Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartinės vestuvės

QUOTE(Žuvė @ 2006 06 20, 16:02)
norėčiau išgirsti ne pošlų vestuvinių žaidimų, gal kuri prisimenat ką nors smagaus iš savo vestuvių?

Na aš pati ruošiuosi, tai tarkim galima pasaką pasekti: išrenki žmones - tarkim giria - visi turi ūžti, mėnulis - koks vyras rankom pamirguliuot, žvaigždės - moteriškės rankas pakelia, šunys - vyrai staugia (labai juokingai atrodo), pilis - irgi koks vyras stambus, princesė chi chi chi - jaunoji, princas ant žirgo - jaunasis turi imituoti jojimą. Na ir pasaka: Buvo vakaras. Ošė tanki giria. Danguje švietė mėnulis ir mirgėjo žvaigždės. Per girią jojo princas. Jį lydėjo gauja šunų. Tolumoje stovėjo pilis. Ten gyveno princesė chi chi chi. Princas prijojo pilį, pasibeldė, duris atidarė princesė chi chi chi. Jie apsikabino, pasibučiavo ir ilgai ir laimingai gyveno.

Visi įjungti į žaidimą ir labai juokingai tai atrodo. thumbup.gif Gali ilgesnę sukurt.

Paskui galima bendrą sveikinimą jauniesiems padaryti, kur svečiai turi sakyti įvairius būdvardžius, o juos paskui įstatai į savo tekstą. Irgi fainai atrodo drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gintarasa @ 2006 07 02, 20:39)
Na aš pati ruošiuosi, tai tarkim galima pasaką pasekti: išrenki žmones - tarkim giria - visi turi ūžti, mėnulis - koks vyras rankom pamirguliuot, žvaigždės - moteriškės rankas pakelia, šunys - vyrai staugia (labai juokingai atrodo), pilis - irgi koks vyras stambus, princesė chi chi chi - jaunoji, princas ant žirgo - jaunasis turi imituoti jojimą. Na ir pasaka: Buvo vakaras. Ošė tanki giria. Danguje švietė mėnulis ir mirgėjo žvaigždės. Per girią jojo princas. Jį lydėjo gauja šunų. Tolumoje stovėjo pilis. Ten gyveno princesė chi chi chi. Princas prijojo pilį, pasibeldė, duris atidarė princesė chi chi chi. Jie apsikabino, pasibučiavo ir ilgai ir laimingai gyveno.

Visi įjungti į žaidimą ir labai juokingai tai atrodo. thumbup.gif Gali ilgesnę sukurt.

doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ačiū už pasiūlymus... Jau po vestuvių ir eilinį kartą įsitikinau, kad gali būti patys įdomiausi žaidimai, gali verstis per galvą netgi tiesiogine prasme, bet jei svečiai sėdi niūriomis veido išraiškomis ir kiekvieną kartą tenka įkalbinėti dalyvauti vestuvėse ( žmogus sėdi prie stalo, o mintys velniai žino kur) fuj, nesuprantu kam išvis reikia dalyvauti, jei tokia kančia.
P.S. iš patirties - siūlau sudaryti vestuvių programėlę ir supažindinti visus svečius. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žuvė: 03 liepos 2006 - 14:41
nu nemanau, kad tas zaidimas su pasaka butu musu sveciams idomus

kazko jie manau nesuprastu esmes
Atsakyti
QUOTE(tarapunka @ 2006 06 13, 19:04)
Norečiau jūsų nuomonės.Po mėnesio kelsiu vestuves tokiu scenariju:
Visi renkasi į bažnyčią(40 žmon.)
Po to 2 val. furšetas + saksafonas gyvai+torto pjaustymas+valsas(tikras)(vestuvių vieta ant parketo)
Su jaunimu dar po to paleksim iki jūros.

THE END
Ka manote?Ačiū už nuomonę  4u.gif

Nu SUPER thumbup.gif , bet ar po vaišių ir šampno(degtinės) netingėsit dar kažkur važiuoti?
Atsakyti
o man atrodo, jei svecias nenori dalyvaut kokiam zaidime, tei ir nereikia jo prievartauti arba isizesiti..Va pati nemegstu, atrodyti juokingai, nemoku vaidint..vienu zodziu nenoriu, man tai kosmaras doh.gif tai ir per savo vestuves mazdaug zinau, kam patiktu , o kam ne.. Man patinka kai buna pora kazkokiu tai bajeriu-pasizaidimu, o likusi laika sveciai bendrauja, linksminasi, soka thumbup.gif ir man atrodo kad pakankamai linksmai buna. O nepatinka kai buna visa laikia kazkas vykstas, sedi, kaip ant adatu ir galvoji, kad tik manes niekas nepakviestu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
o man svajone apsivilkti balta suknele taip ir neissipildys...taip svajojau apie vestuves o dabar teks tik parasus padet ir namo prie teliko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sleeta @ 2006 07 04, 19:22)
o man svajone apsivilkti balta suknele taip ir neissipildys...taip svajojau apie vestuves o dabar teks tik parasus padet ir namo prie teliko verysad.gif

g.gif o kodel?
Atsakyti
pirma dalis tai finansai neisnestu mums ruosti baliu,o kita dalis ta kad turesiu kudiki,kuris reikalaus mamos...
be to kazkaip daug kas nenori kad keltume vestuves,aceit bereikalingai visvisn niekas ju neparemtu verysad.gif
Atsakyti
O kodel jus nepasidarote sventes sau ir tik SAU? Na gerai juk nebutina balta vestuvine suknele ir smokingas, platininiai ziedai su deimantais ir t.t. nueikite ryte susirasykite, su kukluciais ziedeliais, paskui galima nueiti i foto atelje ir uz 20 lt nusifotografuoti viena bet gera nuotrauka,o poto pagal galimybes dviese i koki jauku restoraneli ar kavine suvalgyti pietu ir pakelti taure sampano, o vakare tureti butelaiti atsaldyto sampano, braskiu, vynogiu ir kokio meliono, daug daug zvakuciu ir wub.gif .... na tikrai neverta ta diena po CMB gryzti prie teliko smile.gif
na jei teisingai supratau jus turite kudiki? isvis VALIO visur visur su leliuku ir i CMB ir i kavine (pagaliau jose uzdrausta rukyti, tai galima ir su leliukais ten smile.gif ),
ir nuotrauku darytis kartu visiems smile.gif o poto pasivaikscioti po miesta, po senamiesti, nueiti i parka ash wub.gif tikrai manau kad jus savo vestuves neziuresite TV, jauciu kad kazka visvien sugalvosite smile.gif to jums ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Menule @ 2006 07 05, 10:43)
O kodel jus nepasidarote sventes sau ir tik SAU? Na gerai juk nebutina balta vestuvine suknele ir smokingas, platininiai ziedai su deimantais ir t.t. nueikite ryte susirasykite, su kukluciais ziedeliais, paskui galima nueiti i foto atelje ir uz 20 lt nusifotografuoti viena bet gera nuotrauka,o poto pagal galimybes dviese i koki jauku restoraneli ar kavine suvalgyti pietu ir pakelti taure sampano, o vakare tureti butelaiti atsaldyto sampano, braskiu, vynogiu ir kokio meliono, daug daug zvakuciu ir  wub.gif ....  na tikrai neverta ta diena po CMB gryzti prie teliko smile.gif
na jei teisingai supratau jus turite kudiki? isvis VALIO visur visur su leliuku ir i CMB ir i kavine (pagaliau jose uzdrausta rukyti, tai galima ir su leliukais ten smile.gif ),
ir nuotrauku darytis kartu visiems smile.gif o poto pasivaikscioti po miesta, po senamiesti, nueiti i parka ash  wub.gif  tikrai manau kad jus savo vestuves neziuresite TV, jauciu kad kazka visvien sugalvosite smile.gif to jums ir linkiu  4u.gif

na del kudikio tai mes jo dar tik laukiam si menesi smile.gif ,data jau kaip ir vestuviu nustatyta bet teks perkelti del dukrytes atejimo i si pasauli
o siaip tai nzn liudininkus jau kaip ir turim,taciau yara tam tikru priestaravimu is draugo motinos puses,tas dalykas labai nuotaika gadina verysad.gif
o kadangi gyvenam ne didmiesty tai kazkokiu pramogu irgi nesumastysim,tad belieka pradinis variantas-sedejimas namie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sleeta @ 2006 07 05, 13:14)
pirma dalis tai finansai neisnestu mums ruosti baliu,o kita dalis ta kad turesiu kudiki,kuris reikalaus mamos...
be to kazkaip daug kas nenori kad keltume vestuves,aceit bereikalingai visvisn niekas ju neparemtu verysad.gif

na bet jus pats sau kenkiat.... musu vestuves bus irgi paprastos... tuoksimes mazam mieste ir tik cmb. tiesa santuoka bus iskilminga nes sestadienis, bet nebus nei poru nei ka. suknele mano visai paprasta ir net ne balta, bet sventine, todel tikrai nesijausiu kaip kasdiena. garbanotus plaukus man ryte istiesins jaunikis. jau vien del to nesijausiu kasdieniskai. turesim tik liudininkus, tevus ir kelis svecius. vakariene pas maniskio tevus. tikrai paprasta . pries santuoka eisim i fotoatelje, kad tureciau vestuviniu fotkiu... po santuokos pasifotkinsim miesto parke.... na tikrai , juk ne visi mes isgalim skirt vestuvem net ir 5000 lt, svente turi but sirdy... o jei jus grisit prie tv, tai kam is vis tuokiates??? juk galima palaukt kol vaikiukas bus didesnis, pinigeliu gal bus daugiau ir t.t....
Atsakyti