Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 6 tema

QUOTE(***Natalija*** @ 2011 02 23, 19:42)
Mergaites kuom skiriasi  g.gif

Pirmieji tiesaus siuvimo, antrieji - platejantys siek tiek apacioje 4u.gif
Atsakyti
Savita, gal gali primint kaip ta suknelė vilnonė iš Factory, ar su 85 65 92 reikia 2 dydžio?
Atsakyti
user posted image
Mergaites o situ velvetuku su 96 cm uodega koki dydi reiktu imti..siaip nesioju 28 .. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2011 02 23, 19:07)
Savita, gal gali primint kaip ta suknelė vilnonė iš Factory, ar su 85 65 92 reikia 2 dydžio?

Manau kad taip ax.gif I mazesni klubu nesutalpintum turbut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 02 23, 20:09)

O kazin tos suknytes maziausias dydis 0 ar 00? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2011 02 23, 19:07)

QUOTE(savita1 @ 2011 02 23, 19:09)

Vakar viena mergina ja is manes perpirko, jos klubai ~91, o tiko 0 dydis ax.gif
As joje skendau per visur, pas mane 84-67-89. Ir dar toks idomus dalykas, ji tikrai aukstom merginom skirta, nes su 164 jos krutines isiuvai man buvo jau po mano krutine biggrin.gif
Siaip labai daili, o medziaga wub.gif Aukstesnem tikrai super variantas 4u.gif
Nors jei butu 00 dydiz jauciu vel bandyciau laime nors ir zema esu..
Atsakyti
Gal kas tokią turite

http://www.jcrew.com...~~~~~/27422.jsp

Kaip realiai žiūrisi:ax: Ar atitinka dydis g.gif
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2011 02 23, 19:40)
Gal kas tokią turite

http://www.jcrew.com...~~~~~/27422.jsp

Kaip realiai žiūrisi:ax: Ar atitinka dydis g.gif

turiu tokia 4u.gif mano manymu padidinta, siaurinsiu truputuka per sonus.

Vaizdas realiai biski kitoks nei foto, nera tokio didelio blizgesio 4u.gif

Dabar kaina net mazesne kai pirkau buvo didesne rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Natalija***: 23 vasario 2011 - 19:58
QUOTE(***Natalija*** @ 2011 02 23, 21:57)
turiu tokia 4u.gif mano manymu padidinta, siaurinsiu truputuka per sonus.

Vaizdas realiai biski kitoks nei foto, nera tokio didelio blizgesio 4u.gif

Dabar kaina net mazesne kai pirkau buvo didesne rolleyes.gif

Natalija,o kurią turite,juodą ar tą šviesią ax.gif Kažin kuri gražiau žiūrėtusi g.gif O jin kaip suprantu, turėtų būt aptempta.O padidinta vienu dydžiu ar dar labiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2011 02 23, 20:04)
Natalija,o kurią turite,juodą ar tą šviesią ax.gif Kažin kuri gražiau žiūrėtusi g.gif O jin kaip suprantu, turėtų būt aptempta.O padidinta vienu dydžiu ar dar labiau g.gif

Turiu juoda 4u.gif
Na padidinta tikrai, bet ant kiek dydziu sunku pasakyti. Kiek esu gavusi maikuciu pastebejau toki dalyka, kad maikutes ant sleiku yra stipriai padidintos, negu paprastos maikes. Nes viska turiu M, tai paprastos maikes man thumbup.gif turiu tokia su plunksna, su gelem (ilgos rankoves), bet ant sleiku tai stipriai man dideles, siaurinsiu per sonus 4u.gif
Mano krutines 86, bet pilvuka turiu, kolkas tiek kiek per krutine doh.gif , tai sau imciau tikrai S, net XS pagalvociau, tik idomu ant kiek skiriasi dydziai 4u.gif

Na manau neturi jinai buti labai laisva g.gif o kuri graziau ziuretusi cia jau skonio reikalas, as kaip juodos, baltos, melynos spalvos myletoja i kitas mazai ziuriu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Natalija***: 23 vasario 2011 - 20:45
QUOTE(Laputa @ 2011 02 23, 19:17)
Vakar viena mergina ja is manes perpirko, jos klubai ~91, o tiko 0 dydis  ax.gif
As joje skendau per visur, pas mane 84-67-89. Ir dar toks idomus dalykas, ji tikrai aukstom merginom skirta, nes su 164 jos krutines isiuvai man buvo jau po mano krutine  biggrin.gif
Siaip labai daili, o medziaga  wub.gif Aukstesnem tikrai super variantas  4u.gif

Tai gal bandyt man 0 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 02 23, 19:17)
Vakar viena mergina ja is manes perpirko, jos klubai ~91, o tiko 0 dydis  ax.gif
As joje skendau per visur, pas mane 84-67-89. Ir dar toks idomus dalykas, ji tikrai aukstom merginom skirta, nes su 164 jos krutines isiuvai man buvo jau po mano krutine  biggrin.gif
Siaip labai daili, o medziaga  wub.gif Aukstesnem tikrai super variantas  4u.gif

Na cia kaip kam patinka ax.gif Sitos suknelytes modeliukas, kad i apacia ji isplateja, 4 dydzio ties klubais 48-49cm. Tai man lieka vietos, laisva, nevarzi judesio, graziai krenta. Jeigu norisi aptemptos labiau, tai tada galima is mazesni dydi imti ax.gif Bet tada ji netaip graziai jauciu ziuretusi g.gif
Papildyta:
Gyte, va 4 dydzio tokie ismatavimai:
Ilgis-apie 94cm
Ties krutine apie 44cm (yra isiuvai)
Ties liemeniu apie 41-41cm
Ties klubais apie 48-49cm
Atsakyti