aš laaabai noriu, kad vestuvėse nebūtų stipraus alkoholio, tik alus/vynas/šampanas/ arba, kad visai jo nebūtų, tik nežinau kaip visi sureaguotų į tai ir kaip praeitų pati šventė, neįsivaizduoju kuo žmones reiktų užimti
oi nuo "šampės" kaip greit pasigert galima ir po užimtumų tada
o jei visai nebūtų alkoholio, tai svečiai labai paprastai sureaguotų - nenori neateina arba ateina ir atsineša savo
plius sutaupytumėt alkoholio sąskaita, tai būtų galima pasikviest kokį paturbintą šventės vedėją, ir jau tikrai tada nereiks rūpintis, kuo užimt svečius
o jei visai nebūtų alkoholio, tai svečiai labai paprastai sureaguotų - nenori neateina arba ateina ir atsineša savo
plius sutaupytumėt alkoholio sąskaita, tai būtų galima pasikviest kokį paturbintą šventės vedėją, ir jau tikrai tada nereiks rūpintis, kuo užimt svečius
QUOTE(Rose Prick @ 2011 05 24, 17:17)
aš laaabai noriu, kad vestuvėse nebūtų stipraus alkoholio, tik alus/vynas/šampanas/ arba, kad visai jo nebūtų, tik nežinau kaip visi sureaguotų į tai ir kaip praeitų pati šventė, neįsivaizduoju kuo žmones reiktų užimti
Pasiskaiciau jusu planelius ir pagaliau suradau kompromisa su BV del vestuviu,pagaliau pavyko atkalbeti nuo tradicinio baliaus,o vietoj jo pasirinkti paprastus pietus su artimiausiais zmonemis ir po to lekti i kelione
QUOTE(Aimaimoko_Yume @ 2011 05 28, 23:27)
Pasiskaiciau jusu planelius ir pagaliau suradau kompromisa su BV del vestuviu,pagaliau pavyko atkalbeti nuo tradicinio baliaus,o vietoj jo pasirinkti paprastus pietus su artimiausiais zmonemis ir po to lekti i kelione
Pasakyk kaip, kokiu būdu tai padarei Išduok man tą paslaptį
QUOTE(bitemaja1 @ 2011 05 24, 01:38)
Na, manau, netradiciskiausiomis vestuvemis butu tokios kur nebutu aplamai alkocholio ...Tik ar nebutu tada jaunieji isvadinti "SKŪPAIS"?
Būtų, būtų. Man net juokinga: alkoholio planuojame išleisti iki 1000, o pramogas užsakome už 3500. Bet vis viena be tų nelemtų gėrimų rizikuojame sukurti bereikalingą įtampą, taip kad teks jų užpirkti...
Papildyta:
QUOTE(Rose Prick @ 2011 05 24, 17:17)
Na, pas mus bus pilna, kuo užimti: vedėjas turi idėjų, dar bus labai gera muzika, šokių mokytojai... Bet vis viena alkoholio atsisakyti nesurizikuosime, nes supratau iš savo tėvų ir kitų svečių, kad tai yra per griežta priemonė - būsime suprasti lyg kokie blaivybės agitatoriai. B;aiviose vestuvėse, jeigu tik visi svečiai nėra negeriantys, būtinai patys svečiai prisineša alkoholio, ir geria slapta nuo jaunųjų, ir prisigeria daugiau negu kad būtų prigėrę, jeigu jiems būtų normliai tai leista...
Taigi, bijodami tokio varianto, nutarėme tiekti brendį ir vyną - vienodos kilmės gėrimai mažiau konfliktuoja skrandyje. Ir tai dar tenka kovoti su mama, kad ji neprivežtų degtinės
QUOTE(krista-30 @ 2011 05 24, 07:28)
Labai puikiai pastebėjote, pritariu kiekvienam Jūsų žodžiui. Pas mus taip ir bus, nei vienos iš Jūsų išvardintų tradicijų, ir man visiškai vienodai, ką kelis mėnesius kalbės svečiai
Sar juokingiau kai nuotaka sedi su didziausiu pilvu ir rutu vainikeliu... o po to rutu vainikelis iskilmingai nuimamas vidurnakti
QUOTE(Smilga83 @ 2011 05 30, 10:17)
Sar juokingiau kai nuotaka sedi su didziausiu pilvu ir rutu vainikeliu... o po to rutu vainikelis iskilmingai nuimamas vidurnakti
Turbut juokingiausia kas gali but vestuvese
QUOTE(vylabusle @ 2011 05 29, 11:57)
Taigi, bijodami tokio varianto, nutarėme tiekti brendį ir vyną - vienodos kilmės gėrimai mažiau konfliktuoja skrandyje. Ir tai dar tenka kovoti su mama, kad ji neprivežtų degtinės
na mes visgi nusprendėm, kad apsiribosim silpnais gėrimais ir turbūt neįspėsim svečių apie tai. Kvietime vakarinė dalis parašyta kaip "šventinė vakarienė", tai manau svečiai ir nesitikės baliaus iki ryto kadangi dauguma svečių kultūringi ir supratingi žmonės, tai nemanau, kad puls kažkur ieškoti ar pasislėpę gerti
QUOTE(Rose Prick @ 2011 05 30, 18:08)
na mes visgi nusprendėm, kad apsiribosim silpnais gėrimais ir turbūt neįspėsim svečių apie tai. Kvietime vakarinė dalis parašyta kaip "šventinė vakarienė", tai manau svečiai ir nesitikės baliaus iki ryto kadangi dauguma svečių kultūringi ir supratingi žmonės, tai nemanau, kad puls kažkur ieškoti ar pasislėpę gerti
Linkiu, kad būtų taip! O aš už visus savuosius negalėčiau garantuoti... Būtų gal tokių, kas gal ir nepultų kur pasislėpę gerti, bet pasigestų stiprių... Bus, kas alaus pasiges, ir maža ko dar pasiges - negalime mes visiems įtikti...
QUOTE(vylabusle @ 2011 05 30, 19:11)
Linkiu, kad būtų taip! O aš už visus savuosius negalėčiau garantuoti... Būtų gal tokių, kas gal ir nepultų kur pasislėpę gerti, bet pasigestų stiprių... Bus, kas alaus pasiges, ir maža ko dar pasiges - negalime mes visiems įtikti...
alaus tai ruošiamės šiek tiek paimti, ypač jei karšta bus, bet tikrai ne daug. Aš irgi už visus garantuoti negaliu, bet... čia jau žmonių asmeninis reikalas. Aš kažkaip įsivaizduoju, kad jei žmogų gerbi, tai ir jo norus gerbsi, ypač tokią dieną, bet žinoma visokių būna
QUOTE(Rose Prick @ 2011 05 30, 20:14)
alaus tai ruošiamės šiek tiek paimti, ypač jei karšta bus, bet tikrai ne daug. Aš irgi už visus garantuoti negaliu, bet... čia jau žmonių asmeninis reikalas. Aš kažkaip įsivaizduoju, kad jei žmogų gerbi, tai ir jo norus gerbsi, ypač tokią dieną, bet žinoma visokių būna
Rose Pick, kaip Jums gerai, kad proto drumstėjų tiek neturite, kiek aš O tai mes irgi vis mąstėme - nedaug, tik šampano, kam čia to gėralo... Ir tuomet išgirdau ir iš kolegių istorijų apie blaivininkų vestuves, ir mamos labai griežta pozicija šiuo klausimu, ir aplinkiniais keliais ką išgirstu... Su draugais - jokių problemų, viską supranta. Su giminėm -
Aš dar nežinau ar neturiu, nes nei apie vestuves, nei apie planus dar niekas nežino bet užtat visi gerai mano charakterį žino- kaip pasakiau- taip ir bus
na aš irgi girdėjau apie blaivias vestuves...man patiko kadangi nenorim baliaus, tai bus tik pasisėdėjimas, kažkas bendro, kas visus suburs į krūva, žmonės galės pabendrauti, pasikalbėti, o ne stikliuką už stalo kilnoti
čia aišku mano rožinė svajonė, o kaip iš tiesų bus- pamatysim
na aš irgi girdėjau apie blaivias vestuves...man patiko kadangi nenorim baliaus, tai bus tik pasisėdėjimas, kažkas bendro, kas visus suburs į krūva, žmonės galės pabendrauti, pasikalbėti, o ne stikliuką už stalo kilnoti
čia aišku mano rožinė svajonė, o kaip iš tiesų bus- pamatysim