Įkraunama...
Įkraunama...

Medaljoninis šalis, Ralph Lauren megztinis, ir

labai malonu sulaukti is jusu atsakymu !!! 4u.gif

nu bet tai prigavot... blush2.gif apie rankoves tikrai nieko neuzmaciau senesniuose pasnekiuose dar pasikuisiu - gal pamenat praitoj temoj snekejot?
arba trumpai galit nupasakot kaip dareet?

as taip isivaizduoju, kad pradziai reikia surinkti akis ties petuku ir vis pamezgant surinkineti kitas akis.. nes jei viska surinkti - tai butu belekas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nadza: 18 rugpjūčio 2011 - 19:34
aš dabar kiek pamenu lygtais susrinkau 8 akis, ties pyne kuri ant peties ir paskui kiekvienos eilė sgale po akį primegzdavau g.gif Žinau, kad nieko neskaičiavau, bet gavosi po pirmo ardymo biggrin.gif pati nustebau, kad taip gražiai rankovės įsistato mezgant nuo peties
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 18 rugpjūčio 2011 - 20:58
Sveikutes
Pries kiek laiko cia kelios mergaites neret ruda sijoma ,kiek pamenu jis liktais is medvilnes,O as va uzmaciau labai papigam akriliniu siuliuku,istikro kol nepaskaiciau tai buvau isitikinus kad jie is medvilnes,taigi kaip manot ar bus vertas vargas su tokiais siulais
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2011 08 18, 22:17)
Sveikutes
Pries kiek laiko cia kelios mergaites neret ruda sijoma ,kiek pamenu jis liktais is medvilnes,O as va uzmaciau labai papigam akriliniu siuliuku,istikro kol nepaskaiciau tai buvau isitikinus kad jie is medvilnes,taigi kaip manot ar bus vertas vargas su tokiais siulais

priklauso nuo siulo kokybes...jei tikrai kokybiskas siulas-''vertas''...dabar technologijos taip pazenge,kad akrilas irgi laaab kokybiskas.

del rankoviu..as mezgiau taip-susirinkau kiek ir forget-atrodo 8 tongue.gif akis ir KIEKVIENOS eiles pabaigoj ''pririnkdavau'' po viena nauja aki... thumbup.gif gavosi.

tik ziurek is kurios puses ja ''pririnkinet''-viena kart reik siula traukt ''per prieki'',kita kart per ''gala'' tongue.gif ..supratai?
Atsakyti
Oho kiek cia saliu uzgime biggrin.gif Smagu thumbup.gif
Gera as pvz daviau ax.gif tik gaila, kad mano salio nuotraukos taip nieks ir neidejo tongue.gif

Dabar narplioji jau trecia. Tikiuosi per kita savaitele jau galesiu dziaugtis rezultatu ax.gif

Vis akis paganau i RL megztuka ax.gif tikiuosi ir jam laikas aties biggrin.gif
Nes eilej stovi n darbu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 20 rugpjūčio 2011 - 21:10
QUOTE(Nonna @ 2011 08 20, 21:09)
Oho kiek cia saliu uzgime  biggrin.gif Smagu  thumbup.gif
Gera as pvz daviau  ax.gif tik gaila, kad mano salio nuotraukos taip nieks ir neidejo  tongue.gif

taigi, kaip tik temute i pabaiga eina - imesk abu savo salius, tai i nauja tema su visais sudesim ir dar nurodysims, kad butent jis - naujai gimusiu saliu ikvepejas bigsmile.gif

idek idek - labai smalsu paziureti bigsmile.gif kazkaip ir as nuo pat pradziu si foruma seku... bet... ko tai nepamenu tavo darbuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2010 09 26, 20:45)
Mano darbas  4u.gif
Iveiktas per 2 menesius su pertraukom, nes 2 kartus skridom atostogu, be to karsciai buvo, tai is 100% vilnos nesinorejo nert  ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 20 rugpjūčio 2011 - 22:44
o,NONNA gryzo bigsmile.gif ...na as tai niekad nepamirsiu,kad NONNA ir ILAMKA buvo mano salio ikvepejos... biggrin.gif ...
Atsakyti
Turejau daugiau nei puse metu abstinencija lotuliukas.gif nuo visko lotuliukas.gif nuo nerimo, mezgimo, siuvinejimo, siuvimo lotuliukas.gif dabar va trecia neriu sali, bet siandien paaiskejo, kad nerandu atspausdintos Nr8 schemutes doh.gif is kompo nepatogu nert doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 21 rugpjūčio 2011 - 11:46
O taip taaaip... matytas ir pazystamas vaizdelis wub.gif
Nona, taigi mano salis tikra tavo baltojo kopija bigsmile.gif ir medaliai didelis ir stambus !!! ir bumbolus, atrodo tik mes dvi ir tedejome rolleyes.gif

bet... tu foto ikelei, kaip citata... man, atrodo, nauja tema kuriancioms mergaitems - neleis nukopinti nuorodos g.gif
Atsakyti
Sveikos.Jau senokai baigiau trečiąjį,bet nebuvo kada idėti smile.gif
user posted image
Kaip jūs įkeliat didokas nuotraukas?Aš tik vieną būdą žinau per radikal.ru
Atsakyti
QUOTE(Kilina @ 2011 08 21, 17:10)

Kaip jūs įkeliat didokas nuotraukas?Aš tik vieną būdą žinau per radikal.ru

as irgi per radikal.ru keliu ... tai gal tu nukopini ne ta nuoroda g.gif as kopinu ''Картинка в тексте''
Atsakyti