QUOTE(ingrida5 @ 2011 02 24, 12:06)
gali but kad buvo diskusija, tokia cia tema, klausti ar pasiulyti, pasidziaugti gautom ar uzsisakytom prekem, bet nelabai yra kada skaityti visa tema ir ieskoti. tiesiog paklausiau, o kas zinojo, aciu tom mergaitem, paime ir atrase...
Kaip tik vakar vakare ir buvo diskutuota. Ir net sakyčiau gana išsamiai. Nes merginos ruošėsi extra Seilui ir intensyviai klausinėjo ir atsakinėjo. Tai čia vos keletas lapų atgal
Pabandžiau greitai Jums sugaudyti citatas
QUOTE(Chloja @ 2011 02 22, 19:17)
Mergaites,
gal kuriai pravers info apie velvetukus... as su 88cm klubais emiau 25dydi, tai per uzpakaliuka idealiai
tik per liemeni truputi kabo, o dabar tai isvis pasitampe, tai butinai dirzo reikia...
Bet ju toks minusas,kad nesuprantu kodel (mano blauzdos tikrai nera stambios, sakyciau, is plonuju), bet per blauzdas einant truputi traukia. Tai nera pacios patogiausios mano kelnes. BET...viska atperka kokybe ir medziagos svelnumas...
QUOTE(Vasarele @ 2011 02 23, 22:13)
26T dydžio velvetuku vidine siule 90cm. Čia tu be uztrauktuku.
QUOTE(Vasarele @ 2011 02 24, 09:53)
Gal ka domina, parasau 26 Tall dydzio velvetuku ismatavimus:
Juosmuo 78cm (siek tiek virs klubu);
Per klubus 92cm
Vidinis siules ilgis 90cm
Visas kelnyciu ilgis 109cm.
Man su 92cm klubais tai labai gerai, bet man atrodo kad dar koks cm tikrai tilptu.
Gal kas turi ne Tall dydi, tai galetume palyginti ismatavimus ir zinoti ar to pacio dydzio kelnes skiriasi tik ilgiu ar ir plociu