QUOTE(Elena @ 2011 02 17, 17:35)
Aišku reikia dėti pagal skonį...bet čia gi 1 kg faršo
TIK 1 kg
QUOTE(Srove @ 2011 02 17, 17:52)
Elena, ar tu pati irgi dedi šaukštą karčiųjų pipirų? O gal čia ta soda juos kažkaip biški nugesina? Mažą žiupsnelį dedu ir tai atrodo jaučiasi, kažkada ranka kryptelėjo, įdėriau kiek daugiau, bet tikrai ne šaukštą, ar net arb. šaukštelį ir tai nėjo valgyti, ugnim spjaudėm
O gal pipirai kokie kitokie?
as ta ir turejau omeny, kad kilui barstau nedaug, gal trecdali arbatinio saukstelio, ir tai maziau...
Bet jei Elena bande ir neciaudejo visa seimyna, gal tikrai ta soda nigesina
Elena, atleisk, nesikabineju, tiesiog baisus kiekis man pasirode
Bet reiks butinai pabandyt taip pasidaryt, nes ilgai gali stovet, isimarinuoja, tikrai skanu bus. O soda, gal labiau kaip konservantas savo vaidmeni atlieka...
Na, kad negestu mesa...