Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartinės vestuvės

QUOTE(konkreciai @ 2011 03 24, 21:24)
Kažkur užmačiau nuorodą į nesveiko grožio vestuvines nuotraukas, tikiuosi, kad ne šitoj temoj buvo įkelta 4u.gif
Nuotraukos
Matosi, kad naudota daug fotošopo, kad nenatūralu, nu bet tikrai įspūdingai wub.gif

Not my style, bet pasižiūrėti tikrai gražu!
Atsakyti
planuoju tykiai ramiai apsizenyt su konkreciu kunigu ir konkrecioj baznycioj bet kada savaites vidury, dalyvaujant tik tevams ir broliams, na dar seneliams. Viska nufilmuot, sestadieni susikviest gimines ir visus, kuriuos noretumem matyt "vestuvese" i netoliese esancia kaimo sodyba nuomuojama, ten uzdet ta video paziuret visiems ir susipras visi kokia cia proga susirinko smile.gif kviesim labai paprastai "sestadienio saslykams ir poros valandu piknikui ant zoles". Viskas. Nei sukneliu, nei kitokiu nesamoniu. Kadangi abu is ta pacio miesto, tai beveik nebus problemu su atvaziavimu giminiu, nes visi cia vietoj (blogiausiu atveju patys atsivesim, tikiuosi, kad sestadienio popiete ras bent valanda laiko pabut gamtoj), toliau gyvenantiems pasakysim paprastai, kad susirasem ir norim bendro 2 seimu pikniko. Noriu paprastai be tu "vestuviniu cirku" (makiazai uz 100 litu, sveikinimu oficialios kalbos, jaunuju sokiu ir pan). Ech, jau dabar isivaizduoju kaip musu tevai keps saslus, mamos pjaustis visokius agurkus ir pomidorus ir ciauskes apie busimus anukus, su pusseserem paklosim kokius patiesalus ant zolytes, su tetulem sudeliosim graziai sumustekus biggrin.gif
Jei draugai bus labai pries, gal koki tusa surengsim atskirai aplaistymui biggrin.gif bet cia siaip, kadanors veliau.
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2011 03 27, 00:26)
planuoju tykiai ramiai apsizenyt su konkreciu kunigu ir konkrecioj baznycioj bet kada savaites vidury, dalyvaujant tik tevams ir broliams, na dar seneliams. Viska nufilmuot, sestadieni susikviest gimines ir visus, kuriuos noretumem matyt "vestuvese" i netoliese esancia kaimo sodyba nuomuojama, ten uzdet ta video paziuret visiems ir susipras visi kokia cia proga susirinko smile.gif kviesim labai paprastai "sestadienio saslykams ir poros valandu piknikui ant zoles". Viskas. Nei sukneliu, nei kitokiu nesamoniu. Kadangi abu is ta pacio miesto, tai beveik nebus problemu su atvaziavimu giminiu, nes visi cia vietoj (blogiausiu atveju patys atsivesim, tikiuosi, kad sestadienio popiete ras bent valanda laiko pabut gamtoj), toliau gyvenantiems pasakysim paprastai, kad susirasem ir norim bendro 2 seimu pikniko. Noriu paprastai be tu "vestuviniu cirku" (makiazai uz 100 litu, sveikinimu oficialios kalbos, jaunuju sokiu ir pan). Ech, jau dabar isivaizduoju kaip musu tevai keps saslus, mamos pjaustis visokius agurkus ir pomidorus ir ciauskes apie busimus anukus, su pusseserem paklosim kokius patiesalus ant zolytes, su tetulem sudeliosim graziai sumustekus biggrin.gif
Jei draugai bus labai pries, gal koki tusa surengsim atskirai aplaistymui biggrin.gif bet cia siaip, kadanors veliau.

Irgi thumbup.gif
Nors darysiuos makiažą už 150 lt, man šašlykinis variantas labai gerai skamba! Net užsinorėjo padaryti pratęsimą kur nors prie ežeriuko su šortukais, bikiniais ir marinuotais kepsniukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SunriseGirl @ 2011 03 24, 14:21)
Aisku kad siek tiek nemalonu kai tenka keisti planus, bet kaip isaiskinti aplinkiniams kad tai tik dviejų zmonių sventę, ir jie cia viską turi spręsti, kada mūsų visuomenė atpras nuo tų standartų, nuo standartiškų vestuvių, visų tų bereikalingų pinigėlių mėtymo. doh.gif    sėkmės jums jūsų šventės planavime, ir atsiminkit kad svarbiausia yra gera jūsų pačių nuotaika  smile.gif

smile.gif aciu uz linkejimus, as bijau kad niekada neateis ta diena, kai zmones mokes tiesiog dziaugtis zmonemis, nepaisydami savo asmeniniu isitikinimu ir lukesciu, o kaip noreciau kad mano "drauges" (yra kelios tokios,aciu dievui ne visos) dziaugtusi mano laime, o ne liudetu del to kad praranda proga uzsivilgti ryskia nuomota suknele doh.gif as ir megstu sukneles, bet del nepadarytu tradiciniu vestuviu nereikia liudeti, nes suknutem yra ir kitu progu, galu gale pacios gali jas susiorganizuoti smile.gif

QUOTE(SunriseGirl @ 2011 03 24, 14:36)
O aš tai vis dar vargstu su suknelės paieškom blink.gif  iš pradžių ketinau siūtis bet paskui apsigalvojau ir ieškot pradėjau kuklios bet gražios suknelės violetinės spalvos, tai dabar nusižiūrėjau kelis variantus ir svarstau kuris tinkamiausias. Noriu tokios suknelės kad ir vėliau ja pasipuošti galėčiau, kad tai nebūtų pūsta ''tortinė'' suknelė. Iš pradžių ketinau iš violetinių siūlų megztis ar nertis suknelę, bet paskui apsigalvojau kad labai karšta gali būt ir pirkt paieškosiu gal dar. blush2.gif

labai gera mintis, kad nebus tortine suknele, nes tie tortai grazu is tolo, o jauciu paciai jame kaisti nera malonu...bet dvejociau del sukneles ne vienam kartui, tarkim as net i paprasta baliu antra karta su tuo paciu rubu nemegstu eiti, nes zmones dazniausiai buna tie patys, jau mate ir nuobodoka tada buna keliu pasibuvimu fotkese atrodyt vienodai, cia aisku mano nuomone, bet geriau suknele tureti viena karta, o paskui parduoti ar atiduoti, nes pasaulyjhe tiek daug suknuciu ir tiek mazai progu jas uzsideti, bet tai tik mano nuomone blush2.gif
QUOTE(konkreciai @ 2011 03 24, 21:24)
Kažkur užmačiau nuorodą į nesveiko grožio vestuvines nuotraukas, tikiuosi, kad ne šitoj temoj buvo įkelta 4u.gif
Nuotraukos
Matosi, kad naudota daug fotošopo, kad nenatūralu, nu bet tikrai įspūdingai wub.gif

thumbup.gif nerealiai grazu smile.gif

o viis tik vilciu kad zmones islaiisves yra, jau leido mums tuoktis valdzia kur norim, tai gal visuomene kazkada leis tai daryti kaip norim, reikia savo vaikus aukleti kitaip nei mus tevai auklejo ir viskas bus gerai, nes as kaip atsimenu tai daug kartu yra teke girdeti panasiu tekstu: "cia tau bus kraiciui...", "negaliu mirt kol anukes vestuvese neatsokau..." ir pan, auklejant vaikus yra ydiegti sitie dalykai "privalai baigt aukstaji" Privalai isteket" ir pan, o kas bus jei as pati to nepanoresiu uzaugus? jei man mokslai nesiskes, ir joks vaikinas i mane neziures? nelaimingos bus tetos, o man gal bus labai gerai, nes gyvenu kaip as noriu.
ir zinot ka, man labiausiai pikta kad daug atlaidziau ziurima i santuoka is reikalo nei i santuoka be baliaus, bet taip yra...zmones kurie bijo tuoktis be baliau ir tradiciju tenka gyvent "susimetus", o galetu buti kitaip.
oj ne ne tik jau ne tokia liudna gaida baigt zinute reikia...svarbu but laimingom, o visom tetom ir kaimynem lai plysta pilvai is pavydo, kadd jos tiek drasos elgtis kaip nori neturi ar neturejo smile.gif tois kurios tuokiasi tradiciskai yra saunuoles, kurios ne tradiciskai - fainuoles bigsmile.gif
Atsakyti
Paskaičiau kai kurių merginų idėjas, WOU kaip fainai. tikrai šaunu kas turi tiek fantazijos.
O šiaip kas liečiant tas ale apkalbas, tai galiu pasakyti, kad galima daryti bet kokias vestuves, jų vistiek bus biggrin.gif Atsiras kad kažkam kažkas nepatiks ir tiek.
Mano vestuvės tikrai nebuvo nestandartinės, nes jų kaip ir visai nebuvo. Tiesiog nuėjome "susirašėme" poto pietūs pas tėvus ir kita diena kartu su liūdininkais į Šventają. Na ir aišku sekę po to draugų ir netik draugų komentarai:

* tai kodėl (tarkim Jonas) negalėjo savo mylimai dukrai vestuvių iškelti?
* tai kur nuomosies suknele? ką nebus baltos suknelės?
* gal ir nieko, bet aš taip nenorėčiau,
* taigi juk kiekvienos merginos svajonė užsivilkti vestuvinę suknelę.
ir t.t. ir pan.

smile.gif
Gražių Jums švenčių
Atsakyti
Na nezinau. Man paciai siurpa kelia tos lietuvisku vestuviu tradicijos (nuotaku grobimai, stalo uzsedimai ir tt) ir tikrai netraukia 2 dienu gerimas kaimo sodyboje, nebus nei pirsliu su tom klaikiom pirslio melagio juostom, nei poru (nors vienodos sukneles man atrodo zaviai), bet cia jau kiekvienai spresti individualiai. Ryte nuleksim i rotuse susirasysim (mane siurpina tas "magnetofoninis' menderseno marsas) o apie pietus susituoksime baznycioje. Paskui dviese pasifotografuosime, nieko kartu nesivesim ir galiausiai su sveciais pabusime kelias valandas restorane. Planuoju iki kokios 1h. Susoksim koki soki (man pirmasis sokis yra grazu, tik ne tas siuo metu madingas "crazy" sokis, yra puikiu alternatyvu, nebutinai tradicinis valsas), pavakarieniausim, paragausim torto, issausim fejerverkus ir viskas. Noreciau muzikos: vakarienes metu galvoju apie instrumentini fona, o paskui noreciau pasikviesti Kastyti Kerbedi (tik be tu sustok traukini) kadangi jis turi begale graziu, lyrisku dainu. O svente baigsim tikriausiai tradiciskai: fejerverku. Ir neplanuoju jokiu pusryciu su sveciais
Atsakyti
QUOTE(laura_mazoji @ 2011 03 28, 09:19)
Na nezinau. Man paciai siurpa kelia tos lietuvisku vestuviu tradicijos (nuotaku grobimai, stalo uzsedimai ir tt) ir tikrai netraukia 2 dienu gerimas kaimo sodyboje, nebus nei pirsliu su tom klaikiom pirslio melagio juostom, nei poru (nors vienodos sukneles man atrodo zaviai), bet cia jau kiekvienai spresti individualiai. Ryte nuleksim i rotuse susirasysim (mane siurpina tas "magnetofoninis' menderseno marsas) o apie pietus susituoksime baznycioje. Paskui dviese pasifotografuosime, nieko kartu nesivesim ir galiausiai su sveciais pabusime kelias valandas restorane. Planuoju iki kokios 1h. Susoksim koki soki (man pirmasis sokis yra grazu, tik ne tas siuo metu madingas "crazy" sokis, yra puikiu alternatyvu, nebutinai tradicinis valsas), pavakarieniausim, paragausim torto, issausim fejerverkus ir viskas. Noreciau muzikos: vakarienes metu galvoju apie instrumentini fona, o paskui noreciau pasikviesti Kastyti Kerbedi (tik be tu sustok traukini) kadangi jis turi begale graziu, lyrisku dainu. O svente baigsim tikriausiai tradiciskai: fejerverku. Ir neplanuoju jokiu pusryciu su sveciais

Irgi puikiai skamba vizija thumbup.gif Kokia gera tema, taip malonu paskaityti, kad dar kažkas taip pat mielai ir be baimės rengia paprastus skoningus vakarėlius vietoje 2 dienų užstalės!
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 03 28, 11:04)
Irgi puikiai skamba vizija  thumbup.gif  Kokia gera tema, taip malonu paskaityti, kad dar kažkas taip pat mielai ir be baimės rengia paprastus skoningus vakarėlius vietoje 2 dienų užstalės!

Dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 03 27, 14:45)

* gal ir nieko, bet aš taip nenorėčiau,
* taigi juk kiekvienos merginos svajonė užsivilkti vestuvinę suknelę.
ir t.t. ir pan.

jo, situ niekas neisvengs doh.gif smile.gif))

labai gera mintis viska padaryti per viena diena, ne kiekybe o kokybe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2011 03 24, 14:52)
SunriseGirl, o gal trumpos sukneles noretumei?  bigsmile.gif

Tiktu ir trumpa smile.gif
[quote=moriube,2011 03 27, 10:56]

labai gera mintis, kad nebus tortine suknele, nes tie tortai grazu is tolo, o jauciu paciai jame kaisti nera malonu...bet dvejociau del sukneles ne vienam kartui, tarkim as net i paprasta baliu antra karta su tuo paciu rubu nemegstu eiti, nes zmones dazniausiai buna tie patys, jau mate ir nuobodoka tada buna keliu pasibuvimu fotkese atrodyt vienodai, cia aisku mano nuomone, bet geriau suknele tureti viena karta, o paskui parduoti ar atiduoti, nes pasaulyjhe tiek daug suknuciu ir tiek mazai progu jas uzsideti, bet tai tik mano nuomone blush2.gif

Tai as kazko ir noriu tokio kad butų kuklu, bet gražu. smile.gif
Atsakyti
kaip faina pasiskaityti yvairiu minciu apie vestuves! ir mums tradicines ne prie sirdies schmoll.gif ir baliu festivaliu nemegstam schmoll.gif svente turi buti jauniesiams, o ne sveciams , taip kad viskas ir bus taip kaip MES norim MUSU diena drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(shvyzy @ 2011 04 02, 02:52)
kaip faina pasiskaityti yvairiu minciu apie vestuves! ir mums tradicines ne prie sirdies  schmoll.gif  ir baliu festivaliu nemegstam  schmoll.gif  svente turi buti jauniesiams, o ne sveciams , taip kad viskas ir bus taip kaip MES norim MUSU diena  drinks_cheers.gif

Shvyzy, o gl smulkiau idėjomis pasidalintumėte? Na, koki ji - Jūsų šventė? smile.gif
Atsakyti