Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartinės vestuvės

QUOTE(Gorda @ 2012 11 24, 15:29)

tobula wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2012 11 25, 20:04)
tobula  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Filmukas padarytas gerai, bet man toks stilius schmoll.gif
Man vestuvės tai kažkas tokio tauraus ir ypatingo, kvepiančio gėlėmis ir tyrumu. O čia kažkaip labai daug žaidimo, vaidybos (gal jų vestuvių tematika buvo tokia, bet man taip atrodo). Tokia proga man norisi daugiau iškilmingumo ax.gif
Nors gal į nestandartinių vestuvių temą ir tinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barda: 26 lapkričio 2012 - 20:56
QUOTE(barda @ 2012 11 26, 19:54)
Filmukas padarytas gerai, bet man toks stilius  schmoll.gif
Man vestuvės tai kažkas tokio tauraus ir ypatingo, kvepiančio gėlėmis ir tyrumu. O čia kažkaip labai daug žaidimo, vaidybos (gal jų vestuvių tematika buvo tokia, bet man taip atrodo). Tokia proga man norisi daugiau iškilmingumo ax.gif
Nors gal į nestandartinių vestuvių temą ir tinka  4u.gif

Taip butent, cia tik tiems, kas nori kitokiu vestuviu, nei tradicines, kaip jus saket, iskilmingos. Nors kita vertus man ir iskilmingumo tame video netruksta. Man tai pats paciausias vestuviu video koki tik esu macius smile.gif
Atsakyti
Labai gražu, man tai labai.... wub.gif bet čia daug kas priklauso nuo žmogaus asmenybės, ne visi taip laisvai gali jaustis tokią dieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2012 11 25, 18:04)
tobula  wub.gif  wub.gif  wub.gif

As tai nematau cia nieko nestandartinio jei atvirai ax.gif Ir isvis pilnas facebookas sito klipo, kuo jis toks ypatingas visiems? Man tai vestuves, kaip vestuves ir tokios kokiu gyvenime nenoreciau, mano isivaizduojama diena turetu buti visiska priesingybe sioms vestyvems smile.gif Nemegstu as dideliu baliu su daugybe zmoniu, noriu mazytes sventes, ramios su labai mazai zmoniu wub.gif
Atsakyti
kiek perskaiciau tai visos kalba apie nestandartine svente jau labai standartine smile.gif
Atradau siandien si saituka

http://www.rocknrollbride.com/
Mazdaug tai as vadinu nestandartinemis vestuvems.

O tas filmukas tai tikrai nieko ypatingo, pritariu. Tiesiog kratinys pramogu.
Bet kiekvienam savo ir kiekvienas i savo svente ziuriu pro savo akinius smile.gif

Tad visom sekmes ir atraskime savo vestuves kokios pacios norime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(i.t.s. @ 2012 12 14, 09:58)
O man asmeniškai "neskaniai" padaryta....  schmoll.gif Mintis puiki, bet viskas per tiesmukai ir kartais per stipriai... Kad ir ta scena, kur jaunoji šlapia galva, nu nereikėjo su kamera lįsti taip arti, kažkaip nebesižiūri. Aišku, čia tik mano nuomone, o dėl skonių nesiginčijama smile.gif Tik manau buvo bandyta kažkas kopijuoti, bet neišdirbta iki galo  4u.gif

Pritariu Jums, man irgi pasirode kazkaip nekaip... Nors ir kiekvieno skonis kaip sakote skirtingas, taciau sis video visiskai jokio naturalumo elgesyje, vyras kaip sustabarejes (tikrai atsiprasau, bet kitaip issireiksti nelabai randu kaip) ir nuobodus.
BET cia ne vien jaunavedziu kalte, nes tokie video labai daug inaso daro pats zmogus, kuris filmuoja. Manau ne kiekvienas yra toks talentingas ir sugeba "prisijaukinti" klientus, kad sie elgtusi tiesiog naturaliai, kvailiotu kaip dviese, o jis tiesiog nuo salies iamzina akimirkas ir paskui viska sumontuoja. Tas pats ir su foto, negrazios man zmoniu foto kur pozuoja visi sutoje, graziausios: prigautos! Tuomet nuotraukoje gali pajausti tikra emocija, kas padaro nuotrauka ypatinga.
Atsakyti
Sveikos. Netycia uztikau sia temele, ir labai jau uzsinorejau pasireiksti smile.gif

Mes savo vestuves atsokom vos pries pora savaiciu. Ir manau galiu vadinti jas nestandartinemis.

Gyvenam ne Lietuvoje, o gryze atostogoms sugalvojom kad reikia dabar ir susituokti smile.gif Taigi viska ismastem labai paskubomis:
Visas jaunimas, t.y. mes ir draugai issinuomavom prasmatnius renesanso rubus. Ir merginos ir vyrai atrode tokie iskilmingi. Aisku mano ir MB rubai, jau patys paciausi. biggrin.gif Buvom kaip karalius su karaliene.
Is ryto visa musu kompanija rinkosi pas mus: rengemes, sukavomes, apsilinejom ir vaziavom i CMB. Ten mus pasitiko su dziaugminga nuostaba. Net ceremonija uzsitese ilgiau nei turejo vykti smile.gif Taigi, atsigerem sampano, sokom i masinas ir visi patraukem i dvara. Ten fotografavomes, filmavomes.
Po to vaziavom i tevu nama uzmiestyje. Ten musu lauke tevai, ir seneliai, ir maistas uzsisakytas is vietines kavinukes (jau labai alkani buvom blush2.gif o stalas luzo nuo gausos). Buvo ir zaidimu, ir tostu, ir seimos zidonio iteikimas. Kas koki zaidimuka buvo sugalvojes, pravede. Nieko neprievartavau buti vakaro vedeju, ir tikrai nusisekes vakaras buvo. Visi labai patenkinti. Net mociutes negalejo atsigrozeti musu rubais.

Na jei buciau turejusi daugiau laiko, tai ceremonija buciau dariusi dvare, ir CMB vedeja aprengciau atitinkamai. biggrin.gif Uzsakyciau arkliu pajodinejumui, pasivazinejimui su karieta. Galejau dar ir karunu jauniesiems paieskoti.

Bet nepaisant to, viskas buvo tiesiog super. Ir neisleidom kruvos pinigu, ir padarem tikrai isimintina svente.
Atsakyti
QUOTE(Alcyone @ 2013 01 21, 15:12)
Sveikos. Netycia uztikau sia temele, ir labai jau uzsinorejau pasireiksti smile.gif

Mes savo vestuves atsokom vos pries pora savaiciu. Ir manau galiu vadinti jas nestandartinemis.

Gyvenam ne Lietuvoje, o gryze atostogoms sugalvojom kad reikia dabar ir susituokti smile.gif Taigi viska ismastem labai paskubomis:
Visas jaunimas, t.y. mes ir draugai issinuomavom prasmatnius renesanso rubus. Ir merginos ir vyrai atrode tokie iskilmingi. Aisku mano ir MB rubai, jau patys paciausi.  biggrin.gif  Buvom kaip karalius su karaliene.
Is ryto visa musu kompanija rinkosi pas mus: rengemes, sukavomes, apsilinejom ir vaziavom i CMB. Ten mus pasitiko su dziaugminga nuostaba. Net ceremonija uzsitese ilgiau nei turejo vykti smile.gif Taigi, atsigerem sampano, sokom i masinas ir visi patraukem i dvara. Ten fotografavomes, filmavomes.
Po to vaziavom i tevu nama uzmiestyje. Ten musu lauke tevai, ir seneliai, ir maistas uzsisakytas is vietines kavinukes (jau labai alkani buvom  blush2.gif o stalas luzo nuo gausos). Buvo ir zaidimu, ir tostu, ir seimos zidonio iteikimas. Kas koki zaidimuka buvo sugalvojes, pravede. Nieko neprievartavau buti vakaro vedeju, ir tikrai nusisekes vakaras buvo. Visi labai patenkinti. Net mociutes negalejo atsigrozeti musu rubais.

Na jei buciau turejusi daugiau laiko, tai ceremonija buciau dariusi dvare, ir CMB vedeja aprengciau atitinkamai.  biggrin.gif Uzsakyciau arkliu pajodinejumui, pasivazinejimui su karieta.  Galejau dar ir karunu jauniesiems paieskoti.

Bet nepaisant to, viskas buvo tiesiog super. Ir neisleidom kruvos pinigu, ir padarem tikrai isimintina svente.

Super thumbup.gif Kazkada ir as turejau svajone teketi su senoviniais drabuziais, bet susiradau labai tradicini jauniki, tai jis nei uz ka ir ikalbejo mane rinktis balta suknele, na bet as nesu labai pries. O jus saunuoliai, is pasakojimo net as uzsinorejau jusu vestuvese pabuvot ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Alcyone @ 2013 01 21, 16:12)

gal butu galima pamatyti nuotraukele kaip atrodete? smile.gif prasidejo vestuviu planavimo darbai, bet kolkas dar norisi visko ir nezinom ko labiausiai smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Meile30 @ 2012 12 14, 11:07)
Mes matėme kai vyko šis filmavimas smile.gif  Nepaprastai romantiška  4u.gif  http://www.youtube.c...w...mRQ&index=7

Nenoriu nieko įžeisti, nu bet nieko gero... Visų pirma atsibodo žiūrėti kiek ilgai jie irstosi valtle, truputį ištęsta, apskritai filmukas kiek per ilgas. Mintis aiški, bet prastai išpildyta..jaunieji atrodo susikaustę, šiek tiek dirbtina viskas, o kai jis ją pasuka ar bučiuoja.. Na jei bent kartą matėt kaip vyksta filmavimas. Filmuotojas sako o dabar tu ją laikyk va taip va, tada pasuk į mane, tada taip va, tada bučiuok, nu ir jaunikis su jaunąja kartoja. Nori-nenori tas surežisuotumas persiteikia, ir oj kaip neskanu... ir keletas kliurkų, kai galima buvo gražiau nufilmuoti, kur saulė už jų, o jie lyg bučiuojasi, o kur dar tas panirimas.. ir paskui filmavimas iš arti ir nekaip atrodo.. Ir šiaip nelabai suprantu, kur paskui tokį filmuką dėti? Kiek kartų jį galima žiūrėti.. Na po vestuvių kokius 3kartus, tada per pirmąias metines, o paskui tai net neįdomu dažniausiai būna..
Papildyta:
QUOTE(Alcyone @ 2013 01 21, 15:12)

Įdomiai sugalvojote smile.gif o dar ekspromtinė idėja
Atsakyti
QUOTE(8588 @ 2013 02 08, 09:02)
gal butu galima pamatyti nuotraukele kaip atrodete? smile.gif prasidejo vestuviu planavimo darbai, bet kolkas dar norisi visko ir nezinom ko labiausiai smile.gif)

Mes rubus nuomavomes is Tėja salono Klaipedoje. Bet Vilniuje yra daugiau. http://tejasalonas.l...?page=page&id=3 Pasidairyk, yra tikrai ka issirinkti. Ir geriau patiems vaziuoti ten apziureti, nes ne viskas i puslapi sudeta. O ir rubai puosnus, Krupsciai pasiuti, su daugybe detaliu. Ir svarbiausia nenudremzti, kaip dazniausiai buna su tais nuomojamais karnavaliniais rubais. Na tikrai verti demesio.
O del musu foto, parasyk AZ savo e-mail, atsiusiu kelias, jei vis dar traukia sita ideja. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alcyone: 12 vasario 2013 - 10:06