Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartinės vestuvės

Urtuk, o ne su Robertu Petrausku vede g.gif toks blondinas labai faina sypsena wub.gif

Musu vestuves vede irgi vedejas, Darius Cepulis. Buvo ir susiuolaikintu tradiciju, ir zaidimu, kurie toli grazu nebuvo nei kvaili,nei nuobodus, o apie vestuves visi iki siol sneka, kad nerealiai linksma buvo thumbup.gif ir tikrai zinau,kad nepataikauja sakydami tai-ne tokie zmones lotuliukas.gif
Sutinku su ta nuomone,kad svarbiausia - zmoniu nusiteikimas linksmintis,o ne sedeti ir laukti,kas tave palinksmins ar cirku pabus ir i viska ziureti is auksto - kaip buvo vienai forumietei, kurios vestuviu sveciai liko bais nepatenkinti butent tuo paciu vedeju,atseit nelinksmino ju pakankamai lotuliukas.gif nei pirsliai, nei vedantieji,nei jaunieji ner cirkas, jei zmones normalus, tai ir tas pats amerikietiskas, ir lietuviskas, ir kinietiskas ar afrikietiskas variantas bus linksmi ir isimintini ax.gif

p.s. jei kartociau-velgi apsirinkciau ta pati mixa-baznycia, pasiplaukiojimas jachta ir vakaras restorane o kita diena saslykai sodyboj jau be oficialumu.
Atsakyti
QUOTE(Gintarasa @ 2006 07 02, 20:39)
Na aš pati ruošiuosi, tai tarkim galima pasaką pasekti: išrenki žmones - tarkim giria - visi turi ūžti, mėnulis - koks vyras rankom pamirguliuot, žvaigždės - moteriškės rankas pakelia, šunys - vyrai staugia (labai juokingai atrodo), pilis - irgi koks vyras stambus, princesė chi chi chi - jaunoji, princas ant žirgo - jaunasis turi imituoti jojimą. Na ir pasaka: Buvo vakaras. Ošė tanki giria. Danguje švietė mėnulis ir mirgėjo žvaigždės. Per girią jojo princas. Jį lydėjo gauja šunų. Tolumoje stovėjo pilis. Ten gyveno princesė chi chi chi. Princas prijojo pilį, pasibeldė, duris atidarė princesė chi chi chi. Jie apsikabino, pasibučiavo ir ilgai ir laimingai gyveno.

Visi įjungti į žaidimą ir labai juokingai tai atrodo. thumbup.gif Gali ilgesnę sukurt.

Paskui galima bendrą sveikinimą jauniesiems padaryti, kur svečiai turi sakyti įvairius būdvardžius, o juos paskui įstatai į savo tekstą. Irgi fainai atrodo  drinks_cheers.gif .

OI teko ir man tokiam zaidime sudalyvaut... thumbup.gif
KAd kuo daugiau vestuviu su tokiais idomiais zaidimais... drinks_cheers.gif
As tai vaidinau mergele uogele.... O juokingiausia pas mus buvo,kai isrinko menuliu - vyriski praplikusi, tai kai reikedavo menuli pavaizduot,jis iskisdavo plikute savo... biggrin.gif VISIEMS BUVO LINKSMA...
Atsakyti
QUOTE(Menule @ 2006 07 05, 10:43)
O kodel jus nepasidarote sventes sau ir tik SAU? Na gerai juk nebutina balta vestuvine suknele ir smokingas, platininiai ziedai su deimantais ir t.t. nueikite ryte susirasykite, su kukluciais ziedeliais, paskui galima nueiti i foto atelje ir uz 20 lt nusifotografuoti viena bet gera nuotrauka,o poto pagal galimybes dviese i koki jauku restoraneli ar kavine suvalgyti pietu ir pakelti taure sampano, o vakare tureti butelaiti atsaldyto sampano, braskiu, vynogiu ir kokio meliono, daug daug zvakuciu ir  wub.gif ....  na tikrai neverta ta diena po CMB gryzti prie teliko smile.gif
na jei teisingai supratau jus turite kudiki? isvis VALIO visur visur su leliuku ir i CMB ir i kavine (pagaliau jose uzdrausta rukyti, tai galima ir su leliukais ten smile.gif ),
ir nuotrauku darytis kartu visiems smile.gif o poto pasivaikscioti po miesta, po senamiesti, nueiti i parka ash  wub.gif  tikrai manau kad jus savo vestuves neziuresite TV, jauciu kad kazka visvien sugalvosite smile.gif to jums ir linkiu  4u.gif

Lbai geri pasiulymai thumbup.gif

QUOTE(Blue_rose @ 2006 08 04, 08:53)
OI teko ir man tokiam zaidime sudalyvaut... thumbup.gif
KAd kuo daugiau vestuviu su tokiais idomiais zaidimais... drinks_cheers.gif
As tai vaidinau mergele uogele.... O juokingiausia pas mus buvo,kai isrinko menuliu - vyriski praplikusi, tai kai reikedavo menuli pavaizduot,jis iskisdavo plikute savo... biggrin.gif  VISIEMS BUVO LINKSMA...

Nepykit bet man tai tas zaidimas kazkoks kvailas doh.gif Nematau jame nieko juokingo, ar idomaus schmoll.gif

Vat pakliuvau i kokia situacija, pakviete mus i vestuves liudininkais, kur jaunuju tevai tikisi, kad mes sauniai pasiruosim kaip pirsliai, o jaunieji to visai nenori, tik gal kokiu zaidimu. Gal kas galit patirtimi pasidalinti 4u.gif kaip cia geriau padarius g.gif
Atsakyti
QUOTE(slsilvija @ 2006 08 05, 23:43)
Lbai geri pasiulymai thumbup.gif
Nepykit bet man tai tas zaidimas kazkoks kvailas doh.gif Nematau jame nieko juokingo, ar idomaus schmoll.gif

Vat pakliuvau i kokia situacija, pakviete mus i vestuves liudininkais, kur jaunuju tevai tikisi, kad mes sauniai pasiruosim kaip pirsliai, o jaunieji to visai nenori, tik gal kokiu zaidimu. Gal kas galit patirtimi pasidalinti 4u.gif kaip cia geriau padarius g.gif

pries metus laiko ir mums su vyru teko tokia"laime"pabuti liudininkais.Na ta diena kai jie susirase viskas buvo gerai,nulekem i trakus ir pasibuvom tik 6zmones,kurie ir dalyvavo ceremonijoje,taciau kai atejo baliaus diena(nes giminems jie dare atskirai)tai va tada prasikankinom,teko pabuti normaliais pirsliais,nors visai tam nebuvom pasiruose.Teko atlikt tas pareigas:mokyt jaunuosius buciuotis,vesti visa parada ir t.t..gerai dar kad neliepe niekas kokiu zaidimu mastyt nes butumem isproteje lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu va po paros cia visko skaitymo doh.gif prisirinkau tiek scenariju, ideju. Visiems aciu 4u.gif Dabar turiu tiek prisiseivinus biggrin.gif
Atsakyti
Kaip smagu,kad radau tiek bendraminciu sioj temoj!Taigi ir as tariu tvirta NE tradicinems vestuvems protest.gif Pati savo vestuves ka tik atsokau ir buvo tikrai labai smagu be pirsliu,uzstales dainu ir leliu vystymu mega_shok.gif Kas is tradiciju,tai buvo tik tevu palaiminimas.Turejau 7 poras is pulko,bet pirsliu nebuvo.Pirmiausia cmb,baznycia,fotoatelje,pasiplaukiojimas garlaiviu ir svente sodyboje.Jau is karto buvau suplanavus,kad vakara ves muzikantai(grupe"medus"),tai tokia programa buvo paruose,kad visi dar ilgai prisimena.Buvo daug sveciu is ivairiu miestu,tai darem su nakvyne.Antra diena nebuvo pustu sukneliu,visi kas kaip,nes buvo saslykai ir maudynes ezere thumbup.gif
Atsakyti
taigi nutarem ir mes gathering.gif , bet kadangi mes gyvename kartu jau 5 metai ir suneli turime 4 metu tai tikrai jokiu tradiciju nebus schmoll.gif . as visada zinojau kokiu noriu vestuviu ir todel seniau netekejau, kad ne tevai rengtu svente ir ne pagal ju dudele soktume. man ir taip atrodo kad gerai nes niekas nesikeicia, bet vyras nori labai g.gif . man didesni privalumai atrode savas nekilnojamas turtas, aprupintas vaikas ar geros atostogos, nei girdyt puse gimines. gal ir negrazu, bet jau tokia as. taigi netradiciskai bus vasario men, liudininkai du vyro geriausi draugai lotuliukas.gif ir be galo grazi nuotaka, po to balius su 14 draugu super vietoj uzupi. ir finansai dauguma atiduodami ne gerimams ir valgiui, o nuotakos garderobui. nes mano vyras liuks thumbup.gif
Atsakyti
Aš jungiuosi prie visų netradicinių vestuvių šalininkių drinks_cheers.gif Esu iš tų, kurios savo vestuves įsivaizduoja netradicines. Tikslios vizijos dar neturiu, bet laiko yra - sugalvosiu thumbup.gif Juolab, kad tokių smagių idėjų šiame skyrelyje suradau wub.gif
Atsakyti
Musu vestuves buvo netradicines,vede isgirtasis vedejas darius.Likom labai patenkinti.O scenarijus buvo toks:ryte abu pas kirpeja ir visaziste,po to namo,kur persirenge islekem su fotografu rimtai wub.gif fotosesejijai.skyrem net 3val,bet su pausem,t.y. ir kavos uzupy isgerem.Fotkino Garla,kuris sake tokiu graziu nuotrauku jau seniai buvo padares,nes niekur nereikkejo skubeti.o po fotosesijos lekem I kauna i baznycia.Po baznycios buvo surengtas aperatyvas,kur mus galejo gimines ir kiti i baliu nekviesti sveciai mus pasveikinti.Po to lekem i restorana kur mus pasitiko tevai grojant sodelyje saksofonistai.Po trumpo aperatyvo ,buvo pagrindinis patiekalas ir programa iki 1val ,kuria vede Darius. thumbup.gif thumbup.gif .Likom viskuo patenkinti kaip ir sveciai.

O mano pastebejimas,kad zmones su lygiu tik tokias,t.y. netradicines vestuves siuo metu ir svencia.
Atsakyti
QUOTE(belisime @ 2006 08 16, 23:54)
Musu vestuves buvo netradicines,vede isgirtasis vedejas darius.Likom labai patenkinti.O scenarijus buvo toks:ryte abu pas kirpeja ir  visaziste,po to namo,kur persirenge islekem su fotografu rimtai  wub.gif  fotosesejijai.skyrem net 3val,bet su pausem,t.y. ir kavos uzupy isgerem.Fotkino Garla,kuris sake tokiu graziu nuotrauku jau seniai buvo padares,nes niekur nereikkejo skubeti.o po fotosesijos lekem I kauna i baznycia.Po baznycios buvo surengtas aperatyvas,kur mus galejo gimines ir kiti i baliu nekviesti sveciai mus pasveikinti.Po to lekem i restorana kur mus pasitiko tevai grojant sodelyje saksofonistai.Po trumpo aperatyvo ,buvo pagrindinis patiekalas ir programa iki 1val ,kuria vede Darius. thumbup.gif  thumbup.gif .Likom viskuo patenkinti kaip ir sveciai.

O mano pastebejimas,kad zmones su lygiu tik tokias,t.y. netradicines vestuves siuo metu ir svencia.

Labai sauniai viska sugalvojote thumbup.gif Galiu isivaizduot kokias puikias nuotraukas turesit,jei fotografavo V.Garla good.gif Laukiam nuotraukyciu! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ferndale @ 2006 08 17, 13:53)
Labai sauniai viska sugalvojote thumbup.gif Galiu isivaizduot kokias puikias nuotraukas turesit,jei fotografavo V.Garla good.gif  Laukiam nuotraukyciu! ax.gif

Ech negaliu parodyti,nes nuotraukytes idetos musu asmeniame interneto puslapi,kur be to yra sveciai ,seima.O ju kaip ir puslapio viesinti nenoriu
Atsakyti
QUOTE(belisime @ 2006 08 17, 18:40)
Ech negaliu parodyti,nes nuotraukytes idetos musu asmeniame interneto puslapi,kur be to yra sveciai ,seima.O ju kaip ir puslapio viesinti nenoriu

tai nors vieną kokią nuotraukytę įmesk... bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti