QUOTE(rasabrasa @ 2012 01 19, 16:52)
Sveiki šią vasarą planuojame vestuves, bet jos bus netradicinės (be piršlių, be porų, be tradicinių vestuvių muzikantų). Tiesiog gražiai pasipuošime, keliausime į metrikaciją, vėliau į bažnyčią. O po bažnyčios esame numatę šventinę vakarienę kaimo turizmo sodyboje, kurioje susirinks pakviesti patys artimiausi žmonės (apie20). Dar bus ir fotografai. žodžiu lyg ir normalios vestuvės tik be dviejų dienų tadicinių lietuviškų šventimų ir masės giminių. Viskas lyg ir gražu, bet susidūrėm su šiokia tokia problemyte . Vis galvojame kaip viskas turėtų vykti vakarinėje dalyje, kadangi jokių vedėjų lyg ir nebus... o taip tiesiog susirinkti su svečiais ir valgyti nesinori . todėl prašau Jūsų pagalbos, gal turite kokių naujų idėjų ar tiesiog iš asmeninės patirties galite pasiūlyti idėjų tokioms ne visai tradicinėms vestuvėms:) Ačiū
Tai kad čia jau beveik tradicinės vestuvės Na, pas mus buvo poros (nes mano draugės laaabai norėjo būti pamergėm, tai leidau ) ir buvo vedėjas su DJ. Jūsų atveju siūlyčiau apsispręsti, ar tikrai Jums nereikia vedėjo (man tas malonumas kainavo 2000 lt, čia vedėjas iki vidurnakčio ir DJ su visa aparatūra iki ryto, abiem nusiskundimų neturiu, viskas buvo daugiau nei super), ar patys siūlyit svečiams pramogas (čia jau sakyčiau, kad patys šventės beveik ir neturėsit, tik kitus linksminsit), ar prašysit kažko iš draugų tą daryti. Dar toks įdomus momentas - kai pati ieškojau vestuvėms žaidimų, tai "vestuviniai" man pasirodė tragedija, vien arba "prisigerkim", arba "apgraibykim" pamerges ar kitaip "papošlinkim". Tai gal reikėtų ieškoti kokių vakarėlių scenarijų, ar šiaip prisiminti smagių žaidimų iš gyvenimo Mano vestuvėse nebuvo nieko "pošlo", visiems buvo linskma, nebuvo laiko nei nuobodžiaut, nei nusigert ir visi jautėsi komfortabiliai