Sveikutres, vis lankiausi pas jus, ziurinejau jusu dailius darbelius ir nutariau ir as pamegint stai rodausi savo medaljonini sali
QUOTE(<Indriuska> @ 2011 02 28, 14:27)
Sveikutres, vis lankiausi pas jus, ziurinejau jusu dailius darbelius ir nutariau ir as pamegint stai rodausi savo medaljonini sali
Nu taip kaip atrodo nuotraukoj - man nepatinka... jau geriau vietoj tų baltų blynų skylės būtų...
Nu bet gal čia toks užmanymas buvo Gal tikrovėj kitaip atrodo
Atsiprašau, kad aš taip rašau , bet visada sakau tai kaip man atrodo... Ir nuoširdžiai tikiuosi, kad ir mano darbu taip vertins
o man GRAZU ...nu labai originalu..ir kruopsciai ir apgalvotai nunerta ...ismyleta ...ir tos gelytes taip graziai 'pametytos'' -uz originaluma 10 balu ...
vienoms patinka-''vienspalviai'' ,kitos nori isskirtinio originalaus gaminuko ...
vienoms patinka-''vienspalviai'' ,kitos nori isskirtinio originalaus gaminuko ...
Nu dėl skonio nesiginčijama Kad man nepatinka, tai nereiškia, kad ir kiriems turi nepatikt
Kad padaryta kruopščiai, tai puikiai matosi
Kad padaryta kruopščiai, tai puikiai matosi
Aciu uz pagyrimus ir kritika na o man atvirksciai skyles negraziai ziurisi.. bet juk kiekvienas sali individualus
labas rolandai- visu pirma-vienaskaita prasom ..nesergu dar didybes manija ...
o del ratuko nepamenu as...bet ir man jis toks maziukas atrode,bet PASITEMPE KRASTA APMEZGUS ...na pamatuoi dabar negaliu,bet apytiksliai kokie 27 cm ...spindulys ...reikia megst laisviau ,kad temptusi
o del ratuko nepamenu as...bet ir man jis toks maziukas atrode,bet PASITEMPE KRASTA APMEZGUS ...na pamatuoi dabar negaliu,bet apytiksliai kokie 27 cm ...spindulys ...reikia megst laisviau ,kad temptusi
QUOTE(<Indriuska> @ 2011 02 28, 14:27)
O jeeeeyyy koks grozis Nu labai super Tik spalvos nesuprantu juodas ar tamsiai melynas? Ir tos gelytes labai originaliai, nematytai Man irgi negrazu skyles tame salyje O cia taip uzlopyta - pagal mano skoni Superinis salis
Papildyta:
QUOTE(tiklis @ 2011 02 28, 10:08)
Ooooo tiklis Nu bet bais malonu kai taves pasigenda ir laukia, ania? Kur vaizdialiai ? Jau sudziuti baigiam belaukdamos
QUOTE(poeme @ 2011 02 28, 20:36)
O jeeeeyyy koks grozis Nu labai super Tik spalvos nesuprantu juodas ar tamsiai melynas? Ir tos gelytes labai originaliai, nematytai Man irgi negrazu skyles tame salyje O cia taip uzlopyta - pagal mano skoni Superinis salis
Papildyta:
Papildyta:
Aciukas juodas salis su tokios kaip auksines spalvos siulu gelytemis
QUOTE(<Indriuska> @ 2011 02 28, 20:44)
Aciukas juodas salis su tokios kaip auksines spalvos siulu gelytemis
Ooooo tai super derinys O man pasirode tamsiai melynas salis su baltom gelytem
Papildyta:
QUOTE(tiklis @ 2011 02 28, 20:51)
tai kad dirbu dirbu,a parodyt ner ka
na va cia bruoliuku megstas sarafancikas dukrytei...pabandymui ir susipazinimui su masina
na va cia bruoliuku megstas sarafancikas dukrytei...pabandymui ir susipazinimui su masina
AAAAA tu sazines turek Ner ka parodyt sako Dieve koks angeliukas
Kas kas - bruoliuku megztas? Cia su broliuku mezget ?