Aha, dabar geriau ziuriuosi. Dominyyka, tenka kartais po pastus palakstyt, dar kokiu reikalu, taip ir nuplaukia ta pietu pertrauka.
Savita, zinok, tos kelnes siaurejancios pilkos trikotazines su merinu, gi baisus mados klyksmas, o mes po namus tampom. As "Laimos stiliu" perziurejau, ten jos karaliauja ant podiumu.
as Stiliuje maciau viena boboviciu su tom jusu kelnem dar mintyse pagalvojau, kad va linamoq po namus tampyti nusipirko, o cia motera aukstuomenes vakareliui pasipuose
QUOTE(minha @ 2011 02 19, 21:07)
as Stiliuje maciau viena boboviciu su tom jusu kelnem dar mintyse pagalvojau, kad va linamoq po namus tampyti nusipirko, o cia motera aukstuomenes vakareliui pasipuose
Siaip tai pirkau kaip ir ne namams, bet nelabai vizija turejau, kaip derinti. O dabar jau turiu. Jei kam idomu, darbe nuskanuosiu ta puslapi, kur modeliai su tokiom.
QUOTE(linamog @ 2011 02 19, 21:05)
Aha, dabar geriau ziuriuosi. Dominyyka, tenka kartais po pastus palakstyt, dar kokiu reikalu, taip ir nuplaukia ta pietu pertrauka.
Savita, zinok, tos kelnes siaurejancios pilkos trikotazines su merinu, gi baisus mados klyksmas, o mes po namus tampom. As "Laimos stiliu" perziurejau, ten jos karaliauja ant podiumu.
Ane?!
As tai zinok tik kelis kartus buvau uzsidejusi, i parde islekiau ir tai kazkaip nepatogiai jauciuosi, juokingai su tom kelnem nukarusiu klynu
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2011 02 19, 21:11)
Siaip tai pirkau kaip ir ne namams, bet nelabai vizija turejau, kaip derinti. O dabar jau turiu. Jei kam idomu, darbe nuskanuosiu ta puslapi, kur modeliai su tokiom.
Man idomu, idek Gal pamatysiu kaip jas ir su kuom geriau nesioti
as tokias is mjr parsisiunciau, palapine gavau ideciau parduot,ale nufotkinus kazkas baisaus gaunasi o realios foto neuzsaugojau. Kaip vyriskos apatines kelnes
QUOTE(savita1 @ 2011 02 19, 21:11)
Ane?!
As tai zinok tik kelis kartus buvau uzsidejusi, i parde islekiau ir tai kazkaip nepatogiai jauciuosi, juokingai su tom kelnem nukarusiu klynu
Va kazkas i ta puse:
Papildyta:
QUOTE(Dominyyka @ 2011 02 19, 21:16)
as tokias is mjr parsisiunciau, palapine gavau ideciau parduot,ale nufotkinus kazkas baisaus gaunasi o realios foto neuzsaugojau. Kaip vyriskos apatines kelnes
Tai patikek, mano Jcrew L dydis irgi parasiutas buvo, bet siuveja graziai persiuvo. Rytoj gal pakombinuosiu su jom kazka.
o jusu tokios? kad jus trikotazo pirkot ar ne?
QUOTE(Dominyyka @ 2011 02 19, 21:20)
o jusu tokios? kad jus trikotazo pirkot ar ne?
Trikotazo, cia silueto pavyzdi imeciau, zurnale matysis gryn trikotaziniai variantai.
mano nepataisomos, labai dideles ir ilgos.
Mano tai merino vilnos kelnes, va sitos: http://www.flickr.co...57625880967980/
QUOTE(Dominyyka @ 2011 02 19, 21:21)
mano nepataisomos, labai dideles ir ilgos.
Manau, ner nepataisomu.
QUOTE(linamog @ 2011 02 19, 22:25)
Manau, ner nepataisomu.
na megztos tokios, persiut reiktu viska, oi neapsimoka. Nezinau kaip as aplamai jas nesiociau man jos nepriderinamos kazkaip.