Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartinės vestuvės

QUOTE(seemle @ 2011 08 15, 12:27)
Dėkui, ape tave Vylabusle tą patį galiu pasakyti, tiek klubas, tiek apranga, tiek kvietimai, tiek web`as(kažkaip atradau ir įlindau  blush2.gif ) nerealūs!

O jaunikis tai jojo, jam reikia tikro open-air`o, jam net popierinių kvietimų nereikėjo biggrin.gif
Bet čia jau aš sušvelninau šį rekalą, kad būtų panašiau į vestuves biggrin.gif
Tik tikiuosi pavyks savo brangųjį nuo Dj pulto atplėšti per mūsų vestuves  doh.gif biggrin.gif

O jūs darykite kvietimus lyg open-air`o programėlę thumbup.gif

Manau, nestandartiškiausios vestuvės kol kas - tos, kurias organizuoja jaunikiai! Nedaug teko sutikti tokių porų, kur jaunasis griebtų iniciatyvos šmotą į savo rankas, bet jau kur prisideda - ten tikrai dažniausiai nekvepia šablonais.

Pas mus pagrindinė planuotoja lyg ir aš, tačiau labai daug fainų idėjų iš mylimojo išgirdau, ir nuo labai daug nereikalingų idėjų jis mane atkalbėjo. Pvz, elementarus dalykas: suabejojau, ar nereikėtų ant furšeto stalo gėlių... Pradėjau organizuoti gėles jau, o jis mane nusodino - kam džiazo vakarėly tos brangios gėlės, ir pasiūlė geriau sugalvoti papuošimų iš vinilo! Ir mes ryt darysimės vinilo servetėles, visiškai rimtai. Nežinau, kas gausis, bet mane ši mintis veža!
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 08 16, 00:58)
O jūs darykite kvietimus lyg open-air`o programėlę  thumbup.gif

Manau, nestandartiškiausios vestuvės kol kas - tos, kurias organizuoja jaunikiai! Nedaug teko sutikti tokių porų, kur jaunasis griebtų iniciatyvos šmotą į savo rankas, bet jau kur prisideda - ten tikrai dažniausiai nekvepia šablonais.

Pas mus pagrindinė planuotoja lyg ir aš, tačiau labai daug fainų idėjų iš mylimojo išgirdau, ir nuo labai daug nereikalingų idėjų jis mane atkalbėjo. Pvz, elementarus dalykas: suabejojau, ar nereikėtų ant furšeto stalo gėlių... Pradėjau organizuoti gėles jau, o jis mane nusodino - kam džiazo vakarėly tos brangios gėlės, ir pasiūlė geriau sugalvoti papuošimų iš vinilo! Ir mes ryt darysimės vinilo servetėles, visiškai rimtai. Nežinau, kas gausis, bet mane ši mintis veža!

Nu žinok laukiu nesulaukiu tavo vestuviu ataskaitos biggrin.gif
Nu tikrai super turėtų būti wink.gif
O kai jaunikiai organizuoja, tai tikraaai įneša orginalumo ir kitokio prieskonio, tiesa pasakius neįsivazduoju kaip galima vienai pačiai organizuoti, per daug barbiškos vestuvės gali gautis biggrin.gif o paskui jaunikis su savo draugeliais aptarinės kokios buvo vestuvės ir sakys: aaai juk čia ji sugalvojo viską biggrin.gifD

Tai va idant to išvengti pas mus viskas viskas bendru sutarimu. Aišku gerai, kad sutampa abiejų nevestuviškų vestuvių vizija smile.gif

O tuos ala legendas, tai išsiųsime likus 10d. iki vestuvių, tipo kaip open-air`o programą smile.gif
Atsakyti
Sveikos bendramintės, ieškau idėjo nestandartiškom vestuvėm, nes tie spektakliai taip vimdo doh.gif tik va neišmastau ką įdomiau sumastyt, nesinori man nei oro balionuose, nei bokštuose, esmė įdomi šventės vieta ir kitoks veiksmas nei įprastinis už stalo....
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2011 08 22, 13:20)
Sveikos bendramintės, ieškau idėjo nestandartiškom vestuvėm, nes tie spektakliai taip vimdo  doh.gif tik va neišmastau ką įdomiau sumastyt, nesinori man nei oro balionuose, nei bokštuose, esmė įdomi šventės vieta ir kitoks veiksmas nei įprastinis už stalo....

Vitalma, o ką jūs mėgstate daryti laisvalaikiu? Kokie judviejų hobiai, aistros? Gal yra kažkokia veikla ar bruožas, su kuriuo judu asocijuojatės? Aš labai palaikau mintį daryti vestuves kitokias - mūsų atveju vestuvės-džiazo vakarėlis tikrai pasiteisino. Pamąstykite, kaip mėgstate linksmintis, kokių pramogų labiausiai norite, ką norisi išbandyti. Variantų begalės: nuo koncertų ir maskaradų iki madų šou, meno dirbtuvių bei poezijos skaitymų. Tačiau visi netradiciškieji variantai yra labai individualūs, tad ir patarinėti nepažįstamam žmogui - sunku. Neutraliausias "ne stalo" šventimas - furšetas, geras vakaro vedėjas ir DJ, leidžiantis muziką įvairiems skoniams. Kiek teko skaityti šiame forume - tokie modeliai daug kam tiko.
Atsakyti
Sveikos, ir mane neramina sis klausimas. Is tiesu nenoriu visiskai jokiu dideliu baliu vestuvems, svarbiausia man, kad baznycioje iregistruotu santuoka ir po to jauniesiems pabegti i po vestuvine kelione, sveciams uzsakyti koki restorana vakarienei smile.gif
Beda ta, kad mano artimieji yra siuolaikiskesni ir suprastu toki musu poelgi, nes vestuves juk musu o ne kieno nors kito, o vat busimojo vyro seima, kuri yra labai didele dvi seserys, trys broliai ir visi jau su seimom ar antrom pusem, o dar tevai, yra iprate daryti didelius balius, pakelineti stikliukus kaip sakoma.. doh.gif Nieko nesakau, zinoma yra linksma, bet as tokio baliaus visiskai nenoriu schmoll.gif
Net viena maniskio sesuo kartais kai uzklausia, ir pasako, kada darysime baliu noriu paesti ir isgerti ( netiesiogiai zinoma), tai man atmusa isvis visa nora vestuves kelti..
Jau geriau isvaziuoti i kelione kur i siltus krastus, susituokti ten...
Tai vat ir nezinau kas kaip reaguos, pyktis nesinori ne su vienu, bet giliai sirdyje norisi kuo paprasciau viska daryti, pasidaryti svente norisi sau patiems, o ne kitiems verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellina @ 2011 08 23, 11:59)
Net viena maniskio sesuo kartais kai uzklausia, ir pasako, kada darysime baliu noriu paesti ir isgerti ( netiesiogiai zinoma), tai man atmusa isvis visa nora vestuves kelti..
Tai vat ir nezinau kas kaip reaguos, pyktis nesinori ne su vienu, bet giliai sirdyje norisi kuo paprasciau viska daryti, pasidaryti svente norisi sau patiems, o ne kitiems  verysad.gif

Svečiai vistiek visada randa dėl ko bumbėt, vistiek visiems neįtiksit...
O šventė yra Judviejų, todėl darykit ją tokią, kokios norite Jūs 4u.gif
Jus mylintys supras, o tie, kuriems visada blogai, vistiek liks nelaimingi.
Stenkitės dėl savęs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellina @ 2011 08 23, 11:59)
Sveikos, ir mane neramina sis klausimas. Is tiesu nenoriu visiskai jokiu dideliu baliu vestuvems, svarbiausia man, kad baznycioje iregistruotu santuoka ir po to jauniesiems pabegti i po vestuvine kelione, sveciams uzsakyti  koki restorana vakarienei  smile.gif
Beda ta, kad mano artimieji yra siuolaikiskesni ir suprastu toki musu poelgi, nes vestuves juk musu o ne kieno nors kito, o vat busimojo vyro seima, kuri yra labai didele dvi seserys, trys broliai ir visi jau su seimom ar antrom pusem, o dar tevai, yra iprate daryti didelius balius, pakelineti stikliukus kaip sakoma.. doh.gif  Nieko nesakau, zinoma yra linksma, bet as tokio baliaus visiskai nenoriu  schmoll.gif
Tai vat ir nezinau kas kaip reaguos, pyktis nesinori ne su vienu, bet giliai sirdyje norisi kuo paprasciau viska daryti, pasidaryti svente norisi sau patiems, o ne kitiems  verysad.gif

Sellina, prieš mūsų vestuves taip pat mano giminės burbėjo, kad bus ne kaip pas žmones, bet kai padarėme pagal save - džiaugėsi viskuo, viskas patiko, viskam pritarė ir entuziastingai dalyvavo. Vakarienė + įdomi programa tikrai nebūtinai turi vykti su stikliukų kilnojimais. Jeigu pasamdysite gerą vedėją/muzikantus/aktorių trupę ar pan. - manau, stikliukų nepasiges niekas mirksiukas.gif
Atsakyti
vylabusle, sveikinu, kad pas jus viskas taip šauniai praėjo 4u.gif
Man įdomu kokias užduotis, staigmenas buvo paruošęs vakaro vedėjas, nes mes sugalvojome dvi, o kažko lyg dar ir trūksta ax.gif (galite AZ, jei nenorite viešinti)
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2011 08 24, 12:28)
vylabusle, sveikinu, kad pas jus viskas taip šauniai praėjo  4u.gif
Man įdomu kokias užduotis, staigmenas buvo paruošęs vakaro vedėjas, nes mes sugalvojome dvi, o kažko lyg dar ir trūksta  ax.gif (galite AZ, jei nenorite viešinti)

Oi, galiu viešinti, nes mes išradome iš tiesų neblogai žinomus jau dviračius mirksiukas.gif

Vedėjas mūsų buvo Antanas Kišūnas (galiu duoti kontaktus, jeigu kam reikia).

Jis pravedė "Quiz`ą" apie jaunuosius - mes buvome parengę Power Point "testą" apie mus. Rodomas klausimas, visi spėlioja, vedėjas komentuoja su pajuokavimais, o po to rodomas teisingas atsakymas. Beveik kiekvieną klausimą ir/ar atsakymą puošėmė savo nuotraukomis arba iliustracijomis iš interneto. Tai buvo vienintelė mūsų parengta užduotis svečiams. Dar mudu buvome parengę pasirodymą: jaunasis - savo kūrybos elektroninį kūrinį, aš - dainą, ir kartu - šokį, lindyhopą.

Toliau viskas buvo parengta vedėjo.
Buvo loterija: reikėjo spėlioti, kas yra maišeliuose su raidėm, viduje esantis daiktas prasidėjo ta raide, kuri buvo ant maišelio. Kas atspėja - to maišelis. O vėliau iš visų maišelių susidėjo mūsų vardai smile.gif Taip pat svečiai poromis turėjo bandyti susikalbėti ženklais. Dar svečiai turėjo pavieniui pasisakyti, kas jie yra mums ir ką jie mums pažada. Išgirdome labai smagių pažadų: ir ekskursiją po Suvalkiją, ir gerų koncertų sezoną, ir diskusijų, ir pagalbą protmušiuose, ir bulvių - kas be ko biggrin.gif

Dar pakvietėme lindyhopo šokėjų porą, jie pravedė mini-pamokėlę svečiams ir patys sušoko. Wow!

Smulkiau taip iš karto kažkaip nebepamenu. Buvo smagu. Sakyčiau, vedėjas yra didžiulis pliusas bet kokioje šventėje, kur daugiau žmonių.

Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 08 24, 14:10)

Eisiu googlint kas tas lindyhopas:D bet šiaip viskas patiko jūsų programoje thumbup.gif labai fainai viską sugalvojot 4u.gif aš baisiai bijau auditorijos, tai nė žodžio nepralemenčiau tai kalbos ir pan man netinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliocikas @ 2011 08 25, 09:51)
Eisiu googlint kas tas lindyhopas:D bet šiaip viskas patiko jūsų programoje thumbup.gif labai fainai viską sugalvojot 4u.gif  aš baisiai bijau auditorijos, tai nė žodžio nepralemenčiau tai kalbos ir pan man netinka lotuliukas.gif

Na, lindyhopas nėra tas dalykas, kurio galima būtų vienu prisėdimu išmokt, mudu buvome vienerius metus lankę šito šokio pamokas, o prieš vestuves - po metų pertraukos turėjome atgaivinti žinias. Nepaisant to, kad jau turėjome metus patirties, buvo gana sunku.

Šiaip programos vinis pas mus iš tikro buvo muzika - džiazo ansamblis, ir džiazo šokis lindyhopas, o vedėjas, kuriuo žiauriai džiaugiuosi, iš tiesų siūlė žaidimus pakankamai tipinius vestuvėms, bet mums jie buvo nematyti, ir labai tiko-patiko. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai draugas pasiule teket, is karto pagalvojau, kad reikes daryti vestuves tik su artimaisiais, trumpa suknute, kuria didesnei sventei dar karta galesiu panaudoti-ne todel, kad tai butu mano svajone, o todel, kad maniau, jog taip bus pigiau, bet sia vasara teko sudalyvauti dviejose vestuvese: vienos visiskai netipines, kitos daug arciau tradiciju... ir supratau, noriu noriu ilgos baltos sukneles, noriu vestuvinio valso, noriu tevu islydejimo is namu, tai man atrodo labai miela ir grazu... patys irgi nenorim baliaus dvieju dienu, stalu ispirkimu ir pirslio korimo, bet ta juk visada galima ismesti is scenarijaus... labai dziaugiuosi del mergaiciu, kuriom pavyko suorganizuoti tokias netradicines vestuves, kuriomis patenkinti i jaunieji ir ju sveciai, nes tikrai yra minciu toookiu, kad niekada atrodo negaletum sugalvot, o jeigu jas dar ir puikiai pavyksta igyvendint... dziugu smile.gif (mano atveju netradicines vestuves buvo gana liudnos)... bet, mano nuomone, vestuves yra viena karta gyvenime, todel bent karta norisi tokios sventes, kokia ji ir yra... o saslyku pakepimas sode ar teminis vakarelis gali buti suorganizuojamas bet kada... temos "Vestuves" nelabai kur pritaikysi, nei kokteiliu vakareliui, nei kalediniam baliui, ... smile.gif
Atsakyti