Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 6 tema

QUOTE(savita1 @ 2011 02 17, 09:03)
Tada nieko gero is tos nuolaidos irnesakyk.gif biggrin.gif

Aš apie šiuos auskarus mąstau unsure.gif
http://www.jcrew.com...25305/25305.jsp

Nesu jų mačiusi Sale. Tik niekaip negaliu rasti jų realios foto. Ir nežinau ar verta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 02 17, 09:15)
Nesu jų mačiusi Sale. Tik niekaip negaliu rasti jų realios foto. Ir nežinau ar verta doh.gif

Super grazus. As siandien su Jcrew auskarais, apyranke, palaidine ir megztuku. flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 02 17, 09:15)
http://www.jcrew.com...25305/25305.jsp

Dailus auskarai 4u.gif
Man tai gerai, kai negaliu i ausis kisti bilekokiu auskaru, tai ramu, ramu...Nereikia nieko pirkti biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Laputa @ 2011 02 17, 09:34)
As irgi mastau apie viena papuosala, bet dar labiau noreciau laikrodzio, patinka man tokie simple. Tik kad niekur nerandu realios nuotraukos  g.gif

Koki ziuri?
Man tai Jcrew laikrodziai super negrazus unsure.gif Niekas nepriverstu pirkti o dar uz tokia kaina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 02 17, 09:51)
Dailus auskarai 4u.gif
Man tai gerai, kai negaliu i ausis kisti bilekokiu auskaru, tai ramu, ramu...Nereikia nieko pirkti biggrin.gif

Papildyta:

Koki ziuri?
Man tai Jcrew laikrodziai super negrazus unsure.gif Niekas nepriverstu pirkti o dar uz tokia kaina blink.gif

Tai tikrai nepatiks mirksiukas.gif Stai toki.
Kai ziuriu kitose temose kokius laikrodzius perka, tai irgi panasi israiksa buna. Bet visu skirtingas skonis drinks_cheers.gif

Radau vienam forume, kad pirko ji pigiau keliose vietose, bet neberandu as ten. Tikrai nesinori daug moketi, zodziu, mastau vis.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Soy @ 2011 02 17, 10:04)
Man tai super grazus tie military stiliaus laikrodziai, bet brangus, tai tik dirzeli atsisiunciau ir ant turimo uzsidejau rolleyes.gif

Masciau ir apie tai, bet kuri laikrodi turiu netiks dirzelis niekaip. O cia labai smagi ideja, vienas laikrodukas ir kruva dirzeliu pagal nuotaika bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 02 17, 09:51)
Dailus auskarai 4u.gif
Koki ziuri?

Mano anksciau irgi, bet dabar kazkaip aprimusios.
Pataisykit mane, bet, kiek suprantu, Jcrew neturi savo laikrodziu linijos, prekiauja firmos "Timex" laikrodziais.
QUOTE(Laputa @ 2011 02 17, 10:07)
Tai tikrai nepatiks  mirksiukas.gif Kai ziuriu kitose temose kokius laikrodzius perka, tai irgi panasi israiksa buna. Bet visu skirtingas skonis  drinks_cheers.gif

Laikrodukas liuks, bet apyranke iskart keisciau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 02 17, 10:15)
Mano anksciau irgi, bet dabar kazkaip aprimusios.
Pataisykit mane, bet, kiek suprantu, Jcrew neturi savo laikrodziu linijos, prekiauja firmos "Timex" laikrodziais.

Laikrodukas liuks, bet apyranke iskart keisciau.

Aha, Timex drinks_cheers.gif Bet man nzn, laikrodis turi buti su odine/melatine/kauciukine apyranke, o cia sitos brezentines tikrai nekas unsure.gif
Bet kiekvienam savo kaip sakant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 02 17, 10:07)
Tai tikrai nepatiks  mirksiukas.gif Stai toki.
Kai ziuriu kitose temose kokius laikrodzius perka, tai irgi panasi israiksa buna. Bet visu skirtingas skonis  drinks_cheers.gif

Radau vienam forume, kad pirko ji pigiau keliose vietose, bet neberandu as ten. Tikrai nesinori daug moketi, zodziu, mastau vis..  g.gif
Papildyta:

Masciau ir apie tai, bet kuri laikrodi turiu netiks dirzelis niekaip. O cia labai smagi ideja, vienas laikrodukas ir kruva dirzeliu pagal nuotaika  bigsmile.gif

Dabar paziurejau, tai kad lietuvoje tie timex laikrodukai, tokie elementarus, pigiau kainuoja nei cia siustis su nuolaida rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 02 17, 10:43)
Dabar paziurejau, tai kad lietuvoje tie timex laikrodukai, tokie elementarus, pigiau kainuoja nei cia siustis su nuolaida rolleyes.gif

Tai va sakau, kad pigus tas brendas, neypatingas.
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 02 17, 11:26)

Mergaitės, kokio dydžio krūtinei tiktų jie g.gif pas mane koki 87cm iš jcrew viską xs nešioju, paimčiau, nes labai mieli atrodo ax.gif
Atsakyti
Mergaites, patarkite su 106 klubais dzinsiuku ar velvetku reik 32 imti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 02 17, 13:53)
O nuorodą galit įmesti?  rolleyes.gif

Tik dabar kitą spalvą rodo per jo nuorodą 4u.gif
http://www.jcrew.com...scarf/30497.jsp
Atsakyti
O as kol kas laikausi ir be papildomos nuolaidos nieko neperku cool.gif
Siandien i sale imete silkine suknele:
http://www.jcrew.com...~~~~~/28440.jsp
Tokia turiu, dar vasara pirkau, labai labai wub.gif