

A..., 19 Kov 2011 - 01:33, parašė:
A..., 19 Kov 2011 - 01:33, parašė: ![]()
skanu buvo?
Labai. :]
brashke77, 19 Kov 2011 - 13:59, parašė:
brashke77, 19 Kov 2011 - 13:59, parašė: ![]()
reikia ir recepta ideti, o ne nuoroda i ji- jau ne karta apie tai kalbeta. Tikrai nesunku padaryti copy/paste...
Suprantu, antravertus, kad yra noras savo blog'a pareklamuot
Suprantu, antravertus, kad yra noras savo blog'a pareklamuot

Žinoma, nesunku, jeigu taisykles žinai (nors nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia, ania?). Mea culpa, taisysiuosi.
Tikrai ne. Tiesiog toks dvigubas recepto pateikimas man atrodė mažumėlę flūderiškas reikalas. Bet jei taisyklės reikalauja... :]
atrodo pasakiskai.



O gal butu galima patroskinti toki dalyka - idomu




Srove, 18 Kov 2011 - 14:35, parašė:
Srove, 18 Kov 2011 - 14:35, parašė: Nežinau, ar Keila čia buvo įdėjusi varškės apkepą, bet kadangi jis mums laabai patiko, tai įdėsiu, gal kas susigundys, taip paprastai paruošiamas ir toks senovinis, kurio jau nebepamenu, kada valgiau, taigi Keila, tau linkiu gero vyro ir daug vaikų, už šį receptą
![]()
Varškės apkepas

Varškės apkepas
Mergaitės, noriu padėkot už šį receptą




jurga r, 19 Kov 2011 - 16:20, parašė:
jurga r, 19 Kov 2011 - 16:20, parašė: ![]()
srove kaip skanu ir nuotraukyte ir receptas viskas puiku

Ačius

ewacka, 19 Kov 2011 - 19:40, parašė:
ewacka, 19 Kov 2011 - 19:40, parašė: ![]()
Srove
atrodo pasakiskai.![]()
gaila musu orkaite jau streikuoja.
![]()
O gal butu galima patroskinti toki dalyka - idomukaip manote...?gautusi kazkas panasaus i balandelius...? ar nusisneku...?
toks fainas receptas ir negaliu pasigaminti....
![]()
atrodo pasakiskai.



O gal butu galima patroskinti toki dalyka - idomu




Su tuo troškinimu gal būtų sunkoka, nes gaunasi nemažas ir galėtų pradėti svilti apačia, juk nekilnosi jo, jei daug skysčio pripilti, vėl, bus neskanu, bet galima būtų jį dėti ant garintuvo kokio ir garuose troškinti, paskui, kai išsitroškins pagaminti padažą keptuvėje, juo užpilti ir šiek tiek pakaitinti, net nežinau ką patarti




davija, 19 Kov 2011 - 22:13, parašė:
davija, 19 Kov 2011 - 22:13, parašė: ![]()
Mergaitės, noriu padėkot už šį receptą
Mano skoniui jis tobulas
![]()
Pagaliau po daug metų ieškojimų atradau receptą tokio apkepo, kokio norėjau




Ir mano skoniui geras, o tai jau pastarieji visi apkepai darėsi panašūs į biskvitus

Srove, 19 Kov 2011 - 22:46, parašė:
Srove, 19 Kov 2011 - 22:46, parašė: ![]()
Ačius
![]()
Su tuo troškinimu gal būtų sunkoka, nes gaunasi nemažas ir galėtų pradėti svilti apačia, juk nekilnosi jo, jei daug skysčio pripilti, vėl, bus neskanu, bet galima būtų jį dėti ant garintuvo kokio ir garuose troškinti, paskui, kai išsitroškins pagaminti padažą keptuvėje, juo užpilti ir šiek tiek pakaitinti, net nežinau ką patarti![]()
Tik žinau gerai, kad kada nors pašvies saulė, atsiras nauja orkaitė, tada tai jau keps ir slėgtainiai, ir sausainiai, ir kopūstainiai ir visa kita
![]()
![]()
Ir mano skoniui geras, o tai jau pastarieji visi apkepai darėsi panašūs į biskvitus

Su tuo troškinimu gal būtų sunkoka, nes gaunasi nemažas ir galėtų pradėti svilti apačia, juk nekilnosi jo, jei daug skysčio pripilti, vėl, bus neskanu, bet galima būtų jį dėti ant garintuvo kokio ir garuose troškinti, paskui, kai išsitroškins pagaminti padažą keptuvėje, juo užpilti ir šiek tiek pakaitinti, net nežinau ką patarti




Ir mano skoniui geras, o tai jau pastarieji visi apkepai darėsi panašūs į biskvitus

Cia tai tikrai








350 gr. vištienos file
400 gr. "Arborio" ryžių
180 ml. balto vyno
2 v. š. pomidorų pastos
petražolių
apelsino
litras jautienos sultinio
2 v. š. sviesto
2 a. š. saldžios paprikos miltelių
1 a. š. aitrios paprikos miltelių
1 a. š. ciberžolės
1 a. š. šafrano
4 skiltelės česnako
2 svogūnai
druska, pipirai pagal skonį
Puode išlydyti sviestą, suberti paprikos miltelius, aitriąją papriką, ciberžolę, šafraną ir smulkintus česnakus. Kaitinti minutę, sudėti pjaustytus svogūnus ir kubeliais pjaustytą vištieną, gerai apkepti . Suberti ryžius ir supilti vyną. Maišyti ir kaitinti ,kol ryžiai sugers visa skystį. Sudėti pomidorų pastą. tarkuotą apelsino žievelę ir supilti apelsino sultys. Įpilti samtį sultinio ir maišyti, kol skystis išgaruos, taip samtis po samčio supilti visą sultinį visą laiką maišydami. Tai užtruks apie 20-25 min. Ryžiai turėtų būti išvirę, bet standūs. Pagardinkite druska, pipirais ir papuoškite kapotom petražolėm.
Skanaus!!

O safrano rimtai 1 a.s. dejai???

Jetus, kaip as megstu tokius patieklus

keistuole, arborio ryziai yra specialiai skirti risotto gaminti, arba lietuviskai- daugiaryziui. Ju lipnumas, dydis , skonis tam puikiai tinka


brashke77, 21 Kov 2011 - 10:34, parašė:
brashke77, 21 Kov 2011 - 10:34, parašė: ![]()
Ule, koks daugiaryzis grazutis, skanutis, kvapnutis (speju)
![]()
O safrano rimtai 1 a.s. dejai???Zinau, kad jo 1 gr nepigiai kainuoja...
keistuole, arborio ryziai yra specialiai skirti risotto gaminti, arba lietuviskai- daugiaryziui. Ju lipnumas, dydis , skonis tam puikiai tinkaCia tiesiog rusis tokia, kaip apvalieji buna, basmati, plikyti, ilgagrudziai...na ir tt ir pan

O safrano rimtai 1 a.s. dejai???

keistuole, arborio ryziai yra specialiai skirti risotto gaminti, arba lietuviskai- daugiaryziui. Ju lipnumas, dydis , skonis tam puikiai tinka


Braske dejau


keistuole, va braske ir parase,aciu


Ulė, 21 Kov 2011 - 11:42, parašė:
Ulė, 21 Kov 2011 - 11:42, parašė: ![]()
Braske dejau
Drauge man is Ispanijos parveze dezute
![]()
keistuole, va braske ir parase,aciu,o siu ryziu visada yra IKI


keistuole, va braske ir parase,aciu


kaip faina


Ryziu ir man reiks paieskot, nes daugiaryzis suzavejo

Ulė, 21 Kov 2011 - 09:42, parašė:
Ulė, 21 Kov 2011 - 09:42, parašė: ![]()
Braske dejau
Drauge man is Ispanijos parveze dezute
![]()
keistuole, va braske ir parase,aciu,o siu ryziu visada yra IKI


keistuole, va braske ir parase,aciu


ačiū, nes maximoj nesu mačius, reiks užsukt į iki.
Beje gal kurioj iki kas matėt keptuvių už lipdukus. Sugalvojau, kad man reikia, o jų niekur nebėra
