Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartinės vestuvės

QUOTE(pašnekutė @ 2011 04 21, 19:17)
Vaje doh.gif 
kokie jie neįdomūs verysad.gif

Papildyta:
Tai taip išeina, kad net ir laaaabai norint, įdomiose vietose susituokt nepavyks  verysad.gif (arba reikia pinigais būt apšalus - tada tai visi ir visur užsikaria wink.gif )

Bet juk vestuvės nėra vien santuokos sudarymas, tai yra ir jos šventimas, ir čia jau tikrai galimi ir balionai, ir bokštai, ir dažasvydžiai, ir spektakliai - turėk tik fantazijos... smile.gif Taip kad fantazuokim.

Pati leptelėjau "spektaklis" ir pamaniau, kad būtų visai smagus dalykas daryti vestuves-spektaklį... Svečiams iš anksto (su kvietimais) išdalyti scenarijai, kostiumo reikalavimai... Svečiai renkasi nuo vidudienio - į "repeticijas". Sakykime, rimtai vyskta rimtos repeticijos, yra jaunųjų nusamdytas režisierius, kuris čia pat stato nesudėtingą spektaklį, kuriame svečiai vaidina iš esmės save, o veiksmas sukasi apie jaunuosius, kurie taip pat vaidina save. Vaidmenys nesunkūs, o repeticijų erdvėje yra vaišės, gėrimai, graži aplinka, fotografai fotografuoja visus...

Ir po pertraukos, kai visi prisichilloutina - apie valandos trukmės nuotaikingas spektaklis, kuriame visi vaidina ir visi žiūri vieni į kitus, ir kurio laiminga pabaiga - tikros, nesuvaidintos vestuvės.

Po to - puota, esanti taip pat spektaklio dalis ir palengva pereina į užkulisinį furšetą biggrin.gif

Sugalvojau, ir net pačiai užsinorėjo. Teks antrąsyk tekėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 04 21, 20:04)
Ne. Čia ne amerikietiškas filmas biggrin.gif
Į kiekviename mieste nustatytas vietas, parkus, botanikos sodus ir pan. Jų nėra tiek daug. Į privatų kiemą ar oro balioną, jie neina

Eina eina, pernai maciau video is vestuviu ceremonijos, kuri vyko oro balione (Lietuvoje). biggrin.gif
Kalbu apie CMB darbuotojus, ne kunigus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingada: 21 balandžio 2011 - 23:05
QUOTE(Ingada @ 2011 04 22, 00:04)
Eina eina, pernai maciau video is vestuviu ceremonijos, kuri vyko oro balione (Lietuvoje). biggrin.gif

Nu va, kažkas jau taip padarė - reiškia, tai nebėra netradiciška tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2011 04 22, 00:04)

pernai viena nuotaka taip tuokėsi. Ir aš mačiau smile.gif
Gaila, bet mūsų CMS darbuotoja net į kalbas nesileido apie kitą vietą nei CMS pastatas.

Dėl kunigų...Esu dalyvavusi Šv. Mišiose kultūros namuose (lyg ir Panevėžyje), kurias laikė Vyskupas. Per Katekizmo pamokas sakė, kad Mišios gali vykti bet kur, kur yra švenčiausias sakramentas. Juk ne visus sakramentus suteikia Bažnyčioje (pavyzdžiui, krikšto - ypač, kai vaikelis ligotas, Ligonių patepimas). Greičiausiai, kad nuo kunigo priklauso.

Nenukrypastant nuo temos. Esu skaičius, kad vieni vestuves planavo su riedučiais (nežinau, ar įgyvendino), ledo arenoje - tikrai įvyko. Lyg ir ex Anykščių mero balius vyko siauruke.
Lengviau vietą netradicinę pasirinkti, bet, kad pačios vestuvės būtų netradicinės, tai be CMS ar kunigo neapsieisite, be maisto ir gėrimų (bent jau gaiviųjų) vėl neapsieisite, be muzikos - vėlgi nelabai išeitų...Realiai tik kai kurias detales įmanoma padaryti netradiciškas, bet ne visas vestuves 4u.gif

Dar prisiminiau, kad su SV planavom į sutuoktuvių vietą su motociklais atvažiuoti doh.gif Ale, kad nei vienas tam teisių neturėjom lotuliukas.gif Bet vėl...tai tik detalė...
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2011 04 22, 09:35)
Esu skaičius, kad vieni vestuves planavo su riedučiais (nežinau, ar įgyvendino)

Neįgyvendino. Manau, čia mano kažkur rašyta internete buvo, kad ruošiamės vestuves daryti ant riedučių, bet tą riedučių klubą uždarė. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2011 04 22, 09:35)

Dėl kunigų...Esu dalyvavusi Šv. Mišiose kultūros namuose (lyg ir Panevėžyje), kurias laikė Vyskupas. Per Katekizmo pamokas sakė, kad Mišios gali vykti bet kur, kur yra švenčiausias sakramentas. Juk ne visus sakramentus suteikia Bažnyčioje (pavyzdžiui, krikšto - ypač, kai vaikelis ligotas, Ligonių patepimas). Greičiausiai, kad nuo kunigo priklauso.

Va, va, nuo kunigų daug priklauso - tingi riebų užpakalį nešt kažkur toliau doh.gif
Ogi mišias laikė net Sibire barakuose kunigai ir neturėdami plotkelių komunijai, laimino duonos gabalėlius ir taip priiminėjo Švenčiausiąjį. Bet, kitą vertus, tai buvo priverstinės sąlygos, tragiški įvykiai. Dabar gi tie ekstrymai prisigalvojami, iš esmės, tik dėl pramogos. Ir gal labiau primena pagoniškas apeigas. Tai gal ir todėl nenori kunigai iš šventos vietos išeiti?
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 04 20, 23:22)
O man toks klausimas, iškilo, o kunigai Lietuvoje tuokia kitose erdvėse negu bažnyčia? Šiaip smalsu.

Kai domėjausi vestuvių galimybe Pakruojo dvare, mane patikino, kad gali suorganizuoti, kad kunigėlis atvyktų į dvarą ir jungtuvių ceremonija įvyktų ten, o ne bažnyčioje. Matyt priklauso nuo kunigo geranoriškumo. Taip kad tos, kurios Pakruojo ar artimesnėj parapijoj - galite bandyti smile.gif
Atsakyti
Aš tai visada esu UŽ visokias vestuves smile.gif Man išvis svarbiausia, kad pora to nori. O jei dar ir vestuves paverčia ne visuomenines (kad ooo balti balandžiai ir limuzziiiiinas), o kūrybinėmis. Ir, manau, mažiausiai turėtų rūpėti kitų nuomonė. Tiesa, jei tai nėra Adomo ir Ievos kostiumas viešoje vietoje biggrin.gif Viskas su saiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviecia_saule @ 2011 04 28, 07:41)
Aš tai visada esu UŽ visokias vestuves  smile.gif Man išvis svarbiausia, kad pora to nori. O jei dar ir vestuves paverčia ne visuomenines (kad ooo balti balandžiai ir limuzziiiiinas), o kūrybinėmis. Ir, manau, mažiausiai turėtų rūpėti kitų nuomonė. Tiesa, jei tai nėra Adomo ir Ievos kostiumas viešoje vietoje  biggrin.gif Viskas su saiku  smile.gif

gerai pasakyta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, mūsų vestuvės bus už 3 mėnesių. Nenorime tradicinių vestuvių, su visais rūtų vainikėliais, apraudojimais ir pan. Bet ką daryti, kad linksmos būtų vestuvės be pamergių, pabrolių ir vedėjų??? 4u.gif Ir kad gerai jaustumėmės ir patys per jas, ir svečiai (jų bus apie 40). Ką galit patarti ką nors įdomesnio tokioms vestuvėms? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldi_uogiene @ 2011 05 03, 09:52)
Sveikutės, mūsų vestuvės bus už 3 mėnesių. Nenorime tradicinių vestuvių, su visais rūtų vainikėliais, apraudojimais ir pan. Bet ką daryti, kad linksmos būtų vestuvės be pamergių, pabrolių ir vedėjų???  4u.gif  Ir kad gerai jaustumėmės ir patys per jas, ir svečiai (jų bus apie 40). Ką galit patarti ką nors įdomesnio tokioms vestuvėms? smile.gif

Darykite tai, kas jums atrodo linksma. Jeigu nesamdote vedėjų - vedėjais galite pabūti patys. Galite sukurti užduočių ir žaidimų svečiams (žaidžia juk ne vien pulkas), galite sukurti filmą apie save, ir parodyti svečiams po vakarienės. Galite pakviesti ypatingus muzikantus, kurie jums patiems patinka. Galima šiaip pasirinkti vietą, kur būtų smagu - pvz, vandens pramogų parką (yra išnuomojamų erdvių), ledo areną ar pan. - kur jau ir taip aišku, ką veikti svečiams.Mačiau kažkada vestuvių salytę prie žirgyno - turbūt, smagu - greta galima paspoksoti į žirgus ar net išsinuomoti kokį psivažinėjimą karietuke... Galite pasikviesti kokią nors linksmą teatro arba šokio trupę, arba rengti pasibūvimą sodyboje su daug pramogų atvirame ore - aitvarai, muilo burbulai, badmintonas, maudynės, pasiplaukiojimai...

Irgi geras dalykas švęsti jachtoje - smagu vien dėl neįprastos erdvės, arba ypatingame dvare, kur ne tik yra kur pašokti, bet ir į ką pasižiūrėti...

Galima užsisakyti vestuvinę ekskursiją Etnokosmologijos muziejuje prie Molėtų. Na, daug ką galima... Galima netgi kino filmų naktį organizuoti: valgymas - kins - valgymas - kinas smile.gif

Bet manau, nestandartinės vestuvės tuo ir žavios, kad jaunieji patys išgalvoja, ką jose daryti... Taigi, pasitelkite fantaziją - kaip norėtumėte patys pramogauti savo vestuvėse, taip ir kitiems pasiūlykite.
Atsakyti
QUOTE(Gintare1987 @ 2011 04 19, 17:26)
Ir pas mus laikas beveik identiskas Jusiskiam, noretumem, jog iki 1 val. visi issiskirstytu, bet jei bus norinciu ilgiau pabuti, niekur nedingsim  ax.gif
Pas mus bus apie 40 sveteliu, tai bandom skaiciuoti kiek to alkoholio tureti  g.gif  aisku, nenutaikysim taip, kad butu nei per daug nei per mazai, o kur dar tas alkoholis, kuri atsines sveciai (po butelaiti nuo poros)...nes pas mus taip jau iprasta, todel speju ir musu vestuves nebus isimtis  rolleyes.gif

Broliene su manim pasidalino savo patirtimi kaip yra skaiciuojama gerimu kiekiai. aisku dar priklauso nuo to koks metu laikas jei silta tai reikia daugiau gaivesniu gerimu : sampano, sidro, alaus. o jei salciau tada degtine, brendziai ir t.t. einamesni na o skaiciuot galima ir taip :
1 svečui po 0,5 l degtinės (pvz., 40 svečių reikia 40 butelių po 0,5 l);
10 butelių brendžio po 0,7 l;
20 butelių vyno (10 balto, 10 raudono)
20 butelių šampano(8 į gamtą, likę 12 - iššauti 24 val., antrai dienai). Iš tiesų, šampano gal net daugiau reiketu blush2.gif
+ dar kažkiek alaus g.gif
Atsakyti