Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 6 tema

QUOTE(fggh @ 2011 02 16, 14:00)
Savita1, gal jau gavai ta leopardini  bigsmile.gif ? Kaip graziai tas megztukas atrodo foto kur praeitoj temoj ikele, ta spalvyte tokia  wub.gif
Papildyta:

Gaila, kad ne xxs, pasiimciau  smile.gif

Dar ne, negavau, tikiuosi greit tureti, bet jau susitaikiau su ta mintimi, kad bus ziauriai trumpas doh.gif
Turiu ta bliuskute, tik kita spalva, man atrodo xxs ju niekad nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2011 02 16, 13:43)
Nerealus maudymukas. Spalvytės  wub.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/12863.jsp
Kaip manot krūtinei prilaikyti yra padaryti kokie įsiuvai?  g.gif

Spalvytes tai uzburiancios wub.gif Bet pats modelis nelabai graziai gula, kazkaip krutine negraziai modeliui g.gif

QUOTE(savita1 @ 2011 02 16, 13:45)
Koks grazus maudomas wub.gif 
O kaip cia dydzius zinoti g.gif

Turiu viena istisini maudoma is senesnes kolekcijos, tai su 170 ugiu, 32C krutine ir 93 klubais 4 dydis idealiai (mano ilgas liemuo, tai manau del ilgio tiks ir aukstoms).

Savita1, ar gavai siandien mano AZ? blush2.gif Pastaruoju metu SM pastringa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 02 16, 14:09)
Spalvytes tai uzburiancios wub.gif  Bet pats modelis nelabai graziai gula, kazkaip krutine negraziai modeliui g.gif
Turiu viena istisini maudoma is senesnes kolekcijos, tai su 170 ugiu, 32C krutine ir 93 klubais 4 dydis idealiai (mano ilgas liemuo, tai manau del ilgio tiks ir aukstoms).

Savita1, ar gavai siandien mano AZ? blush2.gif  Pastaruoju metu SM pastringa  doh.gif

O as turiu tokio modeliuko maudoma, tik kitos firmos, su dar gilesne iskirpte turbut, atrodo super graziai, nera ten jokiu pakietinimu, bet krutine puikiai jauciasi jame biggrin.gif Dar niekad nesu gavusi tiek komplimentu del maudomo, kiek gavau devedama toki wub.gif
Tiesa, jeigu krutine sangri, tai ir didesnis dydis graziai atrodys, o siaip tai manau moks modelis idealus mazesnei krutinei, B dydziui bigsmile.gif
Gavau zinute drinks_cheers.gif Atrasysiu biskuti veliau, eisiu spinta perkuisiu, paziuresiu ar tureciau prie ko derinti ta spalva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 02 16, 14:09)
Spalvytes tai uzburiancios wub.gif  Bet pats modelis nelabai graziai gula, kazkaip krutine negraziai modeliui g.gif

Ner krutines, todel ir negraziai.
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 02 16, 13:14)
Siuo metu yra 6 dydis, jei kam tinka - scout chino  4u.gif

Aš labai panašias tik iš pernai metų turiu, tai su 93cm 2 dydis didokas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 02 16, 14:18)
O as turiu tokio modeliuko maudoma, tik kitos firmos, su dar gilesne iskirpte turbut, atrodo super graziai, nera ten jokiu pakietinimu, bet krutine puikiai jauciasi jame biggrin.gif  Dar niekad nesu gavusi tiek komplimentu del maudomo, kiek gavau devedama toki wub.gif
Tiesa, jeigu krutine sangri, tai ir didesnis dydis graziai atrodys, o siaip tai manau moks modelis idealus mazesnei krutinei, B dydziui bigsmile.gif
Gavau zinute drinks_cheers.gif Atrasysiu biskuti veliau, eisiu spinta perkuisiu, paziuresiu ar tureciau prie ko derinti ta spalva 4u.gif

As kazkaip galvoju, kad krutine turetu buti idealiai stangri tokiam modeliui, ir dydis apie C... Maza priplos, o dideles neprilaikys g.gif

Oki, tada viskas tvarkoj, nes jau kelis kartus pastaruoju metu siunciant AZ nenukeliavo, tai ir neramu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 02 16, 14:55)
As kazkaip galvoju, kad krutine turetu buti idealiai stangri tokiam modeliui, ir dydis apie C... Maza priplos, o dideles neprilaikys g.gif

Oki, tada viskas tvarkoj, nes jau kelis kartus pastaruoju metu siunciant AZ nenukeliavo, tai ir neramu mirksiukas.gif

Mano krutine nera didele, nesioju B, aisku stangri, del to maudomas tokio tipo atrodo labai gerai ax.gif
O ar didesnei krutinei butu grazu, nzn, kazkaip abejoju unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 02 16, 17:03)
Mergaites, kaip jus i Factory ieinat ? Nes j,crew puslapi ne visada jis buna.. ax.gif

Per google smile.gif
http://www.jcrew.com/factory.jsp
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 02 16, 16:03)
Mergaites, kaip jus i Factory ieinat ? Nes j,crew puslapi ne visada jis buna.. ax.gif

Duodu tau iejima i factory biggrin.gif
http://www.jcrew.com...aijav@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 02 16, 19:22)
buna ji kartais imeta,bet sekti reikia,as nusipirkau irgi ji,gaila,bet be nuolaidos,bet labai norejau ir jau kokia savaite gal nematau jo,kad idetu smile.gif

Gal praleidau, mergaites o jisai nepadidintas g.gif Koki dydi su 90 krutine reiketu, gal M g.gif
Atsakyti
o as sitas kelnes gaudau, bet nebematau, kad papildytu, jei kuri pirkot ir netiks prasau pirma man pasiulykit 4u.gif
user posted image

i tema gavau savo Exhibitor tote, ryt dienos sviesoj pasistengsiu nuotraukas padaryti. siaip patiko, oda stora, kokybiskai pasiutas ir didelis biggrin.gif
user posted image
ir paltuka jau seniau atsiemiau 2 dydi is peciu pats tas, rankoves geros gal per liemeni ir krutine noretusi siauresnio truputi, manau ir 0 butu geras (84-65-90). spalva ryski, medziaga labai svelni, nestoras, bet siltas 70 proc vilnos. zodziu sitais pirkiniais likau patenkinta
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2011 02 16, 19:31)
Gal praleidau, mergaites o jisai nepadidintas g.gif  Koki dydi su 90 krutine reiketu, gal M g.gif

as kiek cia skaiciau,lyg ir nepadidintas,tai pasiimiau S,galvoju tokio tipo geriau ciut didesnis negu labai mazas ax.gif
QUOTE(Adrastėja @ 2011 02 16, 19:40)
Tai va aš irgi vis stebiu, bet nematau, pirkčiau ir be nuolaidos. O gal turite jo nuorodą išsisaugojusi?Man jis taip tiktų prie smėlinių velvetukų...

turiu nuorodele,nes labai jau gaudziau biggrin.gif va prasom:
http://www.jcrew.com...D=1296130052667
Atsakyti