Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

ZEMAICIU BLYNAI(gamino mano MB wub.gif )
user posted image
receptukas elementariausias
http://www.mamosrece...u-blynai-1.html
tik mes dejome ne farsa,o virta ir mesmale permalta mesyte,kuria pakepinom keptuveje su prieskoniais ir svogunu smile.gif

MAJONEZE TROSKINTA JUROS LYDEKA

zuvi supjausciau gabaliukais,padruskinau,ispaudziau siek tiek citrinos,pabarsciau baltais pipirais ir zuvies prieskoniais.I puodo dugna suberiau pjaustytus svogunus ir tarkuotas morkas,viska aptepiau majonezu,sudejau zuvi ir taip sluoksniavau,man gavosi trys sluoksniai,uzdengiau ir ant silpnos ugnies troskinau 20min.Nuotrauka nekokybiska,bet buvo labai skanu,sia zuvi gaminu daznai,tai vienas is megstamiausiu mano receptuku.
user posted image

BLYNAI
suplakiau du kiausinius su cukrum(pagal skoni)as dedu kokius 5 saukstus,ipyliau pieno(mazdaug 400g),pora saukstu grietines,siek tiek kepimo milteliu,miltu tiek,kad tesla butu tirsta.kartais itarkuoju pora obuoliu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2011 02 24, 20:39)
Tęsiam blynų temą biggrin.gif

Blyneliai su brokoliais smile.gif

atėjau padėkoti wub.gif , receptas tobulas, skonis nuostabus, tiko net mažiesiems valgytojams, turbūt vienintelis būdas pamaitinti brokoliais vaikus, ačiū, ačiū thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2011 02 27, 11:54)
atėjau padėkoti wub.gif , receptas tobulas, skonis nuostabus, tiko net mažiesiems valgytojams, turbūt vienintelis būdas pamaitinti brokoliais vaikus, ačiū, ačiū  thumbup.gif

Kaip smagu 4u.gif Tikrai sutinku, kad vaikai nevalgo brokolių, o čia susmulkinai ir dar blynelius iškepei thumbup.gif
Atsakyti
Esu tylioji sio skyrelio gerbeja,bet negaliu nepadekot Ulei uz nuostabiuosius Aksominius blynelius wub.gif Eina bet kokie karsti,salti su uogomis ir be ju.Superiniai,be jokiu riebalu.Aciu,Ulei 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na, ir vėl paprastai, bet skaniai
Žuvytė su brokoliais ax.gif
user posted image
Sterkinės nototenijos apie kg.
Gyros and Souvlaki prieskonių (graikiški, yra sveriamu prieskoniu parduotuvėlėse)
Miltų
Aliejaus kepimui
Druskos , jei reikia.
Brokolių, svogūno, druskos, cukraus, citrinų sulčių, sviesto.

Žuvį pamarinuoti kiek galima ilgiau, bent jau valandą-būtinai prieskoniuose. Pavolioti miltuose ir kepti įkaitintame aliejuje uždengus. Kai apskrunda, apversti, uždengti ir vėl kepti... Tokiu būdu žuvis bus ir apskrudus, ir minkšta viduje.
Brokolius apvirti pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Keptuvėje apkepti svogūnus svieste, pasūdyti, įberti truputį cukraus, pipirų, po to sudėti brokolius ir dar pora minučių kepti vis pamaišant.

Valgėme su basmati ryžiais, burokėlių salotomis (marinuoti burokėliai, pipirai, svogūnas, majonezas).
Žuvytę būtina palaistyt citrinos sultimis prieš valgant, jei tik mėgstat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terija:) @ 2011 02 27, 16:00)
Esu tylioji sio skyrelio gerbeja,bet negaliu nepadekot Ulei uz nuostabiuosius Aksominius blynelius  wub.gif  Eina bet kokie karsti,salti su uogomis ir be ju.Superiniai,be jokiu riebalu.Aciu,Ulei  4u.gif  4u.gif

wub.gif wub.gif

braske superrrrr wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 02 27, 21:54)
braske superrrrr wub.gif

aciuuu 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Braske, o kaip skaniai atrodo zuvyte thumbup.gif

mūsų vakarykščiai pietūs:

Kijevo kotletai

Reikės:

Vištienos krūtinėlės
Druskos
Prieskonių

50 gr. sviesto
trupučio druskos
krapų
prieskonių

miltų
džiūvėsėlių
1 kiaušinio

Pas mane buvo vištienos krūtinėlė su kaulu, taigi reikia nuimti ją nuo kaulo. Nuo krūtinėlės atskirti mažąją filė. Krūtinėlę dėti ant kepimo popieriaus, užkloti juo ir mėsos plaktuku (ta puse, kur nėra dantukų) išmušti plonai. Svarbu nepadaryti jokių skylių. Mažąją file taip pat išmušti. Pabarstyti druska, prieskoniais.
Ruošiame sviestą:
Sviestą ištrinti su druska, prieskoniais bei krapais. Padalinti į 2 gabalėlius ir dėti į kamerą, kad sušaltų.
Pirmiausią sviestą įvyniojame į mažąją file, po to į krūtinėlę. Apvoliojame miltuose, po to plaktame kiaušinyje, galiausiai džiūvėsėliuose.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame kijevo kotletus, kepame iš visų pusių 20 min.
Skanaus!
user posted image

daugiau foto čia
Atsakyti
wow, Raseliuke, skanėstas amžinas wub.gif
Drįstu teigti, kad tai bene skaniausias mėsos kepsnys iš visų. Šaunuole, tau pavyko labai gerai padaryt bis.gif:
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2011 02 27, 20:39)
wow, Raseliuke, skanėstas amžinas  wub.gif
Drįstu teigti, kad tai bene skaniausias mėsos kepsnys iš visų. Šaunuole, tau pavyko labai gerai padaryt bis.gif:

ir aš labai džiauguosi bigsmile.gif pirmas kartas ir visai vykęs thumbup.gif tik žiauriai dideli, kitą kartą krūtinėlę būtinai perpjausiu išilgai.
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2011 02 26, 13:04)
Žinau, kad merginos saldžiuose p. siunčiasi panašias internetu, aš parsivežiau iš Vokietijos.
user posted image

4u.gif Dekui
Atsakyti
Ir as kepiau pagal Ules recepta Sprandines armonika super kepsnys,10 balu visiems labai patiko.Troskinti kopustai su mesa Reikes:didesnio kopusto,2 morku,2 svogunu,pievagrybiu,pomidoru padazo,500gr.kiaulienos,keliu cesnako skilteliu,druskos ,pipiru,2 lauro lapai,aliejaus.Smulkintus svogunus pakepinti iki aukso spalvos,tarkuotas morkas prideti prie svogunu ,kai morkos suminkstes deti pomidoru padaza ir dar siek tiek pakepti.Prie darzoviu prideti smulkintus pievagrybius,pilti 0,5 stiklines vandens ir 5min.patroskinti.Atskirai pakepinti kubeliais pjaustyta mesa.Smulkinta kopusta deti i didesni puoda,ant virsaus deti darzoves ir apkepusia mesa,pasudyti,berti pipiru pilti vandens,kad apsemtu trecdali troskinio,tusinti ant dideles ugnies apie 40min.vis permaisant,kad troskinys nepridegtu,pries baigiant troskintis sudeti smulkinta cesnaka ir lauro lapus.SKANAUS!user posted image
Atsakyti