Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartinės vestuvės

QUOTE(Sorceress @ 2011 04 18, 22:49)
Dvi taurės vyno su pietumis ir taurė šampano tostui + vienas - du gėrimai vakarui. Toks ir skaičiavimas  blush2.gif Visą kitą galės pirkti patys svečiai iš savų pinigų, kadangi pas mus tai norma, manom, kad niekas tikrai neįsižeis. Kitaip tariant, reikalingas gėrimų kiekis bus patiekiamas, o jeigu kas nors norės lakti litrais, tai jau patys tegu ir moka už tai.

Hm, mes darome tik vakarinę dalį, furšetą, tai planuojame išpilstyti brendžio ir vyno, su galimybe prie baro paprašyti kokteilių... Bus alkoholio kiekis šiek tiek didesnis nei pas Jus, bet ne po butelį/žmogui tikrai. Dar skaičiuosime. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 04 19, 08:49)
Hm, mes darome tik vakarinę dalį, furšetą, tai planuojame išpilstyti brendžio ir vyno, su galimybe prie baro paprašyti kokteilių... Bus alkoholio kiekis šiek tiek didesnis nei pas Jus, bet ne po butelį/žmogui tikrai. Dar skaičiuosime. g.gif

Kadangi mano mam užsiima furšetų ruošimu, tai visada pataria per vestuves skaičiuoti taip: 1 butelis gėrimo žmogui. Įskaičiuojant ir vyną ir šampaną ir stipresnius. Tarkim pas mus buvo 20 žmonių, tai turėjom: 2 butelius brendžio, 2 butelius degtinės (kurios niekas net nepradarė biggrin.gif ), 3 buteliai šampano tostui, ir 13 butelių vyno. Stiprieji liko neišgerti, nes dauguma gėrė vyną.
Gėrimų ir šiaip liko..
Mano mamos paskaičiavimas remiasi ilgamete patirtimi, tų labiau tradicinių vestuvių smile.gif

Taip, kad jis tinka ne furšetui, o ilgesniam šventimui.

Jūsiškiam imčiau tarkim 400 ml (2 taurės) vyno, ir 50 g brendžio žmogui. Tikrai į valias, nes brendį gers ne visi, kaip ir vyną tai automatiškai išsilygins skirtumai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 19 balandžio 2011 - 10:54
QUOTE(Forget @ 2011 04 19, 11:49)
Jūsiškiam imčiau tarkim 400 ml (2 taurės) vyno, ir 50 g brendžio žmogui. Tikrai į valias, nes brendį gers ne visi, kaip ir vyną tai automatiškai išsilygins skirtumai

Na, mūsų furšetas - 6-8 valandom, bet gana realūs Jūsų skaičiai atrodo, juolab bus galimybė užsisakinėti kokteilius iš baro... Dar juk bus šampanas, ir, jeigu susitarsime - punšas - tai jau per akis, ko gero...
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 04 19, 11:34)
Na, mūsų furšetas - 6-8 valandom, bet gana realūs Jūsų skaičiai atrodo, juolab bus galimybė užsisakinėti kokteilius iš baro... Dar juk bus šampanas, ir, jeigu susitarsime - punšas - tai jau per akis, ko gero...

Jūsų tik furšetas tokio ilgio, o mūsų visos vestuvės tik 8 val. hihihi.gif realaus laiko valgymui ir gėrimui dar mažiau ir tiesą sakant, apie butelį žmogui daugmaž ir gausis. Dvi taurės vyno jau pusė butelio + 1 šampės + vienas-du gėrimai kaip ir sudaro 4 taures, kas daugmaž ir yra butelaitis.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2011 04 19, 14:57)
Jūsų tik furšetas tokio ilgio, o mūsų visos vestuvės tik 8 val. hihihi.gif realaus laiko valgymui ir gėrimui dar mažiau ir tiesą sakant, apie butelį žmogui daugmaž ir gausis. Dvi taurės vyno jau pusė butelio + 1 šampės + vienas-du gėrimai kaip ir sudaro 4 taures, kas daugmaž ir yra butelaitis.

Ai, ką aš žinau dėl tos trukmės... Na, nemanau, kad 00 val. visi ims skirstysis, tad ir pridedu dar 2-3 val. po vidurnakčio. Šiaip nėra tokio didelio skirtumo: mes tuokiamės 16 val. po to fotografuojamės su visais ir dviese, 19 val. furšetas - ir nežinau, kiek jis tęsis. Gal iki vidurnakčio visiems bus visko gana, o gal ir ne - kol ten tortas-kava, kol tas-anas... Tai ir skaičiuoju, kad daugmž iki 1-3 val. sveteliai ūliavos... O jeigu sumaniai alkoholį paskaičiuosim, 1 tikrai tvarkingai išsiskirstys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 04 19, 18:01)
Ai, ką aš žinau dėl tos trukmės... Na, nemanau, kad 00 val. visi ims skirstysis, tad ir pridedu dar 2-3 val. po vidurnakčio. Šiaip nėra tokio didelio skirtumo: mes tuokiamės 16 val. po to fotografuojamės su visais ir dviese, 19 val. furšetas - ir nežinau, kiek jis tęsis. Gal iki vidurnakčio visiems bus visko gana, o gal ir ne - kol ten tortas-kava, kol tas-anas... Tai ir skaičiuoju, kad daugmž iki 1-3 val. sveteliai ūliavos... O jeigu sumaniai alkoholį paskaičiuosim, 1 tikrai tvarkingai išsiskirstys smile.gif

Ir pas mus laikas beveik identiskas Jusiskiam, noretumem, jog iki 1 val. visi issiskirstytu, bet jei bus norinciu ilgiau pabuti, niekur nedingsim ax.gif
Pas mus bus apie 40 sveteliu, tai bandom skaiciuoti kiek to alkoholio tureti g.gif aisku, nenutaikysim taip, kad butu nei per daug nei per mazai, o kur dar tas alkoholis, kuri atsines sveciai (po butelaiti nuo poros)...nes pas mus taip jau iprasta, todel speju ir musu vestuves nebus isimtis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 04 19, 15:01)

Mes norėtume iki kokių 1-2 kad būtų šventimas, bet kad pas mus taip nepriimta ir tikrai ilgiau negu iki vidurnakčio žmonės neužsibus, plius, mus dvaras veja lauk 12 val, nes būtent tada baigiasi alkoholio lincenzija.
QUOTE(Gintare1987 @ 2011 04 19, 15:26)
o kur dar tas alkoholis, kuri atsines sveciai (po butelaiti nuo poros)...nes pas mus taip jau iprasta, todel speju ir musu vestuves nebus isimtis  rolleyes.gif

Va, matai, kaip jum gerai, dar žmonės patys atsineš, o pas mus tai nieks neatsineš, nes mum už tai atkimšimo mokestį tiek paskaičiuos, kad ojojoi ir taip jau kainos nenormalios.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 04 17, 22:53)

Pavyzdžiui, ir Jūs, Sorceress bei Pašnekute, galėtumėte pasiūlyti kokių nors hipotetinių, bet įgyvendinamų variantų.

Hipotetinis variantas Nr I: tuoktis oro balione bigsmile.gif
Minusai - reikia tinkamo oro, reikia lengvai išprotėjusio kunigo mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Hipotetinis variantas Nr II: tuoktis ant kokio tai aukščiausio apylinkėse bokšto (išskyrus televizijos bokštą - tn jokio ekstrymo)
Minusai tie patys, kaip ir Nr I, +reikia derinti su tų bokštų savininkais. Aš, pvz., žinau pušyno masyve priešgaisrinio stebėjimo bokštą. Vieta - nereali. Kalva, aplink, kiek akys užmato, vien pušynas. O ir to bokšto aukštis įspūdingas. Nuotaka su "tortine" suknele ten niekad neužsikabaros. Bet paaukojus viena, galima gaut kitą - užsilipi beveik iki Dievo palangės lotuliukas.gif
Manau, kad visai įgyvendinami variantai...
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 04 20, 18:01)
Hipotetinis variantas Nr I: tuoktis oro balione bigsmile.gif 
Minusai - reikia tinkamo oro, reikia lengvai išprotėjusio kunigo mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
Hipotetinis variantas Nr II: tuoktis ant kokio tai aukščiausio apylinkėse bokšto (išskyrus televizijos bokštą - tn jokio ekstrymo)
Minusai tie patys, kaip ir Nr I, +reikia derinti su tų bokštų savininkais. Aš, pvz., žinau pušyno masyve priešgaisrinio stebėjimo bokštą. Vieta - nereali. Kalva, aplink, kiek akys užmato, vien pušynas. O ir to bokšto aukštis įspūdingas. Nuotaka su "tortine" suknele ten niekad neužsikabaros. Bet paaukojus viena, galima gaut kitą - užsilipi beveik iki Dievo palangės  lotuliukas.gif
Manau, kad visai įgyvendinami variantai...

O man toks klausimas, iškilo, o kunigai Lietuvoje tuokia kitose erdvėse negu bažnyčia? Šiaip smalsu.

Man skrydis balionu ar užsilipimas ant bokšto atrodo šiaip malonūs dalykai, bet santuoka pati savaime pakankamai jaudinanti, tad nežinau, ar bereikia to adrenalino papildomo... Galima juk išėjus iš bažnyčios į balioną įžengti, ir skristi sau "dviese" (iš esmės trise, nes balioną kažkas turi valdyti).
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 04 20, 23:22)
1. O man toks klausimas, iškilo, o kunigai Lietuvoje tuokia kitose erdvėse negu bažnyčia? Šiaip smalsu.

2. Man skrydis balionu ar užsilipimas ant bokšto atrodo šiaip malonūs dalykai, bet santuoka pati savaime pakankamai jaudinanti, tad nežinau, ar bereikia to adrenalino papildomo... Galima juk išėjus iš bažnyčios į balioną įžengti, ir skristi sau "dviese" (iš esmės trise, nes balioną kažkas turi valdyti).

1. Dėl kunigo - nežinau. Gi būvo prašyta "hipotetinių variantų" tongue.gif
Bet CMB darbuotojai tikrai važiuoja.
2. Na va, kiekvienas pagal save renkasi... Kas vienam "labai, labai", kitam gali būti schmoll.gif blink.gif O jei dar kuris aukščio bijo, tai iš vis... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 04 20, 23:22)
O man toks klausimas, iškilo, o kunigai Lietuvoje tuokia kitose erdvėse negu bažnyčia? Šiaip smalsu.

Ne. Čia ne amerikietiškas filmas biggrin.gif

QUOTE(pašnekutė @ 2011 04 21, 18:04)

Bet CMB darbuotojai tikrai važiuoja.

Į kiekviename mieste nustatytas vietas, parkus, botanikos sodus ir pan. Jų nėra tiek daug. Į privatų kiemą ar oro balioną, jie neina
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 04 21, 19:04)
Į kiekviename mieste nustatytas vietas, parkus, botanikos sodus ir pan. Jų nėra tiek daug. Į privatų kiemą ar oro balioną, jie neina

Vaje doh.gif
kokie jie neįdomūs verysad.gif

Papildyta:
Tai taip išeina, kad net ir laaaabai norint, įdomiose vietose susituokt nepavyks verysad.gif (arba reikia pinigais būt apšalus - tada tai visi ir visur užsikaria wink.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 21 balandžio 2011 - 18:17