Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartinės vestuvės

QUOTE(Deimoote @ 2012 02 09, 17:54)
Mano vyras futbolistas  biggrin.gif tai tuoksimes futbolo stadione  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif  uosvieniai priesinsultinis buvo  kaip suzinojo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

neseniai buvau atradus vestuvine nuotrauka is futbolo stadiono... fantastika smile.gif bet ten, kaip supratau, tik fotosesija buvo... tavo ideja man visai negirdeta wink.gif super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletele @ 2012 02 09, 20:37)
neseniai buvau atradus vestuvine nuotrauka is futbolo stadiono... fantastika smile.gif bet ten, kaip supratau, tik fotosesija buvo... tavo ideja man visai negirdeta wink.gif super smile.gif

Butu idomu suzinoti daugiau smulkmenu, kaip viskas vyks.

As savo ideja papasakosiu po visko, nes vienos detales nenoriu atskleisti, kad kas nesusektu, nes sugalvojom atrakcija draugams, kurie ateis musu pasveikint prie CMB. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimoote @ 2012 02 09, 16:54)
Mano vyras futbolistas  biggrin.gif tai tuoksimes futbolo stadione  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif  uosvieniai priesinsultinis buvo  kaip suzinojo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
smilla taip nuskambejo lyg jusu ten gal jau nebus kai draugai sveikint atvyks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2012 02 10, 08:35)
Butu idomu suzinoti daugiau smulkmenu, kaip viskas vyks.

As savo ideja papasakosiu po visko, nes vienos detales nenoriu atskleisti, kad kas nesusektu, nes sugalvojom atrakcija draugams, kurie ateis musu pasveikint prie CMB.   ax.gif

Kolkas galiu pasakyti kad bus stadionas,po ceremonijos lauks autobusas su uzrasu ''FK pavarde musu"" ir nuves visus i sventes vieta mirksiukas.gif Kvietimai bus kaip bilietai i varzybas tokio tipo ir dar daug visokiu smulkmenu thumbup.gif
plius mano kriksto mama CMS vedeja tai jokiu problemu kaip sakoma del tokios santuokos vietos nebus mirksiukas.gif
paciam ''baliuj'' bus apvalus stalai ir kievienam staluj priskirta futbolo rinktines simbolika,pvz Ispanu rinktine, Anglu, Portugalu ir pan.Sveciai gaus tos rinktines marskinelius ir tada jau prasides ''kova'' thumbup.gif . Dovanu gaus medalius ir diplomus. Zodziu ne vestuves o pasaulio futbolo cempionatas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimoote: 10 vasario 2012 - 15:17
deimoote kadagi tai jusu gyvenimas (ta prasme vyras gyvena futbolu) tai tikrai super ideja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
mes kadangi tradiciniu vestuviu nedarysim planai buvo tik CMB ir vakariene tevam bet db noriu kazko tokio isimintino nerealaus tik aisku ne su tevais kartu o dviese arba su liudininkais biggrin.gif nes nzn ar daugiau jaunimo bus biggrin.gif tai kazkaip neina susideliot ko butent noriu nes visose mintyse uzkliuva 'O KA TEVAI PASAKYS' doh.gif na mano tevas kaip is mano miesto kur svente vyks gal ir nieko bet b tevai atvaziuot tures o dar ir mano mama is uzsienio grys unsure.gif tai ka jiems porai trejetai valandu atvykt ir viskas unsure.gif o as sedet su tevais visa vakara irgi jokio noro neturiu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2012 02 10, 15:54)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
smilla taip nuskambejo lyg jusu ten gal jau nebus kai draugai sveikint atvyks  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif Geras... na tikrai taip nebus biggrin.gif

Mes is pardziu galvojome, kad po CMB su visais, atejusiais pasveikint ir artimaisias, porai valandu paplaukiot laivu. bet... paziurejus kainas, labai brangu. Tai sumasteme kitoki varianta.
O vakare taip pat planas su tevais ir vaikais pavakarieniauti ir tada po namus, o mes kita ryta i kelione.

Futbolo tema puiki, linkiu, kad viskas, ka planuojate pavyktu sklandziai.
Atsakyti
sveikos, apie sakocius , ilga pusta suknele ir balta misraine negaliu pagalvoti ir as, o realiai ir gera vaizduote negaliu pasigirti, tad su busimuju galvojame tik apie civiline santuoka, laivo nuoma, kurios kaina tiek pat, kiek issinuomoti sale su maistu smile.gif tikrai skaudi kaina, bet...kai pagalvoju apie muzikantus, nuvalkiotus zaidimus, tostu sakyma, kol galu gale visi pamirsta ko susirinko, manau liksim prie laivo minties. stai del ko tik labiausiai bijau, o kaip bus su laivu, jeigu oras pasitaikys bjaurus? didoka rizika...po to mastom apie jaukia vakarien su artimiausiais, tevais ir seneliais, velau jaunavedziu numeriu viesbutyje , o sekancia diena gera vakareli pirteleje.Viso sito malonumo kaina speju bus ne ka mazesne, nei iprastu tradiciniu vestuviu, o pradzioj norejom taupiau biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi turėjome tokią mintelę, baliuką daryti laive.. tačiau vienus naujus metus šventėm laive ir dar draugės vestuvėse buvo pasiplaukiojimas laivu.. tai atšoko fantazija švęsti laive mums greitai smile.gif Laivas plaukiojo Kuršių mariose, nors vėjo nebuvo labai didelio, bet jau bangos ohmy.gif laivą taip siūbavo, kad nei pavaikščiosi normaliai, visi susėdę kaip vištelės vienoj vietoj wink.gif o aš dar kaip lakios fantazijos, tai pora valandų praleistų laive man taip prailgo,, biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimoote @ 2012 02 10, 16:08)
Kolkas galiu pasakyti kad bus stadionas,po ceremonijos lauks autobusas su uzrasu ''FK pavarde musu"" ir nuves visus i sventes vieta  mirksiukas.gif  Kvietimai bus kaip bilietai i varzybas tokio tipo ir dar daug visokiu smulkmenu thumbup.gif
plius mano kriksto mama CMS vedeja tai jokiu problemu kaip sakoma del tokios santuokos vietos nebus mirksiukas.gif
paciam ''baliuj'' bus apvalus stalai ir kievienam staluj priskirta futbolo rinktines simbolika,pvz Ispanu rinktine, Anglu, Portugalu ir pan.Sveciai gaus tos rinktines marskinelius ir tada jau prasides ''kova'' thumbup.gif . Dovanu gaus medalius ir diplomus. Zodziu ne vestuves o pasaulio futbolo cempionatas  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Eikit sau, kaip faina bigsmile.gif

O mes su vyru po mūsų jazzovų vestuvių (buvo prieš metus, kažkur čia mėtosi nuotraukos) užsikabinome už tokių teminių vakarėlių. Vyro gimtadienį šventėme superherojų tema, aš savo 30-mečiui rengsiu Barbie vakarėlį. Žodžiu, labai faina patirtis, kuri po to dar ir praverčia kitose šventėse thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Musu diena jau irgi praejo. ir igyvendinome savo nora: susiraseme CMB, atejo pasveikinti draugai, isgereme sampano ir sedome i autobusa be stogo, 2 val vazinejomes po Vln, klauseme gides, fotorafavomes. Tada su tevais vakariens i kavine ir 22 val jau buvome namuose biggrin.gif
Ir taip pavargau, bet ispudziai tik geri. Ir draugams bei artimiesiems patiko, netgi patiems vilnieciams ax.gif
Atsakyti
Ot tai bendraminčių kampelį užtikau biggrin.gif thumbup.gif
Kaip anksčiau nemačiau...
Ir aš nenoriu matyti jokių piršlių, karimų, duonos su druska, mišrainių... jokių eilinių giminės pjankių schmoll.gif
Pasirodo čia nemažai esančių taip švenčia thumbup.gif
Jaučiuos tvirčiau renkantis šventės scenarijų cool.gif
Papildyta:
QUOTE(MrsM @ 2012 01 20, 16:17)
pritariu
tik va vyresni zmones to visai nesupranta, manoji anyta taip pat siuto, ir tvinko pykciu, nesuprasdama, kaip mes drystame tuoktis be pirsliu, be pulko, be sodybos  lotuliukas.gif

Tai va... Atrodo, kad kiti kartais tau ne tai, kad padeda vestuvėms ruoštis, o planuoja sau antrą kartą biggrin.gif
Atsakyti
Spėju aš šioj temoj apsigyvensiu kurį tai laiką biggrin.gif
Nors vestuvių datos dar neturim ( sakiau ne anksčiau kaip 2015), bet jau dairausi idomesnių idėjų bigsmile.gif
Nei piršlių karimo nei duonos su druska tikrai neturėsim, nes spėju be galvos likčiau kol išaiškinčiau saviškiui ką tai reiškia biggrin.gif Baltos mišrainės neatsisakau, nes labai ją mėgstu biggrin.gif
na o į temą, tai CMB planuojam už jūrų marių ir tada po metų įtvirtinti santuoką bažnyčioje - Lietuvoje smile.gif
Atsakyti