Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartinės vestuvės

QUOTE(Žuvė @ 2006 07 03, 14:37)
Ačiū už pasiūlymus... Jau po vestuvių ir eilinį kartą įsitikinau, kad gali būti patys įdomiausi žaidimai, gali verstis per galvą netgi tiesiogine prasme, bet jei svečiai sėdi niūriomis veido išraiškomis ir kiekvieną kartą tenka įkalbinėti dalyvauti vestuvėse ( žmogus sėdi prie stalo, o mintys velniai žino kur) fuj, nesuprantu kam išvis reikia dalyvauti, jei tokia kančia.
P.S.  iš patirties - siūlau sudaryti vestuvių programėlę ir supažindinti visus svečius.  bigsmile.gif

tai kad daug kas nemėgsta tų visokių žaidimų. Ateina švęsti šventės, o nedalyvauti programoj. Žiauriai nervina, kai kviečia vaidinti kokią saulę ar stirną... doh.gif
Man idealu būtų, jei būtų kokia parodijos grupė, ir rodytų savo programą. Kad svečiai galėtų atsipalaidavę žiūrėti ir juoktis. Kad nereikėtų sėdėti įsitempus ir galvoti:"kad tik manęs nepakviestų..." schmoll.gif

Atsakyti
per ir pries vestuves grieztai pasakiau, kad nenoriu tu visu tradiciju, zaidimu (vyras pritare), aisku, muzikantas pravede kelis zaidimus ir bande ieskoti pirsliu blink.gif
Kadangi per vestuves buvo daugiausiai jaunimas, tikrai buvo linksma ir karsta ir be visu paprociu. Ir tikrai galiu pasakyti, kad nebuvo eiline "pjanke", nes kazkas vis kazko prigalvodavo, o kai tevai isvaziavo namo buvo net ir vyru striptizas thumbup.gif
zinoma, priklauso ir nuo paciu zmoniu, pakviestu i vestuves g.gif
Atsakyti
QUOTE(pykciurna @ 2006 08 18, 12:37)

zinoma, priklauso ir nuo paciu zmoniu, pakviestu i vestuves  g.gif

visiskai taip! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas mus bus netradicinės vestuvės. Nebus nei piršlių, nei porų. Tiesiog zaksas, foto ateljė ir užsakytas baras su muzikantu thumb_yello.gif

O visą šį paprastumą papuoš trijų aukštų tortas ir gera nuotaika tongue.gif
Atsakyti
Pas mus buvo zaksas, fotoatelje, gamta(ikalbejo draugai, nes lijo labai) ir tusas namie. buvo super. sokom dainavom, dukom. tevai kaip soko... nemacius as dar lotuliukas.gif lotuliukas.gif (muzika savaite atrinkinejom ivairiem skoniam). na ciki. isvaziavo visi apsipatenkine:)) ir tikrai nebuvo kad nebutu ka veikt, nes miegot nuejom 6(kelemes 8)
Atsakyti
QUOTE(belisime @ 2006 08 16, 21:54)
O mano pastebejimas,kad zmones su lygiu tik tokias,t.y. netradicines vestuves siuo metu ir svencia.

Atsiprašau, ką reiškia žmonės su lygiu?? g.gif lotuliukas.gif doh.gif Kažkoks absurdiškas ir nesuprantamas pastebėjimas schmoll.gif Ar tik aš čia kažko nesupratau??
Atsakyti
QUOTE(belisime @ 2006 08 16, 21:54)
O mano pastebejimas,kad zmones su lygiu tik tokias,t.y. netradicines vestuves siuo metu ir svencia.

o zmones su LYGIU tai gerai ar blogai, nes nebesuprantu kokia cia esu, g.gif lotuliukas.gif nes mano vestuves netradicines buvo, na bet betkokiu atveju pasirodo esu ZMOGUS SU LYGIU lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o jei rimtai ,tai nenoriu sutikt, kartais zmones kuriems ir pinigeliu truksta daro vestuves netradicines smile.gif
Atsakyti
man irgi atsika fantazija kelti bet kokias vestuves vien pagalvojus apie visas tas iskraipytas tradicijas
doh.gif
is vis galvoju pasikviesiu drauga kuniga is kanados, susituokt kur ant juros kranto, pasipfotkint crazy fotosesijoj ir su draugais koki piknika laisvo stiliaus padaryti... group.gif
Atsakyti
QUOTE(in_shadow @ 2006 08 28, 15:40)
man irgi atsika fantazija kelti bet kokias vestuves vien pagalvojus apie visas tas iskraipytas tradicijas
doh.gif
is vis galvoju pasikviesiu drauga kuniga is kanados, susituokt kur ant juros kranto, pasipfotkint crazy fotosesijoj ir su draugais koki piknika laisvo stiliaus padaryti... group.gif

O galima paklaust kur ketini tuoktis, kad kunigas iš Kanados? g.gif
Šiaip man patinka tavo idėjos. Ir aš pati ketinu iškrėsti ką nors keistesnio. Na su bikiniu tai nelabai jau apsirengčiau, bet ko nors netradicinio - uj kaip noriu.. tegu vestuvės ir pirmos (tikiuosi ir paskutinės) g.gif
Atsakyti
žinot, man vestuvėse svarbiausia balta suknelė thumbup.gif galiu leisti sau palyginti vestuves be suknelės ir su suknele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarasa @ 2006 07 02, 20:39)
Na aš pati ruošiuosi, tai tarkim galima pasaką pasekti: išrenki žmones - tarkim giria - visi turi ūžti, mėnulis - koks vyras rankom pamirguliuot, žvaigždės - moteriškės rankas pakelia, šunys - vyrai staugia (labai juokingai atrodo), pilis - irgi koks vyras stambus, princesė chi chi chi - jaunoji, princas ant žirgo - jaunasis turi imituoti jojimą. Na ir pasaka: Buvo vakaras. Ošė tanki giria. Danguje švietė mėnulis ir mirgėjo žvaigždės. Per girią jojo princas. Jį lydėjo gauja šunų. Tolumoje stovėjo pilis. Ten gyveno princesė chi chi chi. Princas prijojo pilį, pasibeldė, duris atidarė princesė chi chi chi. Jie apsikabino, pasibučiavo ir ilgai ir laimingai gyveno.

Visi įjungti į žaidimą ir labai juokingai tai atrodo. thumbup.gif Gali ilgesnę sukurt.

Paskui galima bendrą sveikinimą jauniesiems padaryti, kur svečiai turi sakyti įvairius būdvardžius, o juos paskui įstatai į savo tekstą. Irgi fainai atrodo  drinks_cheers.gif .

Teko sudalyvaut vestuvėse su panašiu žaidimuku, buvo tiesiog super thumbup.gif jei nebūčiau jame sudalyvavus, tikrai vien paskaičius neįsivaizduočiau, kad gali būt taip linksma bigsmile.gif Visi, net tie kurie nelabai norėjo dalyvauti, puikiai praleido laiką - nepatingėję reikiamu momentu pamojuoti ranka ar koja smile.gif
Labiausiai negaliu pakęst kai žmonės tingi užpakalį nuo kėdės pakelt, sėdi užsiraukę su užrašu ant kaktos "tik nelieskit manęs" ir tikisi, kad juos kas nors palinksmins. Čia naujoji televizijos vergų aukų karta hihihi.gif (tik nepykit labai, čia mano nuomonė)

Pati neužilgo išteku - nebus jokių piršlių, jokių porų, tuoksimės tik bažnyčioje, būsiu su ilga vestuvine suknele ir su vėliumu (suknelė ne balta ir ne pūsta). Tėvelis mane palydės prie altoriaus. Tik čia mudviejų su jaunikiu akys susidurs wub.gif . Noriu, kad ceremonijos metu grotų smuikas. Paskui važiuosim gerai preleist laiko iki vakaro baliaus - romantiškai išgesim šampano kokioj mieloj kavinukėj, pasibastyt po gamtą - tik dviese wub.gif , tiesa maža smulkmena - visą tą laiką mus paparacins fotografas hihihi.gif Vėliau atvažiuosim į baliaus/pobūvio vietą, kur jau bus susirinkę visi svečiai - artimiausios giminės ir draugai (apie 50žm.), gal bus sutikimas, gal šeimos židinio perdavimas, nežinau, bet tikrai žinau, kad bus pasakiškas valsas wub.gif (absoliučiai niekas nežino, kad mes du slapukai jau kuris laikas vaikštom į šokių pamokas), bus slideshow iš mūsų vaikystės nuotraukų, bus dj, bus valaro vedėjas, apie vidurnaktį ketinam išsinešdinti į nuostabų viešbutuką, ech... labai tikiuosi, kad viskas bus taip kaip mes norim ir įsivaizduojam - šventė pirmiausia mudviem wub.gif, o paskui visiems kitiems. To ir linkiu visoms - kad jūsų diena būtų tokia, kokią ją įsivaizduojat būtent jūs!

Abejoju ar galima būtų mūsų vestuves pavadint tradicinėm, žinau, kad bus viena kita tradicija, bet man tikrai nusiš.. ax.gif iš kokios šalies jos atėję, svarbu mums jos tinka ir patinka. Tokia mano nuomonė - jaunieji turi kelti tokias vestuves kokių nori patys, o ne galvot, kad ta ar kita tradicija atėjus iš kitos šalies, todėl mums netinka, o šita tradicija, nors mums ir nelabai patinka, yra lietuviška, todėl pas mus ji bus... na ne man kažkaip tokie dalykai. Sėkmės visoms ruošiant savo šventę 4u.gif

Atsakyti
Wouuuuuuuuuuuu... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vestuvės turėtų būti. Ir dj, ir vakaro vedėjas thumbup.gif
Atsakyti