Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartinės vestuvės

QUOTE(.oOo. @ 2007 02 06, 22:46)
Teko sudalyvaut vestuvėse su panašiu žaidimuku, buvo tiesiog super  thumbup.gif  jei nebūčiau jame sudalyvavus, tikrai vien paskaičius neįsivaizduočiau, kad gali būt taip linksma  bigsmile.gif Visi, net tie kurie nelabai norėjo dalyvauti, puikiai praleido laiką - nepatingėję reikiamu momentu pamojuoti ranka ar koja smile.gif
Labiausiai negaliu pakęst kai žmonės tingi užpakalį nuo kėdės pakelt, sėdi užsiraukę su užrašu ant kaktos "tik nelieskit manęs" ir tikisi, kad juos kas nors palinksmins. Čia naujoji televizijos vergų aukų karta hihihi.gif (tik nepykit labai, čia mano nuomonė)

Pati neužilgo išteku - nebus jokių piršlių, jokių porų, tuoksimės tik bažnyčioje, būsiu su ilga vestuvine suknele ir su vėliumu (suknelė ne balta ir ne pūsta). Tėvelis mane palydės prie altoriaus. Tik čia mudviejų su jaunikiu akys susidurs wub.gif . Noriu, kad ceremonijos metu grotų smuikas. Paskui važiuosim gerai preleist laiko iki vakaro baliaus - romantiškai išgesim šampano kokioj mieloj kavinukėj, pasibastyt po gamtą - tik dviese wub.gif , tiesa maža smulkmena - visą tą laiką mus paparacins fotografas hihihi.gif Vėliau atvažiuosim į baliaus/pobūvio vietą, kur jau bus susirinkę visi svečiai - artimiausios giminės ir draugai (apie 50žm.), gal bus sutikimas, gal šeimos židinio perdavimas, nežinau, bet tikrai žinau, kad bus pasakiškas valsas wub.gif (absoliučiai niekas nežino, kad mes du slapukai jau kuris laikas vaikštom į šokių pamokas), bus slideshow iš mūsų vaikystės nuotraukų, bus dj, bus valaro vedėjas, apie vidurnaktį ketinam išsinešdinti į nuostabų viešbutuką, ech... labai tikiuosi, kad viskas bus taip kaip mes norim ir įsivaizduojam - šventė pirmiausia mudviem wub.gif, o paskui visiems kitiems. To ir linkiu visoms - kad jūsų diena būtų tokia, kokią ją įsivaizduojat būtent jūs!

Abejoju ar galima būtų mūsų vestuves pavadint tradicinėm, žinau, kad bus viena kita tradicija, bet man tikrai nusiš.. ax.gif iš kokios šalies jos atėję, svarbu mums jos tinka ir patinka. Tokia mano nuomonė - jaunieji turi kelti tokias vestuves kokių nori patys, o ne galvot, kad ta ar kita tradicija atėjus iš kitos šalies, todėl mums netinka, o šita tradicija, nors mums ir nelabai patinka, yra lietuviška, todėl pas mus ji bus... na ne man kažkaip tokie dalykai. Sėkmės visoms ruošiant savo šventę 4u.gif

ideja tikrai sauni thumbup.gif Labai idomi...Bet as kazkaip kitaip savo vestuves isivaizduoju blush2.gif Taciau nieko nepeikiu... 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, as taip pat susidomejau sia tema, nes pavyzdziui musu vestuves bus be okiu tradiciju.. nei rutu vainikelio, nei pirsliu...nei antros dienos, nei vestuviniu laikrastuku ir pan. ar tai reiskia kad musu santuokai galas???? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pfaifer @ 2007 05 01, 15:28)
sveikos merginos, as taip pat susidomejau sia tema, nes pavyzdziui musu vestuves bus be okiu tradiciju.. nei rutu vainikelio, nei pirsliu...nei antros dienos, nei vestuviniu laikrastuku ir pan. ar tai reiskia kad musu santuokai galas???? doh.gif

Tu juokauji? unsure.gif Man kaip tik atrodo, kad dabar mazai kas jau daro 2 dienas 80 zmoniu ir su visu tuo komplektu doh.gif Mano irgi bus be tavo isvardintu atributu, tevai ir draugai, viena diena, tiksliau vakara. Manau tokios vestuves jau virsta tradicinem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 05 01, 16:45)
Tu juokauji?  unsure.gif Man kaip tik atrodo, kad dabar mazai kas jau daro 2 dienas 80 zmoniu ir su visu tuo komplektu  doh.gif  Mano irgi bus be tavo isvardintu atributu, tevai ir draugai, viena diena, tiksliau vakara. Manau tokios vestuves jau virsta tradicinem  smile.gif

dziugu girdeti, kad jau atsiranda zmoniu nebijanciu naujoviu 4u.gif thumbup.gif manau tokios vestuves kaip tavo ir mano daug mielesnes ir romaantiskesnes drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 05 01, 16:45)
Tu juokauji?  unsure.gif Man kaip tik atrodo, kad dabar mazai kas jau daro 2 dienas 80 zmoniu ir su visu tuo komplektu  doh.gif  Mano irgi bus be tavo isvardintu atributu, tevai ir draugai, viena diena, tiksliau vakara. Manau tokios vestuves jau virsta tradicinem  smile.gif

Yra tikrai dar nemazai zmoniu kurie daro tas labiau tradicines vestuves ir su 100 zmoniu. Na, musu tai tikrai bus netradicines smile.gif - be pirsliu, visi kartu pasivazinesim o vakare i kavine, netgi be muzikantu tongue.gif . Kaip pavyko galesiu parsyti po vestuviu biggrin.gif
Atsakyti
kiekvienam savo, kaip kas nori ir gali taip ir daro. ir savo giria- nes jam butent taip atrodo teisingiausia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 05 01, 17:18)
Yra tikrai dar nemazai zmoniu kurie daro tas labiau tradicines vestuves ir su 100 zmoniu. Na, musu tai tikrai bus netradicines  smile.gif - be pirsliu, visi kartu pasivazinesim o vakare i kavine, netgi be muzikantu  tongue.gif . Kaip pavyko galesiu parsyti po vestuviu  biggrin.gif

va va ir musu tokios vestuves, nes man ta pompastika.. schmoll.gif doh.gif bet kaip kam patinka tas taip daro, bet tai musu vestuves todel ir musu taisykles thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(.oOo. @ 2007 02 06, 22:46)
Teko sudalyvaut vestuvėse su panašiu žaidimuku, buvo tiesiog super  thumbup.gif  jei nebūčiau jame sudalyvavus, tikrai vien paskaičius neįsivaizduočiau, kad gali būt taip linksma  bigsmile.gif Visi, net tie kurie nelabai norėjo dalyvauti, puikiai praleido laiką - nepatingėję reikiamu momentu pamojuoti ranka ar koja smile.gif
Labiausiai negaliu pakęst kai žmonės tingi užpakalį nuo kėdės pakelt, sėdi užsiraukę su užrašu ant kaktos "tik nelieskit manęs" ir tikisi, kad juos kas nors palinksmins. Čia naujoji televizijos vergų aukų karta hihihi.gif (tik nepykit labai, čia mano nuomonė)

Pati neužilgo išteku - nebus jokių piršlių, jokių porų, tuoksimės tik bažnyčioje, būsiu su ilga vestuvine suknele ir su vėliumu (suknelė ne balta ir ne pūsta). Tėvelis mane palydės prie altoriaus. Tik čia mudviejų su jaunikiu akys susidurs wub.gif . Noriu, kad ceremonijos metu grotų smuikas. Paskui važiuosim gerai preleist laiko iki vakaro baliaus - romantiškai išgesim šampano kokioj mieloj kavinukėj, pasibastyt po gamtą - tik dviese wub.gif , tiesa maža smulkmena - visą tą laiką mus paparacins fotografas hihihi.gif Vėliau atvažiuosim į baliaus/pobūvio vietą, kur jau bus susirinkę visi svečiai - artimiausios giminės ir draugai (apie 50žm.), gal bus sutikimas, gal šeimos židinio perdavimas, nežinau, bet tikrai žinau, kad bus pasakiškas valsas wub.gif (absoliučiai niekas nežino, kad mes du slapukai jau kuris laikas vaikštom į šokių pamokas), bus slideshow iš mūsų vaikystės nuotraukų, bus dj, bus valaro vedėjas, apie vidurnaktį ketinam išsinešdinti į nuostabų viešbutuką, ech... labai tikiuosi, kad viskas bus taip kaip mes norim ir įsivaizduojam - šventė pirmiausia mudviem wub.gif, o paskui visiems kitiems. To ir linkiu visoms - kad jūsų diena būtų tokia, kokią ją įsivaizduojat būtent jūs!

Abejoju ar galima būtų mūsų vestuves pavadint tradicinėm, žinau, kad bus viena kita tradicija, bet man tikrai nusiš.. ax.gif iš kokios šalies jos atėję, svarbu mums jos tinka ir patinka. Tokia mano nuomonė - jaunieji turi kelti tokias vestuves kokių nori patys, o ne galvot, kad ta ar kita tradicija atėjus iš kitos šalies, todėl mums netinka, o šita tradicija, nors mums ir nelabai patinka, yra lietuviška, todėl pas mus ji bus... na ne man kažkaip tokie dalykai. Sėkmės visoms ruošiant savo šventę 4u.gif

bandysiu vogti ideja del slide show smile.gif
man ji wub.gif mirksiukas.gif
gal netgi padaryti staigmena jaunikiui reiks smile.gif
sokti mes nezadame mokytis, nes mes nemokam, tai kam apgaudineti ir nepatogiai jaustis pasoksim taip kaip visada sokam ir bus liuks smile.gif
svarbu su mylimu zmogumi... smile.gif
Atsakyti
galima daryti pusiau tradicinias mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš vieną kartą dalyvavau netradicinėse vestuvėse. Tai nebuvo ką veikti. Keletas svečių pasakė tostus, truputi pašokom, o toliau trynėmės pakampėmis laukėm kada greičiau parvež namo.....Nebuvo nei žaidimų nei dainų, nei juokelių. Praėjo prasčiau nei gimtadienis. Aišku kiekvienas svečias turi atsinešti savo nuotaiką, bet vistiek kai kurie žaidimai yra būtini, turi būti piršliai ar šiaip koks vedantysis.
Atsakyti
sveikos,
visai netycia ilindau i sia tema, ir sugalvojau pasidalinti as savo vestuviu snenariumi
vestuves bus vienos dienos, bus 30 zmoginu, pulkelis ne mazas 7-poros( is ju puse jau vedusiu, bet tai musu draugai)o turetu vykti viskas taip
pas jauniki renkasi bernai (kaip ir tradiciskai), pas mane pamergiutes, pas jauniki tai zinom abu , kad bus ir asaru ir dar bele ko doh.gif , pas mane atsigeriam sampes.
vienu zodziu, baznycioje, mano dukryte nes ziedlapius, o mano drauges sunus, 6-metu vyrukas, nes ziedus. po visu apeigu lekiam i jachta ir plaukioti zadam 4 valandas, gryzusi i sale nenoriu jokiu leliu vystyti, ar ko panasaus. Muzikantams sakem, kad nenorin jokiu senoviniu dainu ir mes jaunieji zadam selti tikrai ne iki 12ar 1 val, sakem soksim iki ryto.
kita diena imam maudomus, (jei tik bus geras oras ) ir lekiam i gamta,
po to mes dingstam savaitei visiems is akiu, planuojam i graikija nulekti .
Tai va tokios pas mus vestuves.
Atsakyti

.... Muzikantams sakem, kad nenorin jokiu senoviniu dainu ir mes jaunieji zadam selti tikrai ne iki 12ar 1 val, sakem soksim iki ryto.
kita diena imam maudomus, (jei tik bus geras oras ) ir lekiam i gamta,
po to mes dingstam savaitei visiems is akiu, planuojam i graikija nulekti .
Tai va tokios pas mus vestuves.
[/quote]

as tai nelabai isivaizduoju is kur jus turit jegu dar kazka veikti, svesti antra diena, tuo labiau, jei neinat miegoti 12.00 g.gif mes sventem iki 4 ryto mazdaug, antros dienos neplanavom, bet jei ir butume planave, tai nzn kas ten pavyktu, nes chebra kiek girdejau atsigavo tik po pietu, o nei vienas netgi girtas (labai smile.gif nebuvo. Ir kiek teko dalyvauti 2 dienu vestuvese, tai antra diena visi tokie isvepe buna, kad nzn nzn lotuliukas.gif
Atsakyti