QUOTE(Astaiciuke @ 2006 06 19, 19:17)
nu nezinau , bent jau mant ai labai super kai per vakariene groja smuikeliu ar saksofonu ar seip ka nors is ramesnio...nes as tikrai nenoriu visokiu palingavimu prie stalune taip kad pradejus valgyt , kaimynas ciumpa uz parankes , nes labai smagi daina:) ...man aptinka toks variantas grazi iskilminga vakarienes, su tostais ( jei yra norinciu pasisakyt) , padekom, o paskui smagus vakarelis, sokias ir kitasi malonumais
taip nebuna, paprastai muzikantai groja fonine muzika ir tik tada buna palingavimai, kai visi pavalgo
QUOTE(Lijyte @ 2006 06 19, 22:22)
O kai antra diena budavo ta ceremonija su suriais ir skarom iseidavau pasivaikscioti, nes slykstu pasidarydavo
o paskui dar suri atnesa, ir nors ji ne tiesiogiai jaunieji spaude, bet i burna tokios nesamones paimti niekada negaledavau.Tai argi cia ne posla

o pas mus labai skanus suris buvo, tiesiog tokio niekada anksciau nebuvau ragavus, labai patiko. Beje nevisi tokie pagede, akd pamate sri ima isivaizduoti trachinimasi, man tokia mintis nekyla. o jei jau kyla tada esu apti pagedus