QUOTE(jurqutee @ 2006 06 17, 17:53)
aš tau pritariu
neišsivaizduoju kitokiu kai tradicinės vestuves. nors prisijuoki iki soties. o tose netradicinėse tai sėdėk nosį nukabinus ir tylėk kaip žemę pardavęs. išsivaizduoju kad turi būti pastoviai įsitempęs žmogus
negali nei trupučio atsipalaiduoti. man tokios netradicinės vestuvės primena aukštuomenės pobūvius kur visi vaikšto paniurusiom nosim, rimti, ir jai baaaaaaisiai pasitempę....
aš tai visom keturiom prieš tokias vestuves
juk tai panašiau į laidotuves o ne į vestuves tik jaunoji balta.
As tai pries savo vestuves buvau gal kokiose bent penkiose tradicinese vestuvese, nu nepatiko, nors tu ka
Atrodo, ir muzikantai skirtingi, ir vieta, ir organizacija taip pat skiriasi, bet man vis kazkaip atrodydavo, kad ten buvo tokiu pakankamai dirbtinu vietu, tikrai buvo nemazai atveju, kai jaunieji sededavo visi pavarge ir tik noredavo greiciau sprukti namo
Visiskai sutinku su tavim, kad tos pacios netradicines vestuves gali buti nuobodzios, jei tik bus pasamdytas dj, o toliau jau patys jaunieji tures lakstyti ir bandyti svecius uzimineti. Va del to manau, kad pagrindinis vaidmuo tenka sventes vedejams. Kalbant apie savo vestuves, as ten buvau vos ne panasus svecias, kaip ir visi - nelebai zinojau, kokia bus programa, vedejai ja savarankiskai buvo suplanave. Mes tik buvom pasake, kad nenorim tu sablonisku tradiciju. Nors buvo ir tos pacios lietuviskos muzikos, bet jau daugiau parodijos forma, pvz. kai vedejai parodijavo Cicina ir kitus lietuviskos estrados grandus
O po sventes, tai tikrai buvo daug laimingu veidu - sake, kad tokioje linksmoje sventeje jau seniai nedalyvavo, ir svarbiausia, kad patiko ne tik jaunimui, bet ir vyresnei kartai. Nu tikiuosi, kad nemelavo