Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartinės vestuvės

O as is viso vestuves isivaizduoju kokiame nors romantiskame kampelyje and vandenyno kranto, kur tik patys patys artimiausi zmones ir jokiu lietuvisku tradiciju!
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Na mes tai visiškai neatsisakysime tų lietuviškų tradicijų. Mums atrodo svarbu, kad tėveliai palaimintų išvažiuojant iš namų, parvažiuojant sutiktų su duona ir druska. Mums atrodo gražu tostai, žaidimai, valsas, 12 val ,,Ilgiausių metų.."...Aišku jei jie nėra vulgarūs. O kadangi patys vestuves organizuojame (scenarijų) - tai tikrai pasityčiojimų, bjaurių juokelių neturėtų būti. Žinoma, į savo vestuves mes tikrai nevadinsime visos giminės. Tik artimiausius ir draugus. Todėl galvojam, kad mūsų vestuvės bus gražios drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lilita7 @ 2009 02 19, 13:03)
labai svarbu, kad Jūs patys žinote - ko norite ---- tada ir vestuvės (nesvarbu, didelės ar mažos) bus Jūsų šventė... mirksiukas.gif

Taip, sutinku smile.gif Musu vestuves irgi planuojamos mazytes, be pirsliu, muzikantu, ir visu kitu vestuvems budingu tradiciju. aisku, jaunikis ir nuotaka bus, be to jau neapseisime biggrin.gif drinks_cheers.gif
na, jeigu rimtai, planuojam savo vestuves TIK su seimos nariais. (su draugais zadam geriau mergvakari/bernvakari atomiskai atsvest) Susirinksime baznycioj, tada metrikacija, fotosesija kazkur gamtoj, galiausiai - vakarosim sodyboj, noretusi kad geras oras butu, taip smagu butu lauke, o ne patalpoj, susikurus lauziuka visiems snekuciuotis ir dalintis smagiom vestuvinem nuotaikom rolleyes.gif rolleyes.gif o kita diena isskrisim i kelione, kurioje irgi ne vien pilvukus pries saule kaitinsim, o issinuomuot planuojam automobili ir keliauti po visa sauletaja sali. taip bus daug smagiau,nes as pati tai su drauge autostopu po siltus krastus keliavom ir toks budas man yra pats sauniausias, ir tu turistiniu kelioniu su gidais nemegstu ir ne-no-riu:D tai manau kad musu povestuvine kelione bus nenuspejama, idomi, ir su nuotykiais, tikiuosi! tai va, gaunasi tiesiog tobulos vestuves man, nes kitokiose noreciau dalyvaut nebent kaip svecias smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, šią vasarą dalyvavau jau ketveriose vestuvės ir kitąmet tikiuosi jau pačiai teks sumainyti žiedukus ax.gif Visos vestuvės kuriose buvau buvo daugiau mažiau panašios: bažnyčia, toliau linksmybės sodyboje su identiškais žaidimais ir šokiais. Pati labai norėčiau netradicinių vestuvių, ar bent jau pačios ceremonijos. Mačiau Verkių parke tuokiasi jaunieji pagal pagoniškas tradicijas (su kriviu, aukojimais ir visa kita), bet tai nelabai manęs vilioja.

Nesenai pamačiau tokį vestuvių ceremonijos video: http://juokingivideo...estuves-14.html norėjau pasiteirauti, ką manote apie tokio tipo ceremonijas? Man pasirodė labai smagu ir įdomu, tik nežinau kaip į tokį pasiūlymą sureguotų draugai, tėvai ir giminės... Todėl norėčiau išgirsti jūsų visų nuomonę, ar ne per drąsu būtų vestuvių dieną taip šlaistytis?
Atsakyti
kad filmukas jau pasalintas sad.gif gal gali papasakoti scenariju? bigsmile.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=4-94JhLEiN0 štai Youtubei atradau, labai sunku papasakoti būtų wink.gif
Atsakyti
draugai, tėvai ir giminės pasakytu, kad mergaite is didelio rasto isejo is krasto jei taip padarytum lotuliukas.gif gal kazkokia ideja kad zanudnai nebutu zaidimui gali paimti, bet visgi vestuves ne siaip tusas, o svarbus ivykis gyvenime..manau reikia bent oficialioj daly rimtumo ir pagarbos.
Atsakyti
QUOTE(Rasulita @ 2009 07 31, 01:22)
draugai, tėvai ir giminės pasakytu, kad mergaite is didelio rasto isejo is krasto jei taip padarytum lotuliukas.gif  gal kazkokia ideja kad zanudnai nebutu zaidimui gali paimti, bet visgi vestuves ne siaip tusas, o svarbus ivykis gyvenime..manau reikia bent oficialioj daly rimtumo ir pagarbos.

pritariu drinks_cheers.gif pati taip neisdrisciau - nei MB, nei manau pulkas nesutiktu taip baznycioj elgtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emiradve @ 2009 07 31, 00:10)
http://www.youtube.c...h?v=4-94JhLEiN0 štai Youtubei atradau, labai sunku papasakoti būtų wink.gif

Man tai nerealu thumbup.gif Super dalykas, norėčiau, o čia tai vestuvės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2009 07 31, 11:40)
pritariu  drinks_cheers.gif pati taip neisdrisciau - nei MB, nei manau pulkas nesutiktu taip baznycioj elgtis  doh.gif

Man seip patinka tokie juokeliai, bet tik ne baznycioi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emiradve @ 2009 07 30, 20:37)
Sveikos mergaitės, šią vasarą dalyvavau jau ketveriose vestuvės ir kitąmet tikiuosi jau pačiai teks sumainyti žiedukus  ax.gif Visos vestuvės kuriose buvau buvo daugiau mažiau panašios: bažnyčia, toliau linksmybės sodyboje su identiškais žaidimais ir šokiais. Pati labai norėčiau netradicinių vestuvių, ar bent jau pačios ceremonijos. Mačiau Verkių parke tuokiasi jaunieji pagal pagoniškas tradicijas (su kriviu, aukojimais ir visa kita), bet tai nelabai manęs vilioja.

Nesenai pamačiau tokį vestuvių ceremonijos video: http://juokingivideo...estuves-14.html norėjau pasiteirauti, ką manote apie tokio tipo ceremonijas? Man pasirodė labai smagu ir įdomu, tik nežinau kaip į tokį pasiūlymą sureguotų draugai, tėvai ir giminės... Todėl norėčiau išgirsti jūsų visų nuomonę, ar ne per drąsu būtų vestuvių dieną taip šlaistytis?

Nu super atrodo, visą vaizdelį šypsojaus, ypač kai jaunoji išėjo, bet.. Tik ne Lietuvoj tokie bairiai. Užsieny žmonės laisvesni, Lietuvoj net nežinau kaip priimtų. Be to , tokiam dalykui reikia repeticijų smile.gif
Atsakyti
As taip pat kazko ieskau idomesnio savo vestuvems, bet i tokia avantiura nelysciau lotuliukas.gif as noriu pigiu, siltu ir kitokiu vestuviu, po kuriu galeciau pasakyt kad wow - buvo super svente wub.gif bet visus norus suderinti yra laaabai sudetinga g.gif
Atsakyti