Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 6 tema

QUOTE(Dzinte @ 2011 02 17, 13:50)
Šiandien norėjau šį pasičiupti bigsmile.gif Ale užstrigo kompas ir net nebespėjau išsiųsti biggrin.gif
user posted image

Kokia kaina buvo?
Papildyta:
QUOTE(Gyte66 @ 2011 02 17, 14:04)
O as kol kas laikausi ir be papildomos nuolaidos nieko neperku  cool.gif
Siandien i sale imete silkine suknele:
http://www.jcrew.com...~~~~~/28440.jsp
Tokia turiu, dar vasara pirkau, labai labai  wub.gif 
Ups. matau, jau nebeliko  verysad.gif

Grazi suknele, nematyta bigsmile.gif
Issiaugojau nuoroda, visai noreciau. Kaip dydziai?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 02 17, 14:05)
Kokia kaina buvo?

19,99 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 02 17, 14:06)
Grazi suknele, nematyta bigsmile.gif 
Issiaugojau nuoroda, visai noreciau. Kaip dydziai?

Mano matmenys 84/65/89. 2 dydis thumbup.gif Jauciu tilpciau ir i 0, nes yra pora cm laisvumas per krutine, bet kadangi suknele silkine, nesitampo, tai nerizikavau mirksiukas.gif Juosmuo vos vos auksciau nei noretusi (ugis 1.72)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2011 02 17, 14:32)
Mano matmenys 84/65/89. 2 dydis  thumbup.gif  Jauciu tilpciau ir i 0, nes yra pora cm laisvumas per krutine, bet kadangi suknele silkine, nesitampo, tai nerizikavau  mirksiukas.gif  Juosmuo vos vos auksciau nei noretusi (ugis 1.72)
user posted image

O šiai suknelei klubai ar svarbūs? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 02 17, 14:33)
as gi nieko nekaltinu,gaila juk ir vienai butu uz shippa moket,kuris tikrai nemazasd pas juos kai nemokamo neduoda ax.gif siaip tik sakua,kad nervuojuos,labai vienos bliuzeles norejau,nors daug kainuoja,bet ai,kai labai norisi tai negaila biggrin.gif bet ka darysi,labai laukiu gal kas prisijungs prie J.crew ir pagaus mano dydi,o jeigu dar su nuolaida tai isvis nerealu bigsmile.gif beje,tarpininkes isvis nerealios yra,juk buna per nuolaidas sedi ir  laukia,kad ka pagaut mergaitem ,kai tik J.crew papildo:D

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Neviena pirkot sita suknyte, su 84/65/89 geriau 0 ar 2 dydi gaudyt, a? 4u.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Dzinte @ 2011 02 17, 14:35)
O šiai suknelei klubai ar svarbūs? g.gif

Tikrai schmoll.gif
Atsakyti
Gal matėte tokį J.Crew sijonuką g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 02 17, 11:15)
Aš apie šiuos auskarus mąstau unsure.gif
http://www.jcrew.com...25305/25305.jsp

Nesu jų mačiusi Sale. Tik niekaip negaliu rasti jų realios foto. Ir nežinau ar verta doh.gif

As turiu siuos auskariukus, pirkau kazkada su nuolaida mirksiukas.gif Siaip dar neturejau progos ju uzsideti (man jie tokie proginiai, ne kasdienai) doh.gif Jie gana dideli, isivaizdavau truputi kitokius...tas perlas labai didelis...siaip labai man jie grazus, bet as kai sviesi tokia, tai ant manes jie nelabai ryskiai matosi...prie tamsesnio, ryskesnio tipazo, manau, graziau ziuretusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2011 02 17, 14:39)
Neviena pirkot sita suknyte, su 84/65/89 geriau 0 ar 2 dydi gaudyt, a?  4u.gif
user posted image
Papildyta:

Tikrai  schmoll.gif

Su labai panasiais ismatavimais pirkau 0 dydi, nors lyg Ausriausias gavo 2, tai irgi sake gerai. Cia jau kokius rubus megstat labiau - laisvesnius ar prigludusius 4u.gif
Atsakyti
Bet kai nuolaidų nėr, tai ir tokių nematytų daiktų išmeta..
Gal kas šį turite? Kažin labai trumpas būtų?
ir dar šio sijonuko norėčiau, bet laikausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 02 17, 20:50)
Gal tada Ausriausio palaukit, kol atrasys, gal gyvai dar ka nors pakomentuos  4u.gif
Na lyg ta mergaite, neatsimenu gerai  blush2.gif

Aha, aš turiu 2 dydį smile.gif bet su realiom foto, tai reit nesigaus, fotikas į ilgą komandiruotę išvažiavo cool.gif
Atsakyti
Gal turite šį megztuką? Jis į didesnę ar mažesnę pusę?
user posted image
Atsakyti
Mergiukai gal kuri tokias turit? http://www.jcrew.com...42956/42956.jsp Jei europietiska nesioju 37-78 tai cia 7 imt? g.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti