svarbiausia jums gerai, o ką kalba kaimynai tai jų bėdos
Mūsų vestuvės nebus tradicinės (bent aš taip įsivaizduoju), nebus pulko vienodais drabužiais (kas mane purto vien pagalvojus). Būsiu laiminga, jei ateis visi, ką pakviesim ir atsineš gerą nuotaiką bei pus pasipuošę taip, kaip jiem gerai. Nebus jokių piršlių, svočių ir kt. Visa kita kaip ir tradiciška, balta suknelė, bažnyčia, sodyba, balius dvi dienas ...
Gerbių mūsų papročius ir tradicijas bet manau kad visur turi būti palikta laisvė apsispręsti patiems šventės kaltininkams. Man asmeniškai tai visos tos vestuvių ceremonijos ir atrakcijos tampa rutina ir svečiai jau ima nuobodžiaut nes visose vestuvėse mintinai žino iš anksto kas dabar bus.
Mes irgi planuojam pirmos dienos vakare sukviest gimines ir draugus į kavinukę šventinei vakarienei. Truputi pasisėdėt. O antrą dieną pakviesim visus pas save į sodą. Linksmai praleist laiką. Taip pat nesinori įpareigot žmonių vienam vakarui siūtis sukneles ir vienodai atrodyt. O dėl tų tradicinių muzikantų vestuvėse tai as manau kad jie tinka labiau kokiame jubiliejuje, ar giminių susiėjime. Na, bet čia tik mano nuomonė.
Mes irgi planuojam pirmos dienos vakare sukviest gimines ir draugus į kavinukę šventinei vakarienei. Truputi pasisėdėt. O antrą dieną pakviesim visus pas save į sodą. Linksmai praleist laiką. Taip pat nesinori įpareigot žmonių vienam vakarui siūtis sukneles ir vienodai atrodyt. O dėl tų tradicinių muzikantų vestuvėse tai as manau kad jie tinka labiau kokiame jubiliejuje, ar giminių susiėjime. Na, bet čia tik mano nuomonė.
QUOTE(Miglaitė @ 2011 02 18, 13:29)
Mano galvą irgi užgriuvo baisulinė krūva minčių, kai mano braniausiasis užmovė sužadėtuvių žiedą.
Labai nenoriu ir klaikstu nuo tradicinių lietuviškų balaganinių vestuvių.
Labai norėčiau, gal iš dalies Amerikoniškų vestuvių ... kai visi susirenka bažnyčioje, priimamas santuokos sakramentas, pasisveikinimai lauke, pasifotografavimas norimose vietose ir kažkoks minimalus pasivaišinimas su svečiais (draugais, giminėmis)-ale kaip furšetas.
Tačiau net neįsivaizduoju kaip tai įgyvendinti. Juk mūsų tautiečiai nėra linkę geranoriškai susirinkti keletui valandų, pasipuošti, būti puikios nuotaikos iš karto, ir linksmintis ,,stačiomis" bei šokti šviesoje.
Gal kas galite ką patarti? kokią vietą rinktis ... nes vestuves preliminariai planuojame rugpjūčio pabaigoje, rugsėjį.
Labai nenoriu ir klaikstu nuo tradicinių lietuviškų balaganinių vestuvių.
Labai norėčiau, gal iš dalies Amerikoniškų vestuvių ... kai visi susirenka bažnyčioje, priimamas santuokos sakramentas, pasisveikinimai lauke, pasifotografavimas norimose vietose ir kažkoks minimalus pasivaišinimas su svečiais (draugais, giminėmis)-ale kaip furšetas.
Tačiau net neįsivaizduoju kaip tai įgyvendinti. Juk mūsų tautiečiai nėra linkę geranoriškai susirinkti keletui valandų, pasipuošti, būti puikios nuotaikos iš karto, ir linksmintis ,,stačiomis" bei šokti šviesoje.
Gal kas galite ką patarti? kokią vietą rinktis ... nes vestuves preliminariai planuojame rugpjūčio pabaigoje, rugsėjį.
Mano vestuvės buvo netradicinės. 10 val. ryto - civilinė metrikacija. 15 val. jau dūmėm į povestuvinę kelionę. Svečiams buvo skirtas furšetas lauke, uždarame vienos kavinės kiemelyje. Visi buvo perspėti, kokia laukia programa ir kad nesugalvotų pulti nuomotis suknių. Netradicinėms vestuvėms nuteikė jau vien netradiciniai kvietimai
Beje, pati buvau apsirengusi juodai balta trumpa suknele.
QUOTE(elikule @ 2011 02 21, 19:11)
idomu suzinoti kokia jusu netradiciniu vestuviu eiga. Kokius zaidimus zaidziate, kokia muzika groja, kaip puosiate aplinka. Man reikia ideju, nes nenoriu tradiciniu vestuviu, as noriu grazios kulturingos sventes, bet idomios
Na pas mus viskas atrodys maždaug taip:
As jau apsisprendžiau kad siusiuos baltos spalvos trumpa suknele apacioje vietoj pamušalo, o virsus sukneles bus nertas is svelnios alyvines spalvos. Pirmos dienos vakara siek tiek pasisedesim kavinukej su artimaisiais ir draugais tai ypatingu atrakciju kaip ir nebus. O antra diena sugalvojom kad svecius pasikviesim i savo soda , tai kiekvienas tures atsinest po drugeli, nesvarbu koks jis bus, nertas piestas, is karoliuku nertas ar t.t.
nes planuojam soda papuost drugeliais įvairiais ir violetine spalva, kadangi pas mus daug medziu tai sakau gal apjuosim sodo medzius kaledinem girliandom melynos ir baltos spalvos, takelius sodoapšviesim bambukiniais žibintais. Sujungsim sode garso aparatura kad sokt būtų galima. O liūdininku pora turim labai kūrybingą tai jie jau sakė prigalvos mums visokių atrakcijų, žaidimų.
QUOTE(saulala @ 2011 02 19, 21:13)
Mano vestuvės buvo netradicinės. 10 val. ryto - civilinė metrikacija. 15 val. jau dūmėm į povestuvinę kelionę. Svečiams buvo skirtas furšetas lauke, uždarame vienos kavinės kiemelyje. Visi buvo perspėti, kokia laukia programa ir kad nesugalvotų pulti nuomotis suknių. Netradicinėms vestuvėms nuteikė jau vien netradiciniai kvietimai
Čia labai gera idėja. dar reikės pagalvoti, kad kur netoliese bažnyčios radus smagią ir jaukią kavinukę, kurioje būtų galima trumpai pasivaišinti ir pasidžiaugti. O pas jus muzika kažkokia buvo?
[/quote]
man tai super atrodo as ir kazko tais panasaus noreciau nes tie visi susedimai prie stalo, stalo ispirkimas, kuom kiekvienas is sveciu gali padeti jauniesiems ir t.t jau taaaaaip nusibode tai dvieju zmoniu svente o tie dvieju dienu ,,baliai,, tai per daug man varginantys, jau antra diena man isvis kazkokia koma atrodo
Mes irgi planuojame netradicines vestuves. Na pirmoji dalis neisvengiama baznycia ir balta suknele (man atrodo grazi tradicija) o toliau 5 val baliukas laive su giminemis ir draugais. PO parplaukimo kas jau nores toliau baliavot tai ir susigalvos;] o mes po keliu dienu dumsim lsetis:)
Jokiu pulku tik liudininkai, jokiu uztaliu jokiu muzikantu noriu saksofono
Kad butu smagu ir jauku
Jokiu pulku tik liudininkai, jokiu uztaliu jokiu muzikantu noriu saksofono
Kad butu smagu ir jauku
As irgi noriu, kad viskas butu kukliai (apie 15 zmoniu) ir paprastai be jokiu tradiciju: fotosesija pries baznycia (kadangi ceremonija tik po pietu), ceremonija baznycioje 14.30, po to sampanas atejusiems pasveikint ir tada kur nors i gamta su sveciais i mikriuka, pasibut, pasifotkint, fursetuka sioki toki pasidaryt ir psio
Papildyta:
Ups dar nelabai ismokau ikelti savo parasa
Papildyta:
Ups dar nelabai ismokau ikelti savo parasa
Na mes abu tos pačios nuomonės šiuo klausimu , tai visiškai nekyla jokių nesutarimų bent dėl šio požiūrio