merginos-super..ir rožės, ir visi kiti grožei..Nugriūti galima. Ryt norėčiau išsivirti sriubą, todėl klausimas Ulei-kokia konkreti dešra tiktų[/U] 150 gr. rūkytos raumeningos dešros[U] ?? Ačiū už idėjas
QUOTE(Mil@na @ 2011 03 02, 18:35)
merginos-super..ir rožės, ir visi kiti grožei..Nugriūti galima. Ryt norėčiau išsivirti sriubą, todėl klausimas Ulei-kokia konkreti dešra tiktų[/U] 150 gr. rūkytos raumeningos dešros[U] ?? Ačiū už idėjas
geriausiai tiktu salto rukymo
kazkas panasaus
QUOTE(Agrefa @ 2011 03 02, 15:15)
Nesigavo
Gavosi kieti, degė sūris. Pyliau ne kefyrą, be pasukas. Gal todėl. Nekokia iš manęs šiandien kulinarė.
Gavosi kieti, degė sūris. Pyliau ne kefyrą, be pasukas. Gal todėl. Nekokia iš manęs šiandien kulinarė.
Siandien dariau Sroves blynukus. Bet tesla dariau skystesne - dejau sauksta teslos, sauksta idaro ir uzdengiau viska dar teslos saukstu. Skanumelis.
Aciu uz recepta
QUOTE(Elena @ 2011 03 02, 14:07)
[color=darkviolet][b]Rožės iš blynų[/
Daznai uzeinu i sita forumu , jusu patiekalai nuostabus, retai kada pasisakau . Bet si karta likau sustingusi toki sedevra pamacius , nieko panasau nesu maciusi o iki sugalvojimo tai kaip iki menulio . Tikiuosi , kad jums neatsibos mumis mokinti ir atsakineti i kartais ir kvailus klausimus .
Nužiūrėjau ir aš rožes iš blynų. O su kokiu padažu darei?
QUOTE(Ulė @ 2011 03 02, 15:32)
Kukuliai medaus- gastyčių padaže
Labai aicu uz recepta, kaip tik dabar valgom Laaabai skanu
Rekomenduoju
Ule, dar vienas klausimas- kokias kiaulienos ir vištienos dalis dėjot į šiupininę?? Ir koks kiekis išėjo iš tokio kiekio produktų? Kaip noriu-net seilės kaupiasi....
QUOTE(Mil@na @ 2011 03 02, 21:17)
Ule, dar vienas klausimas- kokias kiaulienos ir vištienos dalis dėjot į šiupininę?? Ir koks kiekis išėjo iš tokio kiekio produktų? Kaip noriu-net seilės kaupiasi....
dedu viska ka tuo metu turiu saldytuve, verdu puode 3.5 litro
rasyte,aciu mums ir labai patiko
QUOTE(Srove @ 2011 03 02, 16:28)
Jai gavosi kieti, reiškia miltų padauginta, pasukos skystesnės, automatiškai daugiau miltų nori, blynus reikia miltuotom rankom daryti, jei krašte esantis sūris bus padengtas miltais, jis nedegs, aišku ir temperatūra turi būti ne per aukšta, tai tiek, gaila, kad nesigavo, aš siandien dar ir su grybais su svogūnais kepiau, nu viskas kuo puikiausiai gaunasi
Elena-kokios gražios rožytės!
Elena-kokios gražios rožytės!
QUOTE(*jolantab* @ 2011 03 02, 18:51)
Siandien dariau Sroves blynukus. Bet tesla dariau skystesne - dejau sauksta teslos, sauksta idaro ir uzdengiau viska dar teslos saukstu. Skanumelis.
Aciu uz recepta
Aciu uz recepta
Bandysiu dar kartelį. Dariau nemiltuotom rankom, gal ir todėl dar nesigavo.
Na kartosiu-nes baisiai gundančiai jie vis tiek atrodo. Galgi gausis .
Elena rozytes Ule kukuliai irgi abu bus isbandyti
QUOTE(*jolantab* @ 2011 03 02, 18:51)
Siandien dariau Sroves blynukus. Bet tesla dariau skystesne - dejau sauksta teslos, sauksta idaro ir uzdengiau viska dar teslos saukstu. Skanumelis.
Aciu uz recepta
Aciu uz recepta
Prašom, smagu, kad pavyksta
QUOTE(Agrefa @ 2011 03 02, 21:53)
Bandysiu dar kartelį. Dariau nemiltuotom rankom, gal ir todėl dar nesigavo.
Na kartosiu-nes baisiai gundančiai jie vis tiek atrodo. Galgi gausis .
Na kartosiu-nes baisiai gundančiai jie vis tiek atrodo. Galgi gausis .
Aišku gausis, nu negali taip būti, kad vienai išeina, kitai ne, svarbiausia neprarasti ūpo!
QUOTE(Raseliuke @ 2011 03 02, 21:55)
Sroves greiti pyrageliai isbandyti gavosi labai gerai (tik isivaizduoju, kad su malta mesa ar apkeptu farsu butu skaniau )
Tai, kalbos nėra, kad skaniau, tik reiktų tą faršą apkepti su kokiais svogūniukais, daržovėm, jei mėgstat, su grybais
Rugiagėle, tuos blynus ir mano vyras žino, užklausiau dabar , sakė yra valgęs, pavadinimas jų yra plecik, ar placik , nežinau, tai tu nueik pas dėdę googlą paklausinėk, sakė neblogi šiaip, viršuj tarkuotos bulvės, o viduj sakė visokio jukso yra ir paprikos ir mėsos ir sūrio gal, nu žodžiu paieškok
Radau, Placki vadinasi, tik ten jų devynios galybės , reikia žinoti su kuo buvo jie, turi Nerytės paklausti, ji turėtų žinoti, ten gyvena juk.
ULE, kada atostogų išeisi iš virtuvės