Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartinės vestuvės

QUOTE(moriube @ 2011 03 21, 17:12)
aciu uz palaikyma ir patarima, jei ir rengsiuosi ta suknele tai tik del jo  4u.gif
jei butu mano valia, as seniai buciau jo mamai viska pasakius, bet jis "tempe" iki paskutines minutes, kol paskelbiau ultimatuma, arba pasakai tu arba as paskambinsiu ir pasakysiu  smile.gif

Mano nuomone, labai teisingai reikalavote. Nes iš esmės juk būtent sprendimo paskelbimas tėvams ir yra tikrosios piršlybos. Svarbiausia, kad dabar jau abiejų tėvai informuoti, o kad teks pabaliavot - gyvenimiškas reikalas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 03 22, 00:00)
o kad teks pabaliavot - gyvenimiškas reikalas. smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kartais taip gerai pazvelgt i viska forumieciu akimis, nes mano akimis jau TOKIA drama buvo ivykus, o va nors ir nedaug komentaru, bet laiku ir vietoje gali grazinti gera nuotaika ir dziaugsma, aaciuuu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 03 19, 19:52)
Mūsų vestuvės tėvams gal ir atrodo baisiai netradiciškos, o draugų aplinkoje - visiškai normalios, nieko keisto.

Va čia tai vestuvės wub.gif Neperdėta, originalu, paprasta, bet neprasta. Sėkmės jums!
Norėčiau bent dalį visų Jūsų sąrašo punktelių išpildyti savosiose, deja, vestuvės yra dviejų žmonių šventė, todėl teks apsikarpyti savo fantazijos sparnus.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(konkreciai @ 2011 03 23, 11:22)
Va čia tai vestuvės wub.gif  Neperdėta, originalu, paprasta, bet neprasta. Sėkmės jums!
Norėčiau bent dalį visų Jūsų sąrašo punktelių išpildyti savosiose, deja, vestuvės yra dviejų žmonių šventė, todėl teks apsikarpyti savo fantazijos sparnus.. g.gif

Mes irgi karpome fantazijas, deja. Tai, ką aprašiau - viskas turėtų ir įvykti, viskas planuojama, bet tikrai pilna visokių derinimų, derybų - ir su mylimuoju, ir su mamyte, ir su sese... Daug ko iš mūsų siūlomų dalykų artimieji nesupranta. Man taip norisi pasitarti su mama, su sese, sulaukti palaikymo, pagyrimų, kaip šauniai sugalvojome. Bet daugiausia tie pokalbiai, iš kurių tiksiuosi pasikrauti, baigiasi ginču ir išsekimu... Mamai ir suknelė mano per brangi, ir šokių mokytojų nereikia, ir dėl gėrimų nuolatiniai ginči, ir produktų ji nori savų privežti... Netgi draugės dėl daug punktų abejones reiškia. sad.gif

Taip kad kompromisiniai variantai turi daug privalumų. Dabar mūsų vestuvės lyg akibrokštas gaunasi, vestuviausim maištaudami, bet juk labai gražu, kai vestuvės šeimą suvienija, kai jaunieji bei jų šeimos - lyg viena puiki komanda. Štai tokia komanda jūs ir virstate, kai einate į kompromisus! Tai yra labai didelis privalumas, ir aš Jums irgi baltai pavydžiu, kad kuriate bendrą viziją kartu, ir sėkmingai ieškote darnos.

Mes, ačiūdie, tarpusvyje su mylimuoju sutariame, bet jau su šeima... Tiesa, jo šeima apskritai nesikiša ir nežino, kaip švęsime, bet nutuokiu, kad jie liks švelniai šokiruoti... Tačiau dedu dideles viltis į profesionalus, kuriuos pakvietėme dirbti mūsų šventėje. Jeigu jie iš tiesų bus aukštumoj, mūsų akibrokštas gali pavirsti malonia ir puikia švente visiems, bet jeigu kas nors nepavyks - na, žandukai ir ausys ilgai raudonuos, matyt biggrin.gif Ir mama mane užgrauš, kiek daug ko ne pagal ją pasidarėm biggrin.gif

Tad, aš manau, kad kompromisai yra irgi gerai, ypatingai su mylimuoju - juk jeigu dėl vestuvių nesusitarsime, kaip tuomet tartis dėl svarbesnių gyvenimo dalykų? Vestuvės dugeliui yra pirmas darbas kartu, ir Jūs esate, manau, labai teisi, kad benrumą ir darną iškeliate aukščiau negu asmeniškus pageidavimus.
Atsakyti
Man tai isvis nesuprantama, kaip tevai gali kazkokius reikalavimus reikst blush2.gif

Musu vestuves gal irgi siek tiek nukrype nuo 'normos' bus, bet vargu ar pavadinciau visai nestandartinem. Bet vistiek papasakosiu smile.gif

Neturesim pirsliu, nekvietem bilenkiek zmoniu. Svesim ne Lietuvoj, bet ten kur gyvenam, nes cia jauciames geriausiai (cia biski buvo nesusipratimu-mazdaug nenorit su giminem bendraut jei ne LT svenciat blink.gif bet kas nori, tas ir atvyks, buvo gera proga patikrint, kas nuosirdziai bendrauja, o kas tik sau naudos iesko). Torta kepsiu pati taipogi smile.gif Turim sventes tema-retro vintazas ar kaip pavadinsi, bet akcentuojames i Elvio Preslio laikus ir ankstyvaji rokenrola. Mano suknele bus 50uju stiliaus, ne iki zemes. Neturesiu nuometo, bet turesiu veidui tinkleli (nzn kaip pavadint) ir pirstinaites smile.gif Pakvietimai musu smaikstus ir netiketi. Geles auginsiu kieme, puokste darysiu pati. Po ceremonijos zygiuosim i pajuri gerti sampano, fotografuotis, tada vaziuosim iskilmingos vakarienes, o vakare planuojam sveciam staigmena labai i tema smile.gif vidurnakti eisim laukan gert sampana, isklausyt palinkejimu, padekot ir atsibuciuot ir baj baj. Ryte visi vel susirinksim bendriem pusryciam. Toks grubus planas.

Patiko susilaikymo ideja hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(moriube @ 2011 03 20, 23:55)
Labai dziaugiuosi, kad radau tokia tema, kurios ir ieskojau biggrin.gif  Merginos SOS !
Mano istorija ir norai panasus i jusu, tik viena bedele... Mano istorija: kai gavau suzadetuviu zieda, suvokiau kad nezinau kokiu vestuviu noriu nes niekad apie jas nepasvajojau. Bet kaip ir jus visos nenoriu tradiciju, kurios mintinai zinomos, ir dziaugsmo neebeteikia  doh.gif  Sugalvojau! Noriu susituokti ne LT  bigsmile.gif  nutarta, po kiek daugiau nei menesio vaziuosim  thumbup.gif  Bet.. MB visa laika svajojo apie tradicines vestuves. Dilema. Apsissprendem: vaziuojam ir susituokiam civiliskai ne LT, o po metu lietuvoje padarom svente ssau ir kitiem, su baznycia ir linksmybem, nes per metus laiko susobendrausiu su jo gimine, jis su mano ir tikrai bus linksma  ir pinigine prasme nebus didelio smugio vienu metu:D  Puiki mintis  smile.gif  Mano gimine labai nudziugo, nesbus tradiciniu vestuviu, nebus krizes metu islaidu bereikalingu, skirtu sukneliu nuomai ir pan. sutarem kad susirinksim pas mano mama su tortu ir sampanu viena vakara po kolliones, o kita vakara pas jo mama ir visi tures proga mum painket laimes, mes parodyt nuogtraukas ir papasakot ispudzius (nutarem as, MB ir mano mama, nes jo mama apie tai suzinojo paskutine) smile.gif  BET busima anyta suzinojusi musu planus be mano sutikimo isnuomavo kavine, surado muzikanta, ir MB pamirso susitarima kad tai turejom daryt po metu ir dziaugiasi kaip mazas vaikas "svajone issipildys". tai va, i kelione vaziuojam viskas gerai, pas mano mama mano gimine rinksis kaip ir planavom, tas irgi gerai, o va jo gimine sves kavineje su muzikantais (uz musu pinigus beje)... as nemoku issakyti kas manyje jau savaite laiko vyksta, norisi sprogt... bet rasau ne del to.
Kaip jus manot, ka as tureciau apsirenti? netradicine situacija su tradicine problema, tikrajai dienai as siuvausi suknele, beproto ilga, nes galvojau tik apie save, apie foto ir pan,  jei buciau manius kad jos reikes i kazkokia kavine eit buciau pasisiuvus gal kiek protingiau (kad vaziuojam kitur tuoktis as ir mano gimine zino jau daugiau nei piuse metu, o anyta suzinojo tik pries savaite, todel ji nenutuokia kad suknele jau turiu, ir kad islaidu daugiau man nereikia, o kavine lyg ir ipareigoja puostis). tos pacios sukneles apsirengt nenoriu, del nepatogumo ir nenoriu isskirti zmoniu is jo puses, vien todel kad susitiksim kavineje kodel turiu atridyt geriau nei kaip kad pas mano mama namie. ar rengtis ta pacia nepatogia suknele visur, ar vis tik netradicinese vestuvese ir isvaizda gali bbut netradicine? laiko dar turiu apie menesi, bet islaidu nebesinori, tad nuomotis nieko neketinu, nebent pirkt kazka ne vestuvinio ir priderint.

Labai dziaugiuosi uz visas, kuriu norai netradiciskai susituokti yra abupusiai poroje, ir baltai pavydziu  blush2.gif

Aisku kad siek tiek nemalonu kai tenka keisti planus, bet kaip isaiskinti aplinkiniams kad tai tik dviejų zmonių sventę, ir jie cia viską turi spręsti, kada mūsų visuomenė atpras nuo tų standartų, nuo standartiškų vestuvių, visų tų bereikalingų pinigėlių mėtymo. doh.gif sėkmės jums jūsų šventės planavime, ir atsiminkit kad svarbiausia yra gera jūsų pačių nuotaika smile.gif
Atsakyti
O aš tai vis dar vargstu su suknelės paieškom blink.gif iš pradžių ketinau siūtis bet paskui apsigalvojau ir ieškot pradėjau kuklios bet gražios suknelės violetinės spalvos, tai dabar nusižiūrėjau kelis variantus ir svarstau kuris tinkamiausias. Noriu tokios suknelės kad ir vėliau ja pasipuošti galėčiau, kad tai nebūtų pūsta ''tortinė'' suknelė. Iš pradžių ketinau iš violetinių siūlų megztis ar nertis suknelę, bet paskui apsigalvojau kad labai karšta gali būt ir pirkt paieškosiu gal dar. blush2.gif
Atsakyti
SunriseGirl, o gal trumpos sukneles noretumei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2011 03 23, 23:40)
Man tai isvis nesuprantama, kaip tevai gali kazkokius reikalavimus reikst  blush2.gif

Musu vestuves gal irgi siek tiek nukrype nuo 'normos' bus, bet vargu ar pavadinciau visai nestandartinem. Bet vistiek papasakosiu smile.gif

Neturesim pirsliu, nekvietem bilenkiek zmoniu. Svesim ne Lietuvoj, bet ten kur gyvenam, nes cia jauciames geriausiai (cia biski buvo nesusipratimu-mazdaug nenorit su giminem bendraut jei ne LT svenciat  blink.gif bet kas nori, tas ir atvyks, buvo gera proga patikrint, kas nuosirdziai bendrauja, o kas tik sau naudos iesko). Torta kepsiu pati taipogi smile.gif Turim sventes tema-retro vintazas ar kaip pavadinsi, bet akcentuojames i Elvio Preslio laikus ir ankstyvaji rokenrola. Mano suknele bus 50uju stiliaus, ne iki zemes. Neturesiu nuometo, bet turesiu veidui tinkleli (nzn kaip pavadint) ir pirstinaites  smile.gif Pakvietimai musu smaikstus ir netiketi. Geles auginsiu kieme, puokste darysiu pati. Po ceremonijos zygiuosim i pajuri gerti sampano, fotografuotis, tada vaziuosim iskilmingos vakarienes, o vakare planuojam sveciam staigmena labai i tema smile.gif vidurnakti eisim laukan gert sampana, isklausyt palinkejimu, padekot ir atsibuciuot ir baj baj. Ryte visi vel susirinksim bendriem pusryciam. Toks grubus planas.

Patiko susilaikymo ideja hihihi.gif

Oooo, labai fainiai skamba! smile.gif Mano suknutė irgi labiau neša į 50-uosius, nes svingo eros metu dar santūriau rengdavosi žmonės. O koks siurprizas svečiams? Ar tai paslaptis? smile.gif
Atsakyti
paslaptis, dar sugalvos kas pasnipinet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2011 03 24, 15:24)
paslaptis, dar sugalvos kas pasnipinet  doh.gif

Iš svečių? O gal mes sugalvosime ir savo vestuvėse ką pnašaus padaryti, smalsu gi. O galima į AŽ? smile.gif
Atsakyti
Kažkur užmačiau nuorodą į nesveiko grožio vestuvines nuotraukas, tikiuosi, kad ne šitoj temoj buvo įkelta 4u.gif
Nuotraukos
Matosi, kad naudota daug fotošopo, kad nenatūralu, nu bet tikrai įspūdingai wub.gif
Atsakyti