Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 6 tema

I tema ax.gif
Noriu pasidziaugti. Vakar mergaites "nukove" man toki sijonuka:
user posted image
uz 40 dolciu. Kazkaip keista, jo pardavinejamo uz pilna kaina nepastebejau g.gif , o cia i "sale" imete bigsmile.gif. Nu, man jis labai grazus ir sudetis wub.gif . Beje, gal kuri turit? Kaip realiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anj: 19 vasario 2011 - 15:43
QUOTE(Aiste P. @ 2011 02 19, 16:06)
Gal kas turit toki megztuka, ar siaip galit patarti - ar jo sudetis gera ir ar apsimoka uz tokia kaina pirkti is Factory skyriaus, nes kaip suprantu jie buna prastesnes kokybes  4u.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/36037.jsp

Šio neturiu, bet turiu kitą iš factory su tokia pačia lino/medvilnės sudėtim, tai galiu pasakyt, kad megztukas lb plonas,nors kokybė nėra prasta. Bet vistik manau palaukite nuolaidos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2011 02 19, 14:51)
Mergaitės, o ar yra dar tokių kelnių? Miegoti negaliu, vis apie jas galvoju  doh.gif
Ar jos iš senesnės kolekcijos? Ir kokia kaina jų buvo?

user posted image

as ilgai gaudziau, bet po tu didziuju ispardavimu retai ismesdavo, o dabar visai neimeta. kaina be nuolaidos buvo 128 dol, su nuolaida berods 89 dol.
as SM perpirkau thumbup.gif kita savaite tureciau gauti smile.gif

QUOTE(Pampariskinas @ 2011 02 19, 16:44)
Merginos, gal jau baikit  biggrin.gif  nusibodo skaityti sia diskusija, ta pati per pati  biggrin.gif  geriau idekit ka uzgaudet naujo  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2011 02 19, 00:18)
O rankinių realių nuotraukų nebuvo ar nepastebėjau  ax.gif ?

nebuvo biggrin.gif
ikeliu kaip ir zadejau is abieju pusiu
user posted image
user posted image

taip atrodo pasididinus
user posted image
ir vidus storos ,,brezentines" medziagos
user posted image

rapoja, o Jus dar savo tasytes negavot?
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2011 02 19, 16:25)
nebuvo biggrin.gif
ikeliu kaip ir zadejau is abieju pusiu

rapoja, o Jus dar savo tasytes negavot?

Ačiū už nuotraukas bigsmile.gif 4u.gif Realiose nuotraukose man neprasčiau atrodo-graži mirksiukas.gif wub.gif Grandinės pigiai neturėtų atrodyti-gera oda,kokybiška rankinė ir grandinės savam stiliuj ir gerai ,kad jos yra rolleyes.gif
Dar negavau verysad.gif dar net Lietuvos nepasiekė,o dar kol išskirstys,kol man atsiųs doh.gif -dar užtruks verysad.gif Laukiu labai -įdomu pačiupint biggrin.gif
Atsakyti
Visai graži ta rankinė, tik man irgi per brangi atrodo smile.gif ir šiaip, ar patogi? nes aš vieną tokią ilgą turiu, tai jei kokius raktus įmetu, tai paskui užsiknisdama ieškau..
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2011 02 19, 15:11)
merginos, kas gal turit sia bliuskyte-marskinukus? koki imti dydi, jei nesioju s/m? xs ar s?  4u.gif
http://www.jcrew.com...D=1298117214417

Laba,

as turiu xs dydi, siaip nesioju s- is Jcrew viska perku xs. Man jie labiau priglude negu ant manikenes smile.gif labai plonyciai ir mieli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2011 02 19, 13:43)
gal tik dydžiais ir spalvom papilde: vakar vakare sita megztuka ziurejau, tai jau nebuvo nei spalvų, nei dydžių, o dabar žiūriu yra
http://www.jcrew.com...~~~~~/33325.jsp
smile.gif

Gal žinot ar atitinka dydį 4u.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 19 vasario 2011 - 18:05
QUOTE(savita1 @ 2011 02 19, 17:30)
Siaip nieko rankine, bet mano nuomone ji neverta tiek pinigu ax.gif
Ir tos grandines ant rankenu biski pigiai atrodo rolleyes.gif

man del tu grandiniu ir uztrauktuku kaip tik ir patrauke aki, mano visos rankines tokios paprastos klasikines, norejosi kazko kitokio ax.gif
QUOTE(rapoja @ 2011 02 19, 18:24)
Ačiū už nuotraukas  bigsmile.gif  4u.gif Realiose nuotraukose man neprasčiau atrodo-graži  mirksiukas.gif  wub.gif Grandinės pigiai neturėtų atrodyti-gera oda,kokybiška rankinė ir grandinės savam stiliuj ir gerai ,kad jos yra  rolleyes.gif
Dar negavau  verysad.gif dar net Lietuvos nepasiekė,o dar kol išskirstys,kol man atsiųs  doh.gif -dar užtruks verysad.gif Laukiu labai -įdomu pačiupint  biggrin.gif

mat kaip, tuo paciu metu pirkom, as jau savaite dziaugiuosi smile.gif realiai graziau atrodo, neiseina nufotkinti, kad matytusi visas grozis. oda realiai tamsiai juoda, del kokybes priekaistu neturiu, vienas trukumas, kad dazo truputi g.gif ant etiketes buvo parasyta, gal gali dazyti, bet kazkaip neatkreipiau demesio, o snd ziuriu kad sviesu paltuka biskuti istepe g.gif

QUOTE(SaiMita @ 2011 02 19, 18:40)
labai grazi rankine  wub.gif  tikrai neatrodo pigiai  bigsmile.gif

aciu
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 02 19, 18:47)
Visai graži ta rankinė, tik man irgi per brangi atrodo smile.gif  ir šiaip, ar patogi? nes aš vieną tokią ilgą turiu, tai jei kokius raktus įmetu, tai paskui užsiknisdama ieškau..

nzn as pripratus prie dideliu smile.gif be to viduj yra vienas didesnis skyrelis su uztrauktuku, du mazesni telefonui, is isores yra skyrius su uztrauktuku, taip, kad vietos raktam padeti yra smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingutia @ 2011 02 19, 17:22)
O gal galėsit pakomentuoti, kai gausit? Reali foto irgi gerai būtų  blush2.gif

Kažkaip pastebėjau.. Kai kas nuperka rūbelį išparduotuvėj ir jo nebelieka, tada jis pasidaro gražus ir jo mirtinai prisireikia, nors iki tol neatkreipi į jį dėmesio  lotuliukas.gif

ok,kai gausiu pakomentuosiu. gal mergina, is kurios pirkau nesupyks idesiu jos daryta nuotrauka. kelnes ant pakabos, bet vis tiek bendras vaizdas matosi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kubiliuke1 @ 2011 02 19, 19:47)
Laba,

as turiu xs dydi, siaip nesioju s- is Jcrew viska perku xs. Man jie labiau priglude negu ant manikenes  smile.gif  labai plonyciai ir mieli  4u.gif

aciu, kad atsakete 4u.gif visdelto pasiemiau xs, dabar bijau, kad nebutu mazi, o man jie tokie wub.gif baltus pagavo man Fabiana, seniai varvinau seile i juos, dabar drebesiu iki kol pareis smile.gif gal galit pamatuot koks plotis nuo peciu iki peciu ir nuo pazasties iki pazasties ploti, jei nesunku blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu va, ta smagia nata metu savo siandienos apranga - Jcrew maikele ir megztinis, Abercrombie slimai:
user posted image
Atsakyti
faini batai smile.gif
as parsinesiau ir pora jcrew rubeliu, jau kokie faaini, daug fainesni nei ineto fotkese smile.gif
Atsakyti