Labai dziaugiuosi, kad radau tokia tema, kurios ir ieskojau
Merginos SOS !
Mano istorija ir norai panasus i jusu, tik viena bedele... Mano istorija: kai gavau suzadetuviu zieda, suvokiau kad nezinau kokiu vestuviu noriu nes niekad apie jas nepasvajojau. Bet kaip ir jus visos nenoriu tradiciju, kurios mintinai zinomos, ir dziaugsmo neebeteikia
Sugalvojau! Noriu susituokti ne LT
nutarta, po kiek daugiau nei menesio vaziuosim
Bet.. MB visa laika svajojo apie tradicines vestuves. Dilema. Apsissprendem: vaziuojam ir susituokiam civiliskai ne LT, o po metu lietuvoje padarom svente ssau ir kitiem, su baznycia ir linksmybem, nes per metus laiko susobendrausiu su jo gimine, jis su mano ir tikrai bus linksma ir pinigine prasme nebus didelio smugio vienu metu:D Puiki mintis
Mano gimine labai nudziugo, nesbus tradiciniu vestuviu, nebus krizes metu islaidu bereikalingu, skirtu sukneliu nuomai ir pan. sutarem kad susirinksim pas mano mama su tortu ir sampanu viena vakara po kolliones, o kita vakara pas jo mama ir visi tures proga mum painket laimes, mes parodyt nuogtraukas ir papasakot ispudzius (nutarem as, MB ir mano mama, nes jo mama apie tai suzinojo paskutine)
BET busima anyta suzinojusi musu planus be mano sutikimo isnuomavo kavine, surado muzikanta, ir MB pamirso susitarima kad tai turejom daryt po metu ir dziaugiasi kaip mazas vaikas "svajone issipildys". tai va, i kelione vaziuojam viskas gerai, pas mano mama mano gimine rinksis kaip ir planavom, tas irgi gerai, o va jo gimine sves kavineje su muzikantais (uz musu pinigus beje)... as nemoku issakyti kas manyje jau savaite laiko vyksta, norisi sprogt... bet rasau ne del to.
Kaip jus manot, ka as tureciau apsirenti? netradicine situacija su tradicine problema, tikrajai dienai as siuvausi suknele, beproto ilga, nes galvojau tik apie save, apie foto ir pan, jei buciau manius kad jos reikes i kazkokia kavine eit buciau pasisiuvus gal kiek protingiau (kad vaziuojam kitur tuoktis as ir mano gimine zino jau daugiau nei piuse metu, o anyta suzinojo tik pries savaite, todel ji nenutuokia kad suknele jau turiu, ir kad islaidu daugiau man nereikia, o kavine lyg ir ipareigoja puostis). tos pacios sukneles apsirengt nenoriu, del nepatogumo ir nenoriu isskirti zmoniu is jo puses, vien todel kad susitiksim kavineje kodel turiu atridyt geriau nei kaip kad pas mano mama namie. ar rengtis ta pacia nepatogia suknele visur, ar vis tik netradicinese vestuvese ir isvaizda gali bbut netradicine? laiko dar turiu apie menesi, bet islaidu nebesinori, tad nuomotis nieko neketinu, nebent pirkt kazka ne vestuvinio ir priderint.
Labai dziaugiuosi uz visas, kuriu norai netradiciskai susituokti yra abupusiai poroje, ir baltai pavydziu
Aisku kad siek tiek nemalonu kai tenka keisti planus, bet kaip isaiskinti aplinkiniams kad tai tik dviejų zmonių sventę, ir jie cia viską turi spręsti, kada mūsų visuomenė atpras nuo tų standartų, nuo standartiškų vestuvių, visų tų bereikalingų pinigėlių mėtymo.
sėkmės jums jūsų šventės planavime, ir atsiminkit kad svarbiausia yra gera jūsų pačių nuotaika