QUOTE(seemle @ 2011 08 15, 12:27)
Dėkui, ape tave Vylabusle tą patį galiu pasakyti, tiek klubas, tiek apranga, tiek kvietimai, tiek web`as(kažkaip atradau ir įlindau ) nerealūs!
O jaunikis tai jojo, jam reikia tikro open-air`o, jam net popierinių kvietimų nereikėjo
Bet čia jau aš sušvelninau šį rekalą, kad būtų panašiau į vestuves
Tik tikiuosi pavyks savo brangųjį nuo Dj pulto atplėšti per mūsų vestuves
O jaunikis tai jojo, jam reikia tikro open-air`o, jam net popierinių kvietimų nereikėjo
Bet čia jau aš sušvelninau šį rekalą, kad būtų panašiau į vestuves
Tik tikiuosi pavyks savo brangųjį nuo Dj pulto atplėšti per mūsų vestuves
O jūs darykite kvietimus lyg open-air`o programėlę
Manau, nestandartiškiausios vestuvės kol kas - tos, kurias organizuoja jaunikiai! Nedaug teko sutikti tokių porų, kur jaunasis griebtų iniciatyvos šmotą į savo rankas, bet jau kur prisideda - ten tikrai dažniausiai nekvepia šablonais.
Pas mus pagrindinė planuotoja lyg ir aš, tačiau labai daug fainų idėjų iš mylimojo išgirdau, ir nuo labai daug nereikalingų idėjų jis mane atkalbėjo. Pvz, elementarus dalykas: suabejojau, ar nereikėtų ant furšeto stalo gėlių... Pradėjau organizuoti gėles jau, o jis mane nusodino - kam džiazo vakarėly tos brangios gėlės, ir pasiūlė geriau sugalvoti papuošimų iš vinilo! Ir mes ryt darysimės vinilo servetėles, visiškai rimtai. Nežinau, kas gausis, bet mane ši mintis veža!