Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartinės vestuvės

Na, pasidalinsiu ir as musu idejomis, jei jau taip smile.gif
Ceremonija vyks tik baznycioje, i CMB nueisim paprasta diena smile.gif
Kaip ir rasiau anoje temoje, vilkesiu trumpa (zemiau keliuku) suknele, taip pat abu busim su melynos spalvos akcentais. To prasem ir musu sveciu, kuriu bus apie 20 - tik patys artimiausi (vien mano seimos nariu bus 12 smile.gif ) Visi geranoriskai sutiko smile.gif
Nebus jokio pulko, pirsliu ar islydejimo is namu. Mudu abu nuvaziuosim poros valandu fotosesijai dviese pries ceremonija, kuri vyks 16.30 val. Po to valandele su sveciais po jos. Ir tada vyksim sventines vakarienes, kur vienas labai fainas zmogelis pagros saksofonu smile.gif Nenorim islaidauti fejerverkams ir t.t., todel vidurnakti noretume paleisti i dangu helio balionus su saltosiomis ugnelemis, kuriu paprasysim ,kad atsinestu vietoje geliu - vistiek pasidziaugti pastarosiomis negalesim, nes kita diena isvykstam i kelione smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 04 02, 15:47)
Shvyzy, o gl smulkiau idėjomis pasidalintumėte? Na, koki ji - Jūsų šventė? smile.gif

mes labai paprastai - santuoka vyks tik CMB. Baznycioje santuoka bus tuomet, kai krikstysime savo pirmagimi. (pirma diena krikstynos- pagrindine svente ir antra diena kuklios musu vestuves, be jokiu mega-puosniu sukneliu, tik trumas pasibuvimas su artimiausiais) Po abieju svenciu poros dienu begyje vyksime i keliones, pasilepinti saule, pakopineti medu ir pirma karta megautis seimyninemis atostogomis. Po CMB pora- trejata valandu skirsim fotografavimuisi, po to - pora valandu trunkantis sveciu priemimas (del tiksios vietos dar neapsisprendem, bet mastom apie jauku restorana. labai norejom priemima daryti laive, bet mano sesuo nusprende priemima daryti laive smile.gif ). Labai padrikai papasakojau, bet tikiuosi supratot kazka hihihi.gif
Atsakyti
Šauni tema, džiaugiuosi, kad yra darančių netradicines vestuves. Mano tokios buvo biggrin.gif Aš su nerta retro stiliuas suknele, su oranžinais retro batais ir kaspinu per juosmenį, taip pat oranžiniu, ryte pasiskyniau pakalnučių biggrin.gif Jaunikis su kostiumu, oranžinais batais ir tokiu pat kaklaraiščiu. CMB susirašėm 16 val. liudininkai buvo 2 vyrais, vienas mano geriausias draugas, kitas vyro. Vienas su džinsais, kitas su kostiumu. Sakiau, kad kaip kas nori. Po to visus atėjusius pasveikinti pakvietėme į laivą. plaukėm Nemunu 2 val, viduje furšetas, lengvi gėrimai. Niekas neliko nuskriaustas ir neliko įsižeidęs, kad liko nepakviestas į tradicinį balių biggrin.gif O vakare, su abiem šeimomis ir liudininkais (broliai su seserimis ir savo šeimomis, tai gavosi 20 žmonių) vakarieniavome mūsų kieme.Tėtis gavo baltą palapinę, aš prilanksčiau oranžinių kusudamų, pirkau metalinius oranžinius kibiriukus, ten primerkiau pakalnučių, žvakių. Viska spigu, bet labai gražiai gavosi. Jokių muzikantų, prirašiau daug rokenrolų ir retro muzikos. Pavalgėm ir šokom. Patenkinti ir jauni ir seni.
Brangiausiai kainavo žiedai (netradiciniai) laivas ir senovinės mašinos nuoma, kurios norėjome dėl vestuvių stilistikos ir foto. Suknelę nunėrė sesuo, fotografas draugas (dovanų), maistą darė mama (jos toks darbas). Biudžetas 4000lt su viskuo.

Tikrai visi liko patenkinti ir labai nustebę.

Linkėčiau vestuves daryti tokias kokių patiems norisi, nesiverčiant per galvą ir nebūnant nuotakomis siaubūnėmis. Tikrai bus smagu atsiminti

Papildyta:
Ai teisa, dar brolis buvo prismeigęs kieme fakelų, kaina po kelis litus, o vaizdas neblogesnis nei fejerverkai ir dgė beveik visą vakarą.

Čia rašau tam, kad kiti įsivaizduoja, jog netradicinės vestuvės atsieina labai brangiai, kas yra netiesa
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Is kart atsiprasau, gal biskiuka cia ne i tema.. bet norejau pasiteirauti.. ar is tikro nebegalima susirasyti metrikacijos skyriuje be iskilmiu.. ir kad santuokos registruojamos tik sestadieniais? blink.gif Ar cia man prisisapnavo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ATA__ @ 2011 04 04, 17:41)
Sveikutes  smile.gif

Is kart atsiprasau, gal biskiuka cia ne i tema.. bet norejau pasiteirauti.. ar is tikro nebegalima susirasyti metrikacijos skyriuje be iskilmiu.. ir kad santuokos registruojamos tik sestadieniais?  blink.gif Ar cia man prisisapnavo...  rolleyes.gif

Diena, tai kaip kokiam mieste. Aš susirašiau be jokių iškilmių, Kaune, dar esu buvus panevėžyje trečiadienį 11 ryto vestuvėse biggrin.gif taip, kad tikrai galima
Atsakyti
Sveikutes  smile.gif

Is kart atsiprasau, gal biskiuka cia ne i tema.. bet norejau pasiteirauti.. ar is tikro nebegalima susirasyti metrikacijos skyriuje be iskilmiu.. ir kad santuokos registruojamos tik sestadieniais?  blink.gif Ar cia man prisisapnavo...  rolleyes.gif

Sakyčiau, CMB problema iškilmingumo sulaukti, o be iškilmių - savaitės vidury tikrai sutuokia, bet, kaip ir minėjo Forget, kiekviename mieste reikėtų atskirai teirautis, kokiomis dienomis galima. Šiaip pati procedūra greita ir neskausminga smile.gif
Atsakyti
Sveikutes  smile.gif

Mažesniuose miesteliuose tai jos nenori cackintis kelias dienas, tai visus sukelia į šeštadienį. Kadangi ir taip maximum 10 porų tuokiasi, tai tas kur jau beceremonijos padaro ankščiau. (Bent jau mums taip buvo). O didesniuose miestuose kiek žinau ir šeštadienį ir penktadienį jau būna pilna, tai vieni pažystami "susirašyti" ėjo ketvirtadienį.
Atsakyti
QUOTE(SunriseGirl @ 2011 02 21, 22:21)
Na pas mus viskas atrodys maždaug taip:
As jau apsisprendžiau kad siusiuos baltos spalvos trumpa suknele apacioje ...
nes  planuojam soda papuost drugeliais ...
O liūdininku pora turim labai kūrybingą tai jie jau sakė prigalvos mums  visokių atrakcijų, žaidimų. g.gif

ir kur čia kažkas netradicinio? Tik truputį pakoreguotos tradicinės vestuvės.
Papildyta:
QUOTE(Šagrenė @ 2011 02 28, 14:51)
Atšokome vestuves 2010 m. liepą. Galėčiau priskirti taip pat prie netradicinių, ...
Šių dalykų nebuvo...
Beje, antra diena taip pat buvo sode. Kas norėjo galėjo atvykt. Puikus pušų kvapas ir gaivus vanduo - puikiai atgaivino visus, kai lauke +35 smile.gif...

Na, irgi maža originalumo man pasirodė. Jei kažką išmetat - reikia ir kažkuo pakeist. O antra diena sode ir maudynės - primena eilinį šašlykų vakarėlį, kurių turėsit dar ne vieną šimtą per gyvenimą. Kuo gi jie skirsis?
Papildyta:
QUOTE(vylabusle @ 2011 03 19, 19:52)
Dabar sudėtinga būtų pasakyti, kas tos netradicinės vestuvės. Mūsų vestuvės tėvams gal ir atrodo baisiai netradiciškos, o draugų aplinkoje - visiškai normalios, nieko keisto. Tačiau stengiamės rengti šventę unikalią:
3) Važiuosime į tuoktuves troleibusu (su fotografe, kad tokį akibrokštą įamžintų);
10) mūsų pirmasis šokis - lindihopas;
11) mano žodis - daina (su gyvu pritarimu!)
12) jaunojo žodis - elektronikos kūrinys, jo paties!
13) nebus alaus (supratau iš mamos, kad tai - labai netradiciška), nebus mėsų, vyniotinių, karbonadų, baltos mišrainės...
kad ta naktis taptų tikrai ypatinga, bent mėnesį iki jos visai nesimylėti biggrin.gif
Bet galiausiai tikiuosi gražios šventės.

Valio, čia jau radau originalumo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(biti atskrend @ 2011 03 23, 23:40)
Man tai isvis nesuprantama, kaip tevai gali kazkokius reikalavimus reikst  blush2.gif

Siūlyčiau tėvų patarimų visai nenuvertinti - jie turi daugiau patirties.
Papildyta:
QUOTE(zvaigzdut @ 2011 03 27, 00:26)
planuoju tykiai ramiai apsizenyt su konkreciu kunigu ir...
Ech, jau dabar isivaizduoju kaip musu tevai keps saslus, mamos pjaustis visokius agurkus ir pomidorus ir ciauskes apie busimus anukus, su pusseserem paklosim kokius patiesalus ant zolytes, su tetulem sudeliosim graziai sumustekus biggrin.gif ...

Jau dabar įsivaizduoju, kaip tėvai, mamos tetos ir senelės su atkarusiais žandikauliais bumbės visą vakarą ir gūžčios pečiais, gerdamos valokordiną, o jūs, slėpdama ašaras, pjaustysit tuos agurkus, o sutrikęs jaunasis vartys šašlykus doh.gif
Neduokdie, bet įmanomas ir toks scenarijus mirksiukas.gif
Atsakyti
P.S.
Ieškoto originalumo radau mažai.
Nei odinių drabužių, motociklų, nei ceremonijų po vandeniu ar ant stogų... biggrin.gif
Šventė sode su šašlyku - anoks čia originalumas. Greičiau šventiškumo ir iškilmingumo praradimas. Ir trumpa suknia - ne naujiena. Netgi baltos kelnės.
Pasukit galveles labiau, mielosios, norėdamos pasirodyti originaliomis.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 04 12, 20:33)
P.S.
Ieškoto originalumo radau mažai.
Nei odinių drabužių, motociklų, nei ceremonijų po vandeniu ar ant stogų... biggrin.gif
Šventė sode su šašlyku - anoks čia originalumas. Greičiau šventiškumo ir iškilmingumo praradimas. Ir trumpa suknia - ne naujiena. Netgi baltos kelnės.
Pasukit galveles labiau, mielosios, norėdamos pasirodyti originaliomis.

pašnekute, taigi visa bėda ta, kad vestuvės daromos ne tik norint kažką nustebinti, bet ir sau malonumą suteikt. Ogi daugeliui iš mūsų širdžiai mieli vis tie patys dalykai: skanus valgis, gražūs rūbai, gera kompanija... Jau kai planavomės toli-toli tas vestuves, tai atrodė, tokį crazy-šou padarysim, kad bus visai-visai viskas kitaip, bet kai realiai imi planuoti, pmatai, kad kai kurie dalykai yra tikrai būtini...

Malonu, kad mano vizijoje įžvelgėt originalumo smile.gif Bet daugelį iš mūsų daromų dalykų irgi ir kitos poros daro: ir lindyhopą šoka, ir patys muzikuoja, ir gėrimų asortimentą įvairų teikia. Tik kad troleibusu kas važiuotų (nenuomotu) - dar tikrai nemačiau. Bet įdėsime nuotraukas į facebooke - ir kitamet bus tuzinas tokių porų! biggrin.gif
Atsakyti
Bet gi tema - apie originalias vestuves... mirksiukas.gif
Tai ir ieškau kažko toooookio. Ir nerandu to kažko.
Aš pati buvau tradicinė. Ne todėl, kad kažkas tai primetė, o todėl, kad nuo vaikystės svajojau, kad ir man reikia to, kaip ir visoms.
Beje, dabar galvoju, kad visai norėčiau pagoniškų vestuvių.
Bet jau - post factum lotuliukas.gif Na, bent sudalyvaut tokiose blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 13 balandžio 2011 - 07:12
QUOTE(pašnekutė @ 2011 04 13, 08:08)
Bet gi tema - apie originalias vestuves...  mirksiukas.gif
Tai ir ieškau kažko toooookio. Ir nerandu to kažko.
Aš pati buvau tradicinė. Ne todėl, kad kažkas tai primetė, o todėl, kad nuo vaikystės svajojau, kad ir man reikia to, kaip ir visoms.
Beje, dabar galvoju, kad visai norėčiau pagoniškų vestuvių.
Bet jau - post factum  lotuliukas.gif Na, bent sudalyvaut tokiose  blush2.gif

O kodėl post factum? Galit kokių 5 ar 10ie smetų proga atnaujint įžadus ir padaryt pagoniškas bigsmile.gif
Atsakyti