QUOTE(Gintarasa @ 2006 07 02, 20:39)
Na aš pati ruošiuosi, tai tarkim galima pasaką pasekti: išrenki žmones - tarkim giria - visi turi ūžti, mėnulis - koks vyras rankom pamirguliuot, žvaigždės - moteriškės rankas pakelia, šunys - vyrai staugia (labai juokingai atrodo), pilis - irgi koks vyras stambus, princesė chi chi chi - jaunoji, princas ant žirgo - jaunasis turi imituoti jojimą. Na ir pasaka: Buvo vakaras. Ošė tanki giria. Danguje švietė mėnulis ir mirgėjo žvaigždės. Per girią jojo princas. Jį lydėjo gauja šunų. Tolumoje stovėjo pilis. Ten gyveno princesė chi chi chi. Princas prijojo pilį, pasibeldė, duris atidarė princesė chi chi chi. Jie apsikabino, pasibučiavo ir ilgai ir laimingai gyveno.
Visi įjungti į žaidimą ir labai juokingai tai atrodo.
Gali ilgesnę sukurt.
Paskui galima bendrą sveikinimą jauniesiems padaryti, kur svečiai turi sakyti įvairius būdvardžius, o juos paskui įstatai į savo tekstą. Irgi fainai atrodo
.
Teko sudalyvaut vestuvėse su panašiu žaidimuku, buvo tiesiog super
jei nebūčiau jame sudalyvavus, tikrai vien paskaičius neįsivaizduočiau, kad gali būt taip linksma
Visi, net tie kurie nelabai norėjo dalyvauti, puikiai praleido laiką - nepatingėję reikiamu momentu pamojuoti ranka ar koja
Labiausiai negaliu pakęst kai žmonės tingi užpakalį nuo kėdės pakelt, sėdi užsiraukę su užrašu ant kaktos "tik nelieskit manęs" ir tikisi, kad juos kas nors palinksmins. Čia naujoji televizijos vergų aukų karta
(tik nepykit labai, čia mano nuomonė)
Pati neužilgo išteku - nebus jokių piršlių, jokių porų, tuoksimės tik bažnyčioje, būsiu su ilga vestuvine suknele ir su vėliumu (suknelė ne balta ir ne pūsta). Tėvelis mane palydės prie altoriaus. Tik čia mudviejų su jaunikiu akys susidurs
. Noriu, kad ceremonijos metu grotų smuikas. Paskui važiuosim gerai preleist laiko iki vakaro baliaus - romantiškai išgesim šampano kokioj mieloj kavinukėj, pasibastyt po gamtą - tik dviese
, tiesa maža smulkmena - visą tą laiką mus paparacins fotografas
Vėliau atvažiuosim į baliaus/pobūvio vietą, kur jau bus susirinkę visi svečiai - artimiausios giminės ir draugai (apie 50žm.), gal bus sutikimas, gal šeimos židinio perdavimas, nežinau, bet tikrai žinau, kad bus pasakiškas valsas
(absoliučiai niekas nežino, kad mes du slapukai jau kuris laikas vaikštom į šokių pamokas), bus slideshow iš mūsų vaikystės nuotraukų, bus dj, bus valaro vedėjas, apie vidurnaktį ketinam išsinešdinti į nuostabų viešbutuką, ech... labai tikiuosi, kad viskas bus taip kaip mes norim ir įsivaizduojam - šventė pirmiausia mudviem
, o paskui visiems kitiems. To ir linkiu visoms - kad jūsų diena būtų tokia, kokią ją įsivaizduojat būtent jūs!
Abejoju ar galima būtų mūsų vestuves pavadint tradicinėm, žinau, kad bus viena kita tradicija, bet man tikrai nusiš..
iš kokios šalies jos atėję, svarbu mums jos tinka ir patinka. Tokia mano nuomonė - jaunieji turi kelti tokias vestuves kokių nori patys, o ne galvot, kad ta ar kita tradicija atėjus iš kitos šalies, todėl mums netinka, o šita tradicija, nors mums ir nelabai patinka, yra lietuviška, todėl pas mus ji bus... na ne man kažkaip tokie dalykai. Sėkmės visoms ruošiant savo šventę