Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartinės vestuvės

QUOTE(jurbut @ 2011 09 25, 12:21)
Kai draugas pasiule teket, is karto pagalvojau, kad reikes daryti vestuves tik su artimaisiais, trumpa suknute, kuria didesnei sventei dar karta galesiu panaudoti-ne todel, kad tai butu mano svajone, o todel, kad maniau, jog taip bus pigiau, bet sia vasara teko sudalyvauti dviejose vestuvese: vienos visiskai netipines, kitos daug arciau tradiciju... ir supratau, noriu noriu ilgos baltos sukneles, noriu vestuvinio valso, noriu tevu islydejimo is namu, tai man atrodo labai miela ir grazu... patys irgi nenorim baliaus dvieju dienu, stalu ispirkimu ir pirslio korimo, bet ta juk visada galima ismesti is scenarijaus... labai dziaugiuosi del mergaiciu, kuriom pavyko suorganizuoti tokias netradicines vestuves, kuriomis patenkinti i jaunieji ir ju sveciai, nes tikrai yra minciu toookiu, kad niekada atrodo negaletum sugalvot, o jeigu jas dar ir puikiai pavyksta igyvendint... dziugu smile.gif (mano atveju netradicines vestuves buvo gana liudnos)... bet, mano nuomone, vestuves yra viena karta gyvenime, todel bent karta norisi tokios sventes, kokia ji ir yra... o saslyku pakepimas sode ar teminis vakarelis gali buti suorganizuojamas bet kada... temos "Vestuves" nelabai kur pritaikysi, nei kokteiliu vakareliui, nei kalediniam baliui, ... smile.gif

Labai įdomu, o kokios buvo tos "liūdnos" netradicinės vestuvės?
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 09 25, 20:10)
Labai įdomu, o kokios buvo tos "liūdnos" netradicinės vestuvės?

Norint padaryt nestandarta, buvo isimtos visos tradicijos... Jau po valandos man norejosi namo, sveciai uzsiiminejo kuo kas norejo, nes buvo labai mazas uzimtumas, bet cia tik mano asmenine nuomone, nes kiek paskum kalbejom, tai jaunieji butent taip ir norejo, kad viskas butu... del ju ir dziaugiuosi, bet tai turejo itakos mano apsisprendimui del savuju... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurbut @ 2011 09 25, 20:27)
Norint padaryt nestandarta, buvo isimtos visos tradicijos... Jau po valandos man norejosi namo, sveciai uzsiiminejo kuo kas norejo, nes buvo labai mazas uzimtumas, bet cia tik mano asmenine nuomone, nes kiek paskum kalbejom, tai jaunieji butent taip ir norejo, kad viskas butu... del ju ir dziaugiuosi, bet tai turejo itakos mano apsisprendimui del savuju... smile.gif

Sakyčiau, jūsų aprašytu atveju kaltas ne "nestandartas", o tai, kad nebuvo organizuota pramogų.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 09 25, 21:11)
Sakyčiau, jūsų aprašytu atveju kaltas ne "nestandartas", o tai, kad nebuvo organizuota pramogų.

Gali buti, bet nuomone suformavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurbut @ 2011 09 25, 21:29)
Gali buti, bet nuomone suformavo smile.gif

Jeigu tai padėjo pačiai suprasti savų vestuvių viziją - turbūt, tai labai gerai. Man asmeniškai koktu ir nuobodu visose "sočiose" užstalėse, kur skamba popsas ir žaidžiami vulgarūs nuvalkioti žaidimai, nors ir kiek jų būtų daug. Tad mes savo šventėje iš karto nusistatėme, kad turi būti furšetas, daug veiklos, gera muzika...

Šiaip, kiek užsiminėte apie draugės vestuves - visai neatrodo jos netradiciškos, atrodo nuobodžios, ir tiek. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 09 25, 21:46)
Jeigu tai padėjo pačiai suprasti savų vestuvių viziją - turbūt, tai labai gerai. Man asmeniškai koktu ir nuobodu visose "sočiose" užstalėse, kur skamba popsas ir žaidžiami vulgarūs nuvalkioti žaidimai, nors ir kiek jų būtų daug. Tad mes savo šventėje iš karto nusistatėme, kad turi būti furšetas, daug veiklos, gera muzika...

Šiaip, kiek užsiminėte apie draugės vestuves - visai neatrodo jos netradiciškos, atrodo nuobodžios, ir tiek. smile.gif

kaip minejau, irgi neplanuojam sveciu primaitin ir prigirdyt, bet siek tiek, sau mielu, tradiciju paliksim smile.gif
Vylabluse, paskaicius apie tavas vestuves, susidariau tikrai labai grazius vaizdus smile.gif ir tikiu, kad jums viskas pavyks, tikiuosi pakopinejus medu pasidalinsi tiek nuotraukom, tiek patarimais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurbut @ 2011 09 26, 17:56)
kaip minejau, irgi neplanuojam sveciu primaitin ir prigirdyt, bet siek tiek, sau mielu, tradiciju paliksim smile.gif
Vylabluse, paskaicius apie tavas vestuves, susidariau tikrai labai grazius vaizdus smile.gif ir tikiu, kad jums viskas pavyks, tikiuosi pakopinejus medu pasidalinsi tiek nuotraukom, tiek patarimais wink.gif

Kad medus jau atkopinėtas, darbuojamės abu. smile.gif Nuotraukų dar laukiame, o patarimų būtinai reikės kokį nors sąvadą padaryti, ir paskelbti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
prisiskaiciau cia neblogu ideju thumbup.gif
Mes liepa susirasysime tik CMB, nes tai musu abieju antrosios vestuves. MB turejo tas tradicines, sake nieko neatsimena, buvo stresas didziausiais, iki 24 val. gere tik vandeni is degtines butelio lotuliukas.gif , vienu zodziu, ispudziai ne kokie. Mano pacios pirmos vestuves vyko Londone. Kokios ten vestuves, tiesiog susirasymas su dviem liudininkais. Smagu buvo tik tai, kad musu ceremonija per web kamera stebejo namiskiai LT. Tai tevukai, broliai susirinko pas teta, nusikrove stala misrainem, tortu ir sampanu, ir uz mus, be musu atsvente biggrin.gif biggrin.gif IR aisku, stebejo per interneta, kaip mus sutuoke. O mes tuo metu po ceremonijos isgereme su liudininkais sampano, pasidareme kelias nuotraukas ir tuo paciu taxi, kuriuo ir atvykome i Town Hall, grizome namo. Dar taxistas sveikino baisiausiai, pasakojo, kaip pries n metu pats tuokesi cia pat biggrin.gif
Grizus i namus pasitiko musu kaimynai lietuvaiciai, uztvere kelia, liepe jaunajam mane pernesti per slenksti, pasveikino , o namuose radome staigmena - vaiŠiu stala. Tai pavakarojome ramiai visi ir kita diena i darbus ax.gif
Siaip, smagu visai - kukliai ir ramiai.

Dabar kol kas musu abieju vizija vestuvems tokia:
pasipuosti man trumpa balta suknele, arba 50 stiliaus - vos zemiau keliu (jeigu tiks) - esme ta, kad suknele butu patogi.
Apie 14 val. CMB su liudininkais. Norisi, kad kartu ten butu ir abieju tevai, seses ir broliai. IR musu 3 vaikai biggrin.gif Tik nezinau, kaip jie ten ramiai isstoves, nes mazylei ta diena sueis 2 metukai rolleyes.gif .
Po to galvojam isgerti sampano su atejusiais pasveikinti. Nuvaziuoti kazkur pasifotkint ir visiems su artimaisiais ir vaikais (apie 12 zmoniu) papietauti restorane. Ir jeigu pavyks - ta pacia diena isskristi i povestuvine kelione wub.gif .
Po paskutinio savaitgalio Kursiu mariose labai uzsikepiau po CMB plaukioti laive. Bet... kaina truputi atbaido ir Vilniuje mazas pasirinkimas. Nebent TRakai dar lieka... g.gif Norisi kazko tokio, kad butu isimintina ir smagu.
Dar viena mintis, restorane samdyti gyva muzika, saksofona, ar smuika g.gif

O grizus po vestuvines keliones apskambinti draugus, kurie atejo musu pasveikinti ir sukviesti visus i soda piknikui biggrin.gif

Kvietimu nebus.
Transportas dar neaisku koks, bet noretusi tokio, kad visi kartu tilptume.

Siaip sia teko pabuvoti tradicinese vestuvese, man kaip pamergei, kaip sveciui, tai negaliu sakyti, kad buvo neidomu, ar nelinksma. Buvo LABAI smagu, bet pastebejau, kad tik sveciams, o ne jauniesiems g.gif
Atsakyti
As pati, visada svajojau apie tradicines vestuves, su ilga suknele, islydejimais ir t.t., bet taip jau nutiko, jog pastojau anksciau nei susituoem, o tada buvo ruduo, rudeni ir ziemos metu tuoktis nenorejau, vasara buvo gimdymas, todel su didziuliu pilvu lekt i santuoku rumus vel nesinorejo, palaukem kol gims sunus, buvo vasaros vidurys, uzgriuvo rupesciai, tad viska nukelem...o tada, po metu vel pastojau, ir vel nenorejau lekti ir begti, taigi, gimus dukrai, susiplanavom savo vestuves, kurios ne is tolo neprimine mano svajotuju, bet buvo tikrai mielos ir siltos. Daugiausia investavom i ziedus, pasisiuvau suknele, kuri beje buvo trumpa o ne ilga lotuliukas.gif zodziu, viskas aukstyn kojom nei vaikystes planai doh.gif lotuliukas.gif bet buvo smagu ir jauku, nes supo tik tie zmones kurie mums is visos sirdies linkejo viso geriausio 4u.gif
Atsakyti
Pas mus bus is dalies netradicines
ceremonija baznycioje, tada CMB , fotosesija ir kelione
jokiu baliu, isgertuviu, ir milzinisko streso mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif šią vasarą planuojame vestuves, bet jos bus netradicinės (be piršlių, be porų, be tradicinių vestuvių muzikantų). Tiesiog gražiai pasipuošime, keliausime į metrikaciją, vėliau į bažnyčią. O po bažnyčios esame numatę šventinę vakarienę kaimo turizmo sodyboje, kurioje susirinks pakviesti patys artimiausi žmonės (apie20). Dar bus ir fotografai. žodžiu lyg ir normalios vestuvės tik be dviejų dienų tadicinių lietuviškų šventimų ir masės giminių. Viskas lyg ir gražu, bet susidūrėm su šiokia tokia problemyte 4u.gif . Vis galvojame kaip viskas turėtų vykti vakarinėje dalyje, kadangi jokių vedėjų lyg ir nebus... o taip tiesiog susirinkti su svečiais ir valgyti nesinori 4u.gif . todėl prašau Jūsų pagalbos, gal turite kokių naujų idėjų ar tiesiog iš asmeninės patirties galite pasiūlyti idėjų tokioms ne visai tradicinėms vestuvėms:) Ačiū
Atsakyti
Vakarinei daliai būtinai reikia muzikos- siūlau paimti gerą DJ, su juo aptarti repertuarą ir programą.. vistiek kas nors norės tostus pasakyti, todėl siūlau nors mažą scenarijų pasidaryti...Jei turite didesnį biužetą, paimkite Dj ir kokią daininkę , kuri atliktų kelias dainas gyvai - tai labai išjudina svečius.Bus vakaras kaip geras koncertas su šokiais smile.gif
Atsakyti