Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartinės vestuvės

4u.gif mes nedarėm tradicinių vestuvių,dabar kaip pagalvoju daug ko netekom, gavosi eilinis balius, tuo metu nebuvo,kaip dabar vestuvių planuotojų,viską ruošėm patys,ir labai minimaliai. Smagu tiek,kad buvo daug jaunimo,kurių tikrai nereikėjo versti šokti.Bet gerai pasiruošusių vedančiųjų,kaip dabar pagalvoju tikrai trūko.Piršlius turėjom,bet ir jie patys buvo,ką tik prieš mėn.susituokę. Atrodo dabar tai oho kiek prigalvočiau biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 22 spalio 2008 - 11:46
Po gero pusmečio ir mūsų vestuvės. Tai žinokit tikrai nesinori tų tradicinių vestuvių, to piršlio...Nžn, kaip čia bus. Ką sugalvot, kad būtų patiems begalo smagu g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedras dangus @ 2008 10 25, 22:31)
Po gero pusmečio ir mūsų vestuvės. Tai žinokit tikrai nesinori tų tradicinių vestuvių, to piršlio...Nžn, kaip čia bus. Ką sugalvot, kad būtų patiems begalo smagu g.gif

Tai gali buti pirslys ar svocia. Juk nebutina ji karti, galima ir kitu budu sugalvoti. O jei geri vedantieji tai sumastys ivairiu zaidimu, atrakciju.
Atsakyti
Sveikos, mes irgi savo vestuves po gero pusmecio planuojames smile.gif tai ir galvojam koki cia scenariju sugalvoti, kad visos gimines kviesti nereiktu ir kad smagiai laika praleistume g.gif tai turim ideja lave kokiam svesti, bet dar nieko konkretaus neieskojau smile.gif gal kas turi patirties del sventes laive?
Atsakyti
mes tuokemes pries pora menesiu ir vestuves buvo tokios: dalyvavo paciu artimiausiu 16 zmoniu. tuokemes tik baznycioje (civiline santuoka susitvarkeme po medaus savaites wub.gif ). po to vaziavome i prasmatnu restorana. restorane musu lauke sampanas su mini sumustinukais. kol vyko jaunuju fotosesija, sveciai galejo nubegti i WC, susipazinti ir pabendrauti prie sampano. kai baigeme fotosesija, sedome prie stalo. restorane praleidome apie 3 valandas, po to visi patraukeme i pirtele ir ten smagiai praleidome vakara. pirsliu ir pulko nebuvo, buvo tik liudininkai. man patiko, maniskiui taip pat thumbup.gif .
dziaugiames, kad viskas vyko taip paprastai ir neipareigojanciai.

linkiu visoms per ta nuostabia svente jaustis laisvai ir laimingai!!! drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 09 18, 21:57)
musu jaunieji ir nenorejo tradiciniu, bet pirslys ir svocia buvo. pirslio nekorem o tik juosta jaunoji nueme ir paragavo pislio kraujo poto kitiems davem. vietoj stalo uzsedimo ir ispirkymo buvo varzybos. tainezinau visiems patiko si naujove  thumbup.gif

Gal galite smulkiau apie tas stalo užsėdimo varžybas?Eisime į vestuves, kur jaunieji nori moderniai ir be senovinių tradicijų.Tai norisi kažką kitaip išgirsti.
Papildyta:
QUOTE(leliuga @ 2008 10 22, 12:45)
4u.gif mes nedarėm tradicinių vestuvių,dabar kaip pagalvoju daug ko netekom, gavosi eilinis balius, tuo metu nebuvo,kaip dabar vestuvių planuotojų,viską ruošėm patys,ir labai minimaliai. Smagu tiek,kad buvo daug jaunimo,kurių tikrai nereikėjo versti šokti.Bet gerai pasiruošusių vedančiųjų,kaip dabar pagalvoju tikrai trūko.Piršlius turėjom,bet ir jie patys buvo,ką tik prieš mėn.susituokę. Atrodo dabar tai oho kiek prigalvočiau biggrin.gif  ax.gif

Dabar dažnai daug kas nori modernių, be jokių tradicijų vestuvių.Bet ta riba tokiu atveju tarp vestuvių ir eilinio įprasto baliaus tampa labai slidi... Labai svarbu šventės ,kuri bus gal tik kartą gyvenime, nepaversti eiliniu baliuku, kokių per gyvenimą bus n...
Atsakyti
QUOTE(_Jurga_ @ 2009 01 21, 16:59)
Labai svarbu šventės ,kuri bus gal tik kartą gyvenime, nepaversti eiliniu baliuku, kokių per gyvenimą bus n...

cia gal svarbu tiems, kuriems apskritai baliai svarbus ax.gif man asmeniskai svrbiausia ceremonija, pasibuti su artimaisiais gamtoje, o i restorana grizti tik pavakarieniauti, gal siek tiek pasokti. Tikrai tai nebus paprastas eilinis balius, nes visu pirma baliu nedarau restoranose, pati dienos eiga bus tokia, kad po to turbut nelabai kas pavadins, ai eiline diena blush2.gif
o maitinti gimines visos neturiu pinigu nei noro, kviesim ~15 sveciu su kuriais bendrauju ne i metus ir net ne i pusmeti karta biggrin.gif ir pergyventi, kad visi butu palinksminti irgi nenoriu smile.gif ta diena bus del musu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2009 01 22, 23:16)
cia gal svarbu tiems, kuriems apskritai baliai svarbus  ax.gif man asmeniskai svrbiausia ceremonija, pasibuti su artimaisiais gamtoje, o i restorana grizti tik pavakarieniauti, gal siek tiek pasokti. Tikrai tai nebus paprastas eilinis balius, nes visu pirma baliu nedarau restoranose, pati dienos eiga bus tokia, kad po to turbut nelabai kas pavadins, ai eiline diena  blush2.gif
o maitinti gimines visos neturiu pinigu nei noro, kviesim ~15 sveciu su kuriais bendrauju ne i metus ir net ne i pusmeti karta  biggrin.gif ir pergyventi, kad visi butu palinksminti irgi nenoriu smile.gif ta diena bus del musu  4u.gif

Svarbu, kad ta diena būtų įsimintina tiems, kurie tuokiasi.nenorėjau pasakyti, kad reikia kviesti visą giminę. ax.gif Manau, jog svarbu patiems vestuves pasidaryti švente, o ne šiaip "kad tik greičiau" ir einam sau. ax.gif
Bent tokia mano kaip konservatyvaus ir tradicijas puoselėjančio žmogaus nuomonė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Jurga_ @ 2009 01 23, 13:20)
Svarbu, kad ta diena būtų įsimintina tiems, kurie tuokiasi.nenorėjau pasakyti, kad reikia kviesti visą giminę. ax.gif Manau, jog svarbu patiems vestuves pasidaryti švente, o ne šiaip "kad tik greičiau" ir einam sau.  ax.gif
Bent tokia mano kaip konservatyvaus ir tradicijas puoselėjančio žmogaus nuomonė. smile.gif

be abejo, kiekvienas pasidaro pagal save blush2.gif ir kiekvienas zmogus skirtingai apibreztu kas jam svarbu ax.gif kitiems "kad tik greiciau ir einam sau" pats priimtiniausias variantas smile.gif tiesiog nuo paciu poziurio priklauso rolleyes.gif
p.s pati balsavau tik tokias ir isivaizduoju - nezinau kas turetu atsitikti, kad butu su pirsliai, visokiais juokeliais daznai nesvankiais, ir nesuprantamais zaidimais ax.gif pasisakau uz mazas stilingas vestuves drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rendi: 23 sausio 2009 - 11:58
QUOTE(Rendi @ 2009 01 23, 12:57)
be abejo, kiekvienas pasidaro pagal save  blush2.gif ir kiekvienas zmogus skirtingai apibreztu kas jam svarbu  ax.gif kitiems "kad tik greiciau ir einam sau" pats priimtiniausias variantas  smile.gif tiesiog nuo paciu poziurio priklauso  rolleyes.gif
p.s pati balsavau tik tokias ir isivaizduoju - nezinau kas turetu atsitikti, kad butu su pirsliai, visokiais juokeliais daznai nesvankiais, ir nesuprantamais zaidimais  ax.gif pasisakau uz mazas stilingas vestuves  drinks_cheers.gif

taip is irgi uz mazas ir stilingas vestuves,kas is to jei sukviesi visa savo gimine su kuria beveik nebendrauji,o yra tokiu draugu kurie apie tave zino daugiau nei gimines.Zodziu patys artimiausi draugai ir viskas.As noriu tokiu vestuviu,o ne girtu veidu!Bet cia tik mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(rima1979 @ 2009 02 04, 11:46)
taip is irgi uz mazas ir stilingas vestuves,kas is to jei sukviesi visa savo gimine su kuria beveik nebendrauji,o yra tokiu draugu kurie apie tave zino daugiau nei gimines.Zodziu patys artimiausi draugai ir viskas.As noriu tokiu vestuviu,o ne girtu veidu!Bet cia tik mano nuomone.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif deja, dar daznai daromos vestuves del giminiu ir pan. turiu net du pavyzdzius, vienas pavyzdys mb pusbrolis, su kuriuo turbut jis nuo mazens nebendrauja, bet biggrin.gif netrukus sves vestuves, tai nepamirso pakviest lotuliukas.gif blink.gif ir kiek suzinojom pas ji bus 90 zmoniu biggrin.gif aisku mb nedalyvaus doh.gif
kitas pavyzdys mano pusbrolis biggrin.gif su kuriuo isvis nebendraujam, bet musu nepamirs pakviesti blink.gif (jo tevai mano tevams pasake, kad kvies mane su mb biggrin.gif ). taip kad visgi dar egzistuoja tradicija sukviesti visa gimine, nesvarbu kad nemates simta metu smile.gif
neteisiu nieko, tiesiog reikia pagalvoti kartais mirksiukas.gif
pas mus dalyvaus apie 15 zmoniu, visi tie, kuriems ir nakti galeciau paskambinti, pasakyti labas, noriu pasisneketi blush2.gif arba gal as esu probleminis zmogus, kad tiek mazai artimu zmoniu turiu biggrin.gif kiti po 100 paciu artimiausiu suskaiciuoja. tad bus tiesiog mazyte svente, galima sakyti pasisedejimas ir pan. tad nebus nei tradiciju, nei tradicinio didelio zmoniu skaiciaus. mirksiukas.gif cia siaip mano nuomone, tikiuosi niekas nesupyks, nes nenoriu nieko izeisti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rima1979 @ 2009 02 04, 10:46)

Visiskai pritariu 4u.gif Niekaip nesuprantu, kam prisikviesti i vestuves zmoniu, su kuriais bendrauji i metus karta ar netgi reciau blink.gif ir vaidint, kad labai malonu, jog jie atvyko. As vestuves isivaizduoju tik su artimiausiais giminemis ir draugais ir be jokiu pirsliu ir tostu graudziu biggrin.gif
Atsakyti