Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartinės vestuvės

QUOTE(sleeta @ 2006 07 14, 19:08)
nepykstu tiesiog mums taip isejo o va jau namie leliuka ir turim liepos 8 mums gime antroji dukryte thumbup.gif o susirasysim lygiai po savaites smile.gif

tai sveikinu, kad tik laimingi butumet.... Visad dar turit galimybe baznycioj tuoktis, kiti del to ir apskikrikstija ir pan.. mano anyta labai norejo kad mes baznycioj tuoktumemes, bet mes ta galimybe pasilikom, nes gal kada tikrai noresis dideliu ir ispudingu vestuviu.
Atsakyti
na as irgi galvoju apie netradicines vestuves.kazkas panasaus- vestuves baznycoje,jaunikis mane ten pirma karta ir pamato,poto fotosesija ir kokie pietus ar siaip piknikas gamtoj.paskuikelione kurnors,o po keliones gal i cmb ir ta pacia diena su draugais kur gerai atsvest.
tiesiog nenoriu baliaus kartu su jaunimu ir tetom.tai man labiausiai priimtiniausias sis variantas,kad i baznycia susirenka visi,o po keliones baliukas tik jaunimui.
tik vat neapsisprendziu kaip reikia praleist tas kelias valandas po paznycios su visais,butu faina i gamta,bet jei oras blogas.kas tada? zodziu patarkit jus kanors.

beto,esu dalyvavus vestuvese,kur dauguma sveciu sedejo ir ziurejo krepsinio varzybas,nes labai svarbios buvo,nu sorry issaudiciau poto visus lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 14 liepos 2006 - 22:00
na as atidaviau savo balsa uz tai, jog kiti tai tegu daro be tu lietuvisku tradiciju, bet as noriu tik su jomis ir niekaip kitaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2006 07 14, 19:15)
tai sveikinu, kad tik laimingi butumet.... Visad dar turit galimybe baznycioj tuoktis, kiti del to ir apskikrikstija ir pan.. mano anyta labai norejo kad mes baznycioj tuoktumemes, bet mes ta galimybe pasilikom, nes gal kada tikrai noresis dideliu ir ispudingu vestuviu.

aciu uz sweikinimus smile.gif o kada nors tai tikrai kazka darysim,tokia galimybe svarstom,bet tikrai ne artimiausioje ateityje mirksiukas.gif
Atsakyti
gryzus po keliones papasakosiu kaip sekes tos mano netradicines, nes jos jau uz 4 val. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tarapunka @ 2006 07 15, 10:28)
gryzus po keliones papasakosiu kaip sekes tos mano netradicines, nes jos jau uz 4 val. smile.gif

Sėkmės drinks_cheers.gif . Ale dar radai laiko įlįst lotuliukas.gif .
Atsakyti
Tarapunka sveikinimai jau turbut sumainius ziedukus wub.gif
o tave sleeta irgi sveikinu susilaukus dar vieno lialiuko wub.gif
tarapunka laukiam ispudziu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Per savo vestuves pasilikome tik kelias tradicijas, kurios mums patiems reikšmingos ir simboliškos tai išlydėjimas iš namų, pasitikimas su duona ir druska, šeimos židinys, valsas...
Aišku, niekam neįsakysi, kaip jis turi švęsti savo šventę, bet mums siaubngai atrodo tos visos nesąmonės - piršlio korimai, stalo užsėdimai, pošlybės, "karti karti", užstalės dainuškos... Cirkas kažkoks.
Neseniai buvome tokiose tradicinėse vestuvėse, tai sėdėjome kaip ant adatų, nes muzikantai su savo pošlais juokeliais tiesiog tyčiojosi ir iš svečių, ir iš jaunavedžių... Negalėjai žinoti, kada jiems užkliūsi. Galų gale, paleido per stalą sloikelį, kur reikėjo mesti jiems pinigus blink.gif Teoriškai buvau girdėjusi, kad kažkada egzistavo tokia tradicija, bet naiviai tikėjausi, kad ji seniausiai išnyko kartu su SSSR blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heart: 16 liepos 2006 - 13:00
QUOTE(Heart @ 2006 07 16, 13:00)
Per savo vestuves pasilikome tik kelias tradicijas, kurios mums patiems reikšmingos ir simboliškos tai išlydėjimas iš namų, pasitikimas su duona ir druska, šeimos židinys, valsas...
Aišku, niekam neįsakysi, kaip jis turi švęsti savo šventę, bet mums siaubngai atrodo tos visos nesąmonės - piršlio korimai, stalo užsėdimai, pošlybės, "karti karti", užstalės dainuškos... Cirkas kažkoks.
Neseniai buvome tokiose tradicinėse vestuvėse, tai sėdėjome kaip ant adatų, nes muzikantai su savo pošlais juokeliais tiesiog tyčiojosi ir iš svečių, ir iš jaunavedžių... Negalėjai žinoti, kada jiems užkliūsi. Galų gale, paleido per stalą sloikelį, kur reikėjo mesti jiems pinigus blink.gif Teoriškai buvau girdėjusi, kad kažkada egzistavo tokia tradicija, bet naiviai tikėjausi, kad ji seniausiai išnyko kartu su SSSR blink.gif

o siaube...aš ir baisiai nemėgstu tų tradicinių vestuvių..taip pat sėdžiu kaip ant adatų, bijodama kad muzikantai nepakviestų ir nelieptų daryti kokios nesąmonės, kad kitiems linksma būtų... doh.gif tikras cirkas man visa tai...
Atsakyti
QUOTE(neide @ 2006 07 14, 23:10)
na as atidaviau savo balsa uz tai, jog kiti tai tegu daro be tu lietuvisku tradiciju, bet as noriu tik su jomis ir niekaip kitaip  ax.gif

Aš irgi pritatiu neidei drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na as esu uz tokias vestuves, kuriu sirdele nori. Pati ka tik istekejau, tai labai dziaugiuosi, kad netradicines vestuves darem, nes savaitgali buvau LABAI tradicinese vestuvese, visai nepatiko, nes kiekvienas metais vis einu pas ka nors i vestuves, ir viskas buna taip pat. Tai tikrai ne man. Mes dareme labai maza svente. Buvo 16 zmoniu baliuje, jokiu pirsliu ir muzikantu nors baznycia buvo pilna draugu. Vestuves bandeme apjungti su joniniu tematika, nes per jonines tuokemes. O is tradiciju buvo tik biski pakeistas tevu palaiminimas ir pasitikimas su duona ir druska, nes tik sios tradicijos man prie sirdies. smile.gif
Siaip manau reikia daryt tokias kokias nori vestuves, ne tokiu tevai, draugai ar kiti nori. Nesu pries tradicines vestuves, nei uz vestuves dviese mazoj baznycios ar pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wow @ 2006 07 18, 22:52)
Na as esu uz tokias vestuves, kuriu sirdele nori. Pati ka tik istekejau, tai labai dziaugiuosi, kad netradicines vestuves darem, nes savaitgali buvau LABAI tradicinese vestuvese, visai nepatiko, nes kiekvienas metais vis einu pas ka nors i vestuves, ir viskas buna taip pat. Tai tikrai ne man. Mes dareme labai maza svente. Buvo 16 zmoniu baliuje, jokiu pirsliu ir muzikantu nors baznycia buvo pilna draugu.  Vestuves bandeme apjungti su joniniu tematika, nes  per jonines tuokemes. O is tradiciju buvo tik biski pakeistas tevu palaiminimas ir pasitikimas su duona ir druska, nes tik sios tradicijos man prie sirdies.  smile.gif
Siaip manau reikia daryt tokias kokias nori vestuves, ne tokiu tevai, draugai ar kiti nori. Nesu pries tradicines vestuves, nei uz vestuves dviese mazoj baznycios ar pan. smile.gif

jums labai pasiseke ir gerai kad kartu su vyru jums tai buvo abipusis susitarimas biggrin.gif
Atsakyti