Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartinės vestuvės

va man patiko variantas, kad tevai palaimino prie baznycios, graziai pritaikyta tradicija
ką veikt svečiams pavalgius tokioje šventėje?
nu pas mane bus dveji muzikantai , vakaro vedejas , manau , kad ras ka veikt smile.gif o jei neras , nu argi mano problema, as gi negaliu cirko surenkta, kad KIEKVIENAS butu nustebintas ir kiekvieno pageidavimamas butu itikta,
Atsakyti

akd pamate sri ima isivaizduoti trachinimasi, man tokia mintis nekyla. o jei jau kyla tada esu apti pagedus lotuliukas.gif
[/quote]

Pati tu sugedus
Atsakyti
Nu va merginos kaip negraziai cia pasizodziavot, nereikai taip , reikia gerbti kitu nuomone.
Kokios vestuves bebutu, tradicines ar ne, svarbiausia jaunieji butu patenkinti savo svente. Juk cia ju diena, daug kam vienintele gyvenime, todel reikai gerbti ju norus.
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2006 06 20, 16:02)
P.S.  norėčiau išgirsti ne pošlų vestuvinių žaidimų, gal kuri prisimenat ką nors smagaus iš savo vestuvių?

Kad sveciai nenuobodziautu, tai manau, cia jau vedeju ir muzikantu (ar dj) reikalas. Pas mus buvo tikrai nemazai visokiu zaidimeliu ir kitu uzsiemimu. Dabar jau nelabai viska atsimenu (nestukiska amnezija blink.gif ), bet pabandysiu bent kelis aprasyti:
Gamtoje:
metem strelytes i balionus;
sveciai buvo paskirstyti i grupes, kiekviena grupe gavo po lapa su keliais zodziais ir juos panaudojus sukurti ode jauniesiems, o jaunieji per ta laika deliojo toki puzzle is milzinisku detaliu;
jaunieji sprende kryziazodi (padarytas ant didziulio kartono lapo) - jame jaunikiui buvo klausimai apie jaunaja ir atvirksciai.
Laive:
buvo visokiu estafeciu, pvz. dvi grupes sveciu susikabina i rateli, per viduri stovi vienas zmogus, laiko lanka ir visi nepaleisdami ranku per ta lanka perlindineja, kuri grupe greitesne, ta laimi;
vel dvi grupes po keturis zmones: vienas laiko tris ilgas virves rankoj, kiti trys - tu virviu kitus galus ir landziodami vienas per kita pina kasa;
dvi grupes po 10 zmoniu, kiekvienas gauna i rankas lapa su uzrasytu skaiciumi, vedejas pasako koki nors skaiciu (aisku ne vienazenkli) ir grupes kaip galima greiciau sustoja suformuodamos ta skaiciu;
dar buvo zaidimas su tom kedem, kur kedziu viena maziau nei aplinkui lakstanciu zmoniu, bet jis ten kazkoks modifikuotas buvo, jau gerai nebepamenu doh.gif
hmmm, dar buvo muzikiniu zaidimu, pvz. dvi grupes pagal melodija speliojo dainas.
Ai, sunkiai as cia prisimenu, buvo tu zaidimu ir kitu uzsiemimu dar zymiai daugiau... Na ir dar vedejai patys programa rode: soko, dainavo ir t.t.

Dar viena dalyka norejom daryti, bet kazkaip del laiko trukumo nesuorganizavom: mini filmukas is jaunuju gyvenimo. Tai galima prideti nuotrauku nuo pat vaikystes, igarsinti ant virsaus, kaip susipazino, kas vyko toliau ir t.t. Cia jau nuo fantazijos priklauso.
Atsakyti
Ačiū labai labai 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Aciu, tikrai yra neblogu ideju smile.gif
Atsakyti
Vestuves modernias mes irgi darom.Tam samdom vedejus.

Mano nuomone visos tradicijos vestuviu yra atgyvena..ir visiskai nepritampa prie siuolaikinio gyvenimo tempo ir budo...Gyvenam dauguma juk moderniai:t.y. susimete....ir ne vienerius metus...O per vestuves paskui dedames keliaiscius,rutu vainikelius ir islydejimus doh.gif blink.gif ....kazkoks visiskas nesusipratimas

O kad modernios vestuves butu idomios tam samdomi profesionalai....ir jokiu eilniu pasisedejimo prie stalo,gerimo ir rukymo tada tikrai nebuna...

Buvau as irgi vestuvese kur nebuvo moderatoriu.....vestuves buvo auksto lygio:viskas su dizainu,sventimo vieta pilis.....o vedejo jokio!!!!Tai jau po 2,5 val trunkancio aperatyvo blink.gif ....mes jau planavom nusiplauti...nes tikrai buvo visiskai nuobodu.

Tad jei darot modernias vestuves,butinas yra vedejas.Kitaip visi krapstys nosi ...o jaunieji nervuosis,kai nores koki tosta ar dar ka pasakyti,nes puse sveciu kieme rukys... tongue.gif ....o jaunieji bandys kaip mazus vaikus atvesti prie stalo... lotuliukas.gif
Atsakyti
BELISIME, jei ne paslaptis kokius vedejus is kokios firmos samdot? ir kokia daug maz ju numatoma programa? rolleyes.gif
Atsakyti
as irgi vedeja samdysiu , tikiuosi kokiu rekomendaciju gauti, nes nenoriu uzsiimt programos kurimu , tegu tai dao profesionalai , nu bent jau su patirtim zmones smile.gif
Atsakyti
Sveikos, o as manau, kad kiekviena turi darytis taip, kaip norisi, ir kad ta diena prisimintum kaip pacia graziausia savo gyvenime
Pas mus buvo pusiau tradicines, ir mes likom patenlkinti, nes buvo isties smagu clap.gif
Atsakyti
Vat man idomu, vestuves be lietuvisku tradiciju, o jus per savo vestuves naudojote tokias "nemusiskas" tradicijas kaip nuotakos puokstes metimas, keliaraiscio numovimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Menule @ 2006 06 29, 13:33)
Vat man idomu, vestuves be lietuvisku tradiciju, o jus per savo vestuves naudojote tokias "nemusiskas" tradicijas kaip nuotakos puokstes metimas, keliaraiscio numovimas?  g.gif

as tai naudosiu,nes man jos patinka..as tik nenoriu, kad tu tradiciju butu per daug ir visos vestuves butu kaip spektaklis...
Atsakyti