QUOTE(SunriseGirl @ 2011 03 24, 14:21)
Aisku kad siek tiek nemalonu kai tenka keisti planus, bet kaip isaiskinti aplinkiniams kad tai tik dviejų zmonių sventę, ir jie cia viską turi spręsti, kada mūsų visuomenė atpras nuo tų standartų, nuo standartiškų vestuvių, visų tų bereikalingų pinigėlių mėtymo.
sėkmės jums jūsų šventės planavime, ir atsiminkit kad svarbiausia yra gera jūsų pačių nuotaika
aciu uz linkejimus, as bijau kad niekada neateis ta diena, kai zmones mokes tiesiog dziaugtis zmonemis, nepaisydami savo asmeniniu isitikinimu ir lukesciu, o kaip noreciau kad mano "drauges" (yra kelios tokios,aciu dievui ne visos) dziaugtusi mano laime, o ne liudetu del to kad praranda proga uzsivilgti ryskia nuomota suknele
as ir megstu sukneles, bet del nepadarytu tradiciniu vestuviu nereikia liudeti, nes suknutem yra ir kitu progu, galu gale pacios gali jas susiorganizuoti
QUOTE(SunriseGirl @ 2011 03 24, 14:36)
O aš tai vis dar vargstu su suknelės paieškom
iš pradžių ketinau siūtis bet paskui apsigalvojau ir ieškot pradėjau kuklios bet gražios suknelės violetinės spalvos, tai dabar nusižiūrėjau kelis variantus ir svarstau kuris tinkamiausias. Noriu tokios suknelės kad ir vėliau ja pasipuošti galėčiau, kad tai nebūtų pūsta ''tortinė'' suknelė. Iš pradžių ketinau iš violetinių siūlų megztis ar nertis suknelę, bet paskui apsigalvojau kad labai karšta gali būt ir pirkt paieškosiu gal dar.
labai gera mintis, kad nebus tortine suknele, nes tie tortai grazu is tolo, o jauciu paciai jame kaisti nera malonu...bet dvejociau del sukneles ne vienam kartui, tarkim as net i paprasta baliu antra karta su tuo paciu rubu nemegstu eiti, nes zmones dazniausiai buna tie patys, jau mate ir nuobodoka tada buna keliu pasibuvimu fotkese atrodyt vienodai, cia aisku mano nuomone, bet geriau suknele tureti viena karta, o paskui parduoti ar atiduoti, nes pasaulyjhe tiek daug suknuciu ir tiek mazai progu jas uzsideti, bet tai tik mano nuomone
QUOTE(konkreciai @ 2011 03 24, 21:24)
Kažkur užmačiau nuorodą į nesveiko grožio vestuvines nuotraukas, tikiuosi, kad ne šitoj temoj buvo įkelta
Nuotraukos
Matosi, kad naudota daug fotošopo, kad nenatūralu,
nu bet tikrai įspūdingai
nerealiai grazu
o viis tik vilciu kad zmones islaiisves yra, jau leido mums tuoktis valdzia kur norim, tai gal visuomene kazkada leis tai daryti kaip norim, reikia savo vaikus aukleti kitaip nei mus tevai auklejo ir viskas bus gerai, nes as kaip atsimenu tai daug kartu yra teke girdeti panasiu tekstu: "cia tau bus kraiciui...", "negaliu mirt kol anukes vestuvese neatsokau..." ir pan, auklejant vaikus yra ydiegti sitie dalykai "privalai baigt aukstaji" Privalai isteket" ir pan, o kas bus jei as pati to nepanoresiu uzaugus? jei man mokslai nesiskes, ir joks vaikinas i mane neziures? nelaimingos bus tetos, o man gal bus labai gerai, nes gyvenu kaip as noriu.
ir zinot ka, man labiausiai pikta kad daug atlaidziau ziurima i santuoka is reikalo nei i santuoka be baliaus, bet taip yra...zmones kurie bijo tuoktis be baliau ir tradiciju tenka gyvent "susimetus", o galetu buti kitaip.
oj ne ne tik jau ne tokia liudna gaida baigt zinute reikia...svarbu but laimingom, o visom tetom ir kaimynem lai plysta pilvai is pavydo, kadd jos tiek drasos elgtis kaip nori neturi ar neturejo
tois kurios tuokiasi tradiciskai yra saunuoles, kurios ne tradiciskai - fainuoles