QUOTE(jurbut @ 2011 09 25, 12:21)
Kai draugas pasiule teket, is karto pagalvojau, kad reikes daryti vestuves tik su artimaisiais, trumpa suknute, kuria didesnei sventei dar karta galesiu panaudoti-ne todel, kad tai butu mano svajone, o todel, kad maniau, jog taip bus pigiau, bet sia vasara teko sudalyvauti dviejose vestuvese: vienos visiskai netipines, kitos daug arciau tradiciju... ir supratau, noriu noriu ilgos baltos sukneles, noriu vestuvinio valso, noriu tevu islydejimo is namu, tai man atrodo labai miela ir grazu... patys irgi nenorim baliaus dvieju dienu, stalu ispirkimu ir pirslio korimo, bet ta juk visada galima ismesti is scenarijaus... labai dziaugiuosi del mergaiciu, kuriom pavyko suorganizuoti tokias netradicines vestuves, kuriomis patenkinti i jaunieji ir ju sveciai, nes tikrai yra minciu toookiu, kad niekada atrodo negaletum sugalvot, o jeigu jas dar ir puikiai pavyksta igyvendint... dziugu (mano atveju netradicines vestuves buvo gana liudnos)... bet, mano nuomone, vestuves yra viena karta gyvenime, todel bent karta norisi tokios sventes, kokia ji ir yra... o saslyku pakepimas sode ar teminis vakarelis gali buti suorganizuojamas bet kada... temos "Vestuves" nelabai kur pritaikysi, nei kokteiliu vakareliui, nei kalediniam baliui, ...
Labai įdomu, o kokios buvo tos "liūdnos" netradicinės vestuvės?