mes nedarėm tradicinių vestuvių,dabar kaip pagalvoju daug ko netekom, gavosi eilinis balius, tuo metu nebuvo,kaip dabar vestuvių planuotojų,viską ruošėm patys,ir labai minimaliai. Smagu tiek,kad buvo daug jaunimo,kurių tikrai nereikėjo versti šokti.Bet gerai pasiruošusių vedančiųjų,kaip dabar pagalvoju tikrai trūko.Piršlius turėjom,bet ir jie patys buvo,ką tik prieš mėn.susituokę. Atrodo dabar tai oho kiek prigalvočiau
Po gero pusmečio ir mūsų vestuvės. Tai žinokit tikrai nesinori tų tradicinių vestuvių, to piršlio...Nžn, kaip čia bus. Ką sugalvot, kad būtų patiems begalo smagu
QUOTE(giedras dangus @ 2008 10 25, 22:31)
Po gero pusmečio ir mūsų vestuvės. Tai žinokit tikrai nesinori tų tradicinių vestuvių, to piršlio...Nžn, kaip čia bus. Ką sugalvot, kad būtų patiems begalo smagu
Tai gali buti pirslys ar svocia. Juk nebutina ji karti, galima ir kitu budu sugalvoti. O jei geri vedantieji tai sumastys ivairiu zaidimu, atrakciju.
Sveikos, mes irgi savo vestuves po gero pusmecio planuojames tai ir galvojam koki cia scenariju sugalvoti, kad visos gimines kviesti nereiktu ir kad smagiai laika praleistume tai turim ideja lave kokiam svesti, bet dar nieko konkretaus neieskojau gal kas turi patirties del sventes laive?
mes tuokemes pries pora menesiu ir vestuves buvo tokios: dalyvavo paciu artimiausiu 16 zmoniu. tuokemes tik baznycioje (civiline santuoka susitvarkeme po medaus savaites ). po to vaziavome i prasmatnu restorana. restorane musu lauke sampanas su mini sumustinukais. kol vyko jaunuju fotosesija, sveciai galejo nubegti i WC, susipazinti ir pabendrauti prie sampano. kai baigeme fotosesija, sedome prie stalo. restorane praleidome apie 3 valandas, po to visi patraukeme i pirtele ir ten smagiai praleidome vakara. pirsliu ir pulko nebuvo, buvo tik liudininkai. man patiko, maniskiui taip pat .
dziaugiames, kad viskas vyko taip paprastai ir neipareigojanciai.
linkiu visoms per ta nuostabia svente jaustis laisvai ir laimingai!!!
dziaugiames, kad viskas vyko taip paprastai ir neipareigojanciai.
linkiu visoms per ta nuostabia svente jaustis laisvai ir laimingai!!!
QUOTE(loretita2 @ 2008 09 18, 21:57)
musu jaunieji ir nenorejo tradiciniu, bet pirslys ir svocia buvo. pirslio nekorem o tik juosta jaunoji nueme ir paragavo pislio kraujo poto kitiems davem. vietoj stalo uzsedimo ir ispirkymo buvo varzybos. tainezinau visiems patiko si naujove
Gal galite smulkiau apie tas stalo užsėdimo varžybas?Eisime į vestuves, kur jaunieji nori moderniai ir be senovinių tradicijų.Tai norisi kažką kitaip išgirsti.
Papildyta:
QUOTE(leliuga @ 2008 10 22, 12:45)
mes nedarėm tradicinių vestuvių,dabar kaip pagalvoju daug ko netekom, gavosi eilinis balius, tuo metu nebuvo,kaip dabar vestuvių planuotojų,viską ruošėm patys,ir labai minimaliai. Smagu tiek,kad buvo daug jaunimo,kurių tikrai nereikėjo versti šokti.Bet gerai pasiruošusių vedančiųjų,kaip dabar pagalvoju tikrai trūko.Piršlius turėjom,bet ir jie patys buvo,ką tik prieš mėn.susituokę. Atrodo dabar tai oho kiek prigalvočiau
Dabar dažnai daug kas nori modernių, be jokių tradicijų vestuvių.Bet ta riba tokiu atveju tarp vestuvių ir eilinio įprasto baliaus tampa labai slidi... Labai svarbu šventės ,kuri bus gal tik kartą gyvenime, nepaversti eiliniu baliuku, kokių per gyvenimą bus n...
QUOTE(_Jurga_ @ 2009 01 21, 16:59)
Labai svarbu šventės ,kuri bus gal tik kartą gyvenime, nepaversti eiliniu baliuku, kokių per gyvenimą bus n...
cia gal svarbu tiems, kuriems apskritai baliai svarbus man asmeniskai svrbiausia ceremonija, pasibuti su artimaisiais gamtoje, o i restorana grizti tik pavakarieniauti, gal siek tiek pasokti. Tikrai tai nebus paprastas eilinis balius, nes visu pirma baliu nedarau restoranose, pati dienos eiga bus tokia, kad po to turbut nelabai kas pavadins, ai eiline diena
o maitinti gimines visos neturiu pinigu nei noro, kviesim ~15 sveciu su kuriais bendrauju ne i metus ir net ne i pusmeti karta ir pergyventi, kad visi butu palinksminti irgi nenoriu ta diena bus del musu
QUOTE(Rendi @ 2009 01 22, 23:16)
cia gal svarbu tiems, kuriems apskritai baliai svarbus man asmeniskai svrbiausia ceremonija, pasibuti su artimaisiais gamtoje, o i restorana grizti tik pavakarieniauti, gal siek tiek pasokti. Tikrai tai nebus paprastas eilinis balius, nes visu pirma baliu nedarau restoranose, pati dienos eiga bus tokia, kad po to turbut nelabai kas pavadins, ai eiline diena
o maitinti gimines visos neturiu pinigu nei noro, kviesim ~15 sveciu su kuriais bendrauju ne i metus ir net ne i pusmeti karta ir pergyventi, kad visi butu palinksminti irgi nenoriu ta diena bus del musu
Svarbu, kad ta diena būtų įsimintina tiems, kurie tuokiasi.nenorėjau pasakyti, kad reikia kviesti visą giminę. Manau, jog svarbu patiems vestuves pasidaryti švente, o ne šiaip "kad tik greičiau" ir einam sau.
Bent tokia mano kaip konservatyvaus ir tradicijas puoselėjančio žmogaus nuomonė.
QUOTE(_Jurga_ @ 2009 01 23, 13:20)
Svarbu, kad ta diena būtų įsimintina tiems, kurie tuokiasi.nenorėjau pasakyti, kad reikia kviesti visą giminę. Manau, jog svarbu patiems vestuves pasidaryti švente, o ne šiaip "kad tik greičiau" ir einam sau.
Bent tokia mano kaip konservatyvaus ir tradicijas puoselėjančio žmogaus nuomonė.
be abejo, kiekvienas pasidaro pagal save ir kiekvienas zmogus skirtingai apibreztu kas jam svarbu kitiems "kad tik greiciau ir einam sau" pats priimtiniausias variantas tiesiog nuo paciu poziurio priklauso
p.s pati balsavau tik tokias ir isivaizduoju - nezinau kas turetu atsitikti, kad butu su pirsliai, visokiais juokeliais daznai nesvankiais, ir nesuprantamais zaidimais pasisakau uz mazas stilingas vestuves
QUOTE(Rendi @ 2009 01 23, 12:57)
be abejo, kiekvienas pasidaro pagal save ir kiekvienas zmogus skirtingai apibreztu kas jam svarbu kitiems "kad tik greiciau ir einam sau" pats priimtiniausias variantas tiesiog nuo paciu poziurio priklauso
p.s pati balsavau tik tokias ir isivaizduoju - nezinau kas turetu atsitikti, kad butu su pirsliai, visokiais juokeliais daznai nesvankiais, ir nesuprantamais zaidimais pasisakau uz mazas stilingas vestuves
taip is irgi uz mazas ir stilingas vestuves,kas is to jei sukviesi visa savo gimine su kuria beveik nebendrauji,o yra tokiu draugu kurie apie tave zino daugiau nei gimines.Zodziu patys artimiausi draugai ir viskas.As noriu tokiu vestuviu,o ne girtu veidu!Bet cia tik mano nuomone.
QUOTE(rima1979 @ 2009 02 04, 11:46)
taip is irgi uz mazas ir stilingas vestuves,kas is to jei sukviesi visa savo gimine su kuria beveik nebendrauji,o yra tokiu draugu kurie apie tave zino daugiau nei gimines.Zodziu patys artimiausi draugai ir viskas.As noriu tokiu vestuviu,o ne girtu veidu!Bet cia tik mano nuomone.
deja, dar daznai daromos vestuves del giminiu ir pan. turiu net du pavyzdzius, vienas pavyzdys mb pusbrolis, su kuriuo turbut jis nuo mazens nebendrauja, bet netrukus sves vestuves, tai nepamirso pakviest ir kiek suzinojom pas ji bus 90 zmoniu aisku mb nedalyvaus
kitas pavyzdys mano pusbrolis su kuriuo isvis nebendraujam, bet musu nepamirs pakviesti (jo tevai mano tevams pasake, kad kvies mane su mb ). taip kad visgi dar egzistuoja tradicija sukviesti visa gimine, nesvarbu kad nemates simta metu
neteisiu nieko, tiesiog reikia pagalvoti kartais
pas mus dalyvaus apie 15 zmoniu, visi tie, kuriems ir nakti galeciau paskambinti, pasakyti labas, noriu pasisneketi arba gal as esu probleminis zmogus, kad tiek mazai artimu zmoniu turiu kiti po 100 paciu artimiausiu suskaiciuoja. tad bus tiesiog mazyte svente, galima sakyti pasisedejimas ir pan. tad nebus nei tradiciju, nei tradicinio didelio zmoniu skaiciaus. cia siaip mano nuomone, tikiuosi niekas nesupyks, nes nenoriu nieko izeisti.
QUOTE(rima1979 @ 2009 02 04, 10:46)
Visiskai pritariu Niekaip nesuprantu, kam prisikviesti i vestuves zmoniu, su kuriais bendrauji i metus karta ar netgi reciau ir vaidint, kad labai malonu, jog jie atvyko. As vestuves isivaizduoju tik su artimiausiais giminemis ir draugais ir be jokiu pirsliu ir tostu graudziu