Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartinės vestuvės

QUOTE(rasabrasa @ 2012 01 19, 16:52)
Sveiki smile.gif šią vasarą planuojame vestuves, bet jos bus netradicinės (be piršlių, be porų, be tradicinių vestuvių muzikantų). Tiesiog gražiai pasipuošime, keliausime į metrikaciją, vėliau į bažnyčią. O po bažnyčios esame numatę šventinę vakarienę kaimo turizmo sodyboje, kurioje susirinks pakviesti patys artimiausi žmonės (apie20). Dar bus ir fotografai. žodžiu lyg ir normalios vestuvės tik be dviejų dienų tadicinių lietuviškų šventimų ir masės giminių. Viskas lyg ir gražu, bet susidūrėm su šiokia tokia problemyte 4u.gif . Vis galvojame kaip viskas turėtų vykti vakarinėje dalyje, kadangi jokių vedėjų lyg ir nebus... o taip tiesiog susirinkti su svečiais ir valgyti nesinori 4u.gif . todėl prašau Jūsų pagalbos, gal turite kokių naujų idėjų ar tiesiog iš asmeninės patirties galite pasiūlyti idėjų tokioms ne visai tradicinėms vestuvėms:) Ačiū

Tai kad čia jau beveik tradicinės vestuvės smile.gif Na, pas mus buvo poros (nes mano draugės laaabai norėjo būti pamergėm, tai leidau biggrin.gif) ir buvo vedėjas su DJ. Jūsų atveju siūlyčiau apsispręsti, ar tikrai Jums nereikia vedėjo (man tas malonumas kainavo 2000 lt, čia vedėjas iki vidurnakčio ir DJ su visa aparatūra iki ryto, abiem nusiskundimų neturiu, viskas buvo daugiau nei super), ar patys siūlyit svečiams pramogas (čia jau sakyčiau, kad patys šventės beveik ir neturėsit, tik kitus linksminsit), ar prašysit kažko iš draugų tą daryti. Dar toks įdomus momentas - kai pati ieškojau vestuvėms žaidimų, tai "vestuviniai" man pasirodė tragedija, vien arba "prisigerkim", arba "apgraibykim" pamerges ar kitaip "papošlinkim". Tai gal reikėtų ieškoti kokių vakarėlių scenarijų, ar šiaip prisiminti smagių žaidimų iš gyvenimo smile.gif Mano vestuvėse nebuvo nieko "pošlo", visiems buvo linskma, nebuvo laiko nei nuobodžiaut, nei nusigert ir visi jautėsi komfortabiliai thumbup.gif
Atsakyti
Na tikrai, tas nestandartas tampa jau beveik standartu smile.gif Manau, šiais laikais jau nieko niekas nebenustebina, nebėra rėmų, žmonių mintys laisvesnės, norai skirtingi smile.gif
Mūsų vestuvės, sakyčiau, bus tiesiog kuklios - bažnyčia, foto, vakarienė ir kažkokia bendra veikla per tą vakarienę, kad netektų sėdėti už stalo ir žioplinėti po jį. Be išlydėjimų, be piršlių korimų, be sodybų, be pulko, be "pošlų" žaidimų. Pastarieji yra baisiausia, kas gali būti bet kokiose vestuvėse doh.gif
O tikros nestandartinės, tai man būtų visokios neįprastos vietos pvz. susituokti po vandeniu, lėktuve, kokiuose kalnuose, ar sniegynuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pufaike @ 2012 01 19, 20:50)
Na tikrai, tas nestandartas tampa jau beveik standartu smile.gif Manau, šiais laikais jau nieko niekas nebenustebina, nebėra rėmų, žmonių mintys laisvesnės, norai skirtingi smile.gif
Mūsų vestuvės, sakyčiau, bus tiesiog kuklios - bažnyčia, foto, vakarienė ir kažkokia bendra veikla per tą vakarienę, kad netektų sėdėti už stalo ir žioplinėti po jį. Be išlydėjimų, be piršlių korimų, be sodybų, be pulko, be "pošlų" žaidimų. Pastarieji yra baisiausia, kas gali būti bet kokiose vestuvėse  doh.gif
O tikros nestandartinės, tai man būtų visokios neįprastos vietos pvz. susituokti po vandeniu, lėktuve, kokiuose kalnuose, ar sniegynuose  biggrin.gif

Tikrai dabar jau tie standartai pasikeitė, išsiplėtė smile.gif bet žinokite vyresniems žmonėms tokios vestuvės vis dar netradicinės biggrin.gif kai pasakėm, kad 1 dienos balius, be pulko, piršlių ir pan. ir dar ne CMB ir ne bažnyčioje, tai reikėjo matyti būsimos anytos veido išraišką lotuliukas.gif ir dar pridūrė, kad 2 dieną vistiek kąnors juk suorganizuosim doh.gif tai tada vat reikėjo mano veido išraišką matyti doh.gif aš kategoriškai atsisakau, netgi daryčiau tik ceremoniją ir viskas, na bet yra kaip yra.
Netradicinės vestuvės man tai būtų kurnors kalnuose šalia vienuolyno, be artimųjų, kukli apranga, vienuolis ir žiedai ir tada piknikas su vyru smile.gif viskas nieko daugiau nereiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2012 01 19, 22:50)
Tikrai dabar jau tie standartai pasikeitė, išsiplėtė  smile.gif bet žinokite vyresniems žmonėms tokios vestuvės vis dar netradicinės  biggrin.gif kai pasakėm, kad 1 dienos balius, be pulko, piršlių ir pan. ir dar ne CMB ir ne bažnyčioje, tai reikėjo matyti būsimos anytos veido išraišką  lotuliukas.gif ir dar pridūrė, kad 2 dieną vistiek kąnors juk suorganizuosim  doh.gif tai tada vat reikėjo mano veido išraišką matyti  doh.gif aš kategoriškai atsisakau, netgi daryčiau tik ceremoniją ir viskas, na bet yra kaip yra.
Netradicinės vestuvės man tai būtų kurnors kalnuose šalia vienuolyno, be artimųjų, kukli apranga, vienuolis ir žiedai ir tada piknikas su vyru  smile.gif viskas nieko daugiau nereiktų  smile.gif

Mmm, kaip noreciau tokiu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2012 01 19, 22:50)
Tikrai dabar jau tie standartai pasikeitė, išsiplėtė  smile.gif bet žinokite vyresniems žmonėms tokios vestuvės vis dar netradicinės  biggrin.gif kai pasakėm, kad 1 dienos balius, be pulko, piršlių ir pan. ir dar ne CMB ir ne bažnyčioje, tai reikėjo matyti būsimos anytos veido išraišką  lotuliukas.gif ir dar pridūrė, kad 2 dieną vistiek kąnors juk suorganizuosim  doh.gif tai tada vat reikėjo mano veido išraišką matyti  doh.gif aš kategoriškai atsisakau, netgi daryčiau tik ceremoniją ir viskas, na bet yra kaip yra.
Netradicinės vestuvės man tai būtų kurnors kalnuose šalia vienuolyno, be artimųjų, kukli apranga, vienuolis ir žiedai ir tada piknikas su vyru  smile.gif viskas nieko daugiau nereiktų  smile.gif

pritariu
tik va vyresni zmones to visai nesupranta, manoji anyta taip pat siuto, ir tvinko pykciu, nesuprasdama, kaip mes drystame tuoktis be pirsliu, be pulko, be sodybos lotuliukas.gif
Atsakyti
pritariu jog mums jauniems norisi tokiu vestuviu,o vyresniems atrodo keistai kaip cia tokias vestuves galima laikyti isvis vestuvem kai ne tetu nei pusbroliu niekas nekviecia doh.gif thumbup.gif ir baliu keliu dienu nebera.
mes darysim tokias kokiu mes norim,nes su mb pakalbejom ir nusprendem kad net jokios vakarienes nenorim ,ir bus tik taip kad susituoksim cmb(esam netikintys)paskirto vaizdzio vietove gales but susirinke artimieji(teveliai,seneliai.ir pan)bus pavaisinti vaisemis ir isiamzinti nuotraukose,ir tada i kelione 4u.gif
beja zadam nusipirkti gerus ziedukus ir isigyti nuostabius vestuvinius rubelius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Echmėja: 20 sausio 2012 - 18:43
Kaip smagu atrasti tokią temą, aš kai ruošiau savo vestuves nebuvo su kuo pasidalinti idėjomis, visų draugių, giminių vestuvės, kuriose dalyvavau buvo iš tiesų tradicinės. O mums norėjosi paprastumo, jaukumo, orginalumo. Dekoracijos buvo visos mūsų pačių ir draugų rankų darbo thumbup.gif , nuolatos stebėjom užsienio "blogus" ir kūrėme savo koncepsiją. Labai pasisekė su fotografais 4u.gif , su kuriais sutapo mūsų skoniai, jie man visapusiškai padėjo, nuolatos siuntė įvairias nuorodas, diskutavom kas tinka ir kas ne. Smagu kai tave fotografuojantiems, vestuvių dieną žmonėms, aktualu visapusiška estetika. Tai jei kas ruošiate orginalias vestuves, tai labai rekomenduočiau fotografų porą kurią atradome savo šventei. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Audronė24 @ 2012 02 02, 13:36)

Būtų įdomu pamatyti šventės akimirkų.
Atsakyti
As pabuvusi draugu tradicinese vestuvese apsisprendziau, kad noriu netradiciniu. Buvo nuobodu, visi susodinti prie stalo, vedejas istisai ragino gerti, muzika kaimo kapeliju, jaunu zmoniu mazuma, vieni senoliai. Gerimas, edimas, gerimas, edimas, paryciais mustynes, o zmones tuokesi jauni. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2012 01 19, 19:50)

thumbup.gif va cia tai man svajoniu svajone.. kazka i ta puse pradedam planuoti, ieskome ideju.. Bet tai irgi dilema iskilo, mb seima lb isizeistu jeigu jiems absoliuciai jokios sventes nebutu (tradiciski zmones). Tai galvojam grize visus i restorana koki nusivesim, bus proga abiems seimoms susipazinti.. Tik bijau kad ne pradetu ta proga mums uz akiu kazka tradicisko tai dienai organizuoti doh.gif
Atsakyti
Mano vyras futbolistas biggrin.gif tai tuoksimes futbolo stadione thumbup.gif drinks_cheers.gif mirksiukas.gif uosvieniai priesinsultinis buvo kaip suzinojo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimoote @ 2012 02 09, 17:54)
Mano vyras futbolistas  biggrin.gif tai tuoksimes futbolo stadione  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif  uosvieniai priesinsultinis buvo  kaip suzinojo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
faina ideja thumbup.gif
Atsakyti