Na prisiduosiu ir aš apie savo netradicines (o gal jau tradicines??) vestuves
Apranga:
trumpa lininė suknelė, visiškai ne vestuviniai "bateliai". Puokštė - trys saulėgrąžos be jokių priedų, tik surištos kaspinu lininiu. Mediniai auskarai. Vienoje rankoje man šuo
na gal ne visą laiką, tikiuosi
CM:
13val. Liepkalnyje (slidinėjimo kalnas Vilniuje), nuo jo atsiveria nuostabi panorama į Vilniaus miškus ir miestą.
Šventė:
bus mini open-air festivalio tipo šventė. Bus ir palapinių miestelis svečiams
) (name, kuris visgi yra, pirtyje miegamas vietas gaus tie, kurie turi vaikelių).
Visas šventės centras bus po didele palapine, kurioje bus daug sėdmaišių ir pagalvių didelių, DJ stalas, alaus pilstymo stalas(na visgi open-airas:D).
Nebus jokio stalo, už kurio visi sėdėtų. Maistas bus padalintas į vienkartinius popierinius indus. Vegetariškas. Kam norėsis mėsos, bus kepami kepsniai griliaus.
Muzika:
bus bardų tipo grupė, pagros apie vieną valandą.
Paskui ateis eilė Dj su pritarimu saksofono.
Na o vėliau vietą prie pulto užleis jaunikiui...
Bus dar keli Dj draugai
Saldumynai:
mamų,močiučių, tetos, sesės bei mano kepti "firminiai" tortai/pyragai su įsmeigtom kortelėms kas ką ir kaip gamino
Papuošimai:
skintos gėlės(jei jų gausim) įmerktos į cinkuotus kibirus. Prašysim, kad neleistų pinigų skjintoms gėlėms ir tada geriau neštų vazonines su žiedais (kad ir lauko gėles), jomis ir apdėliosime palapinę ir teritoriją
Taip pat fakelus. Bei helio balionų pieva, helio balionai bus pririšti prie obuolių dėl to visaip ridensis/judės po pievą.
Antrą dieną:
daug įvairių veiklų/ spot`ų. Būrimo salonas, piešimo kampelis, šaudymo iš šautuvų tikrų varžybos, pravežimas motokrosiniu motociklu, sushi gamybos pamoka ir t.t.
Dovanos:
prašysime draugų, kad nedovanotų dovanų ar pinigų, o kad prisidėtų prie festivalio Veselius organizavimo. Kas gros saksu, kas padeda organizuoti, kas ves šaudymo varžybas ir pan
Na manau idėja aiški:)