggrin.gif ant vienos pusės dedu įdarą, kitą pusę užverčiu ir užspaudau kraštus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 03 kovo 2011 - 16:06
QUOTE(Srove @ 2011 03 03, 16:04)
Dafai, dafai tik greičiau lotuliukas.gif  4u.gif
MB sakė, kad jei tai tas patiekalas, tai gerai bedančiams hihihi.gif viduje kažkoks skystumynas rolleyes.gif
Galima ir taip, koks skirtumas, kaip juos daryti, kaip patogiau jums, aš tai pasidarau vieną didelį blyną, kad net nutysta per rankos kraštus biggrin.gif ant vienos pusės dedu įdarą, kitą pusę užverčiu ir užspaudau kraštus 4u.gif


Ale, kad as radau ta patiekala ne su skystu viduriu. Ten perlenktas blynas iskeptas, ir viduj ideta tokio al'a guliaso. Vadinasi vengriskas blynas. Nu siandien darysiu, bet siek tiek su pakeitimais, tai imesiu smile.gif
Atsakyti
o jezus mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif

ir as darysiuuuuu sekmadieni nai nai nai brunette.gif

a jis nesukris ir man toks gausis unsure.gif g.gif


as cia apie omleta tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 03 kovo 2011 - 16:35
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 03, 15:04)
Radau, kas ten do placki biggrin.gif kai isbandysiu, butinai pasirodysiu, nes tikrai neeilinis patiekalas biggrin.gif



na palauksim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingerele: 03 kovo 2011 - 16:44
karsta.gif ploja.gif kiek skanėstų ir ką pirmą gaminti ir kada biggrin.gif
Atsakyti
Na va, mes po skanios vakarienes biggrin.gif tikrai labai skanu buvo. Bandysiu atkurt, kiek ko dejau:
Pavadinkim
Vengriski blynai kitaip biggrin.gif

Cia kokiem 5 blynam 18 cm skersmens.

Apie 10 bulviu vidutinio dydzio.
Kiausinis,
pora saukstu miltu,
druskos,
pipiru,
svogunas.

Idarui:
400 g farso (dejau kiaulienos),
svogunas,
1 paprika,
4 pievagrybiai,
druska,
pipirai,
farso prieskoniai (is Delonos),
siek tiek vandens,
1 saukstas miltu,
3 saukstai pomidoru padazo.

Bulves sutarkuot, det kiausini ir kitus ingredientus. Kepti keptuveje (as 18 cm skersmens) blynus.

Farsa apkepint, det svogunus, pievagrybius ir kt.ingredientus, ipilti koki puse stiklines vandenuko, miltus sudeti, ir viska patroskinti.

Bandziau vadovautis stai siuo receptu
Vyrui sakiau, kad galima ir paprastai iskept blynukus ir valgyt su siuo padazu. Sake "aaaaa, bus netas" lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 03 03, 16:35)
o jezus mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif

ir as darysiuuuuu sekmadieni nai nai nai brunette.gif

a jis nesukris ir man toks gausis unsure.gif  g.gif
as cia apie omleta tongue.gif  biggrin.gif


lotuliukas.gif

Na kiek kartu dariau, tai jis man ne karto nesukrito, koks nuotraukoj, toks ir orkaitej buna kai kepa. Tikrai gausis 4u.gif
Atsakyti