Įkraunama...
Įkraunama...

Medaljoninis šalis, Ralph Lauren megztinis, ir

Avijacija sakyciau tikrai reikia dar vienos eiles. manau varzys ir judesius g.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2011 08 01, 10:18)
Avijacija sakyciau tikrai reikia dar vienos eiles. manau varzys ir judesius g.gif


nu ir aš manau kad dėsiu dar eilutę. Jei ką taigi galima bus tų rankovių iškirpimus panert papildomai jei per dideli gausis 4u.gif
Atsakyti
Avijacija - pasakiško grožio darbelis gaunasi wub.gif
Atsakyti
na ka - ir as pradejau ta ratuotaja pabandymui nerti ir iskilo vienas klausimas. Noriu nunerti nenutraukiant siulo, bet ta viena gelyte nuneriau ir galvoju kaip cia padarius dabar. Suprantu kad reikia datraukti siula iki kitos gelytes vidurio pasimatavus, bet kaip datraukti??? Ar neriant kilpeles ar siaip didele kilpa padarant.. niekaip nedasyla g.gif ar per kilpa gal pertraukti kamuoliuka siulu ir uzbaigti gelyte ir tada tik traukti ta viena siula iki kitos gelytes vidurio.
Atsakyti
Carolina212, va Axioma labai aiskiai viska paaiskinus, kaip nerti nenutraukiant siulo.
Is kokiu siulu neri, kokia spalva?

QUOTE(axioma @ 2011 07 22, 06:50)
  o schema jei žiūrite spalvotą tai ir padaryta nėrimui nenutraukiant siūlo, reik atidžiai sekti violetines ir raudonas akis. Neriant 1 gėlytės paskutinę eilę ( ta kuri raudona) nunėrus 5 puslankius (po 6 akis) prasideda 3 violetinės akys ir dar 20 akių violetinės jau 2 gėlytės sudedamoji dalis.

Žodžiu taip, nunėrus tuos 5 puslankius išneriu 23 akis, atgal atsiskaičiuoju 10 akių ir sujungiu į žiedą- tai naujos gėlytės viduriukas ir tada vėl pagal schemą visa gėlytė iki paskutinės eilės, kurią vėl kartoju kaip prieš tai buvusią. Taigi gėlytės lieka tokios nevisai išbaigtos nes visos gėlyčių grandinės viršuje dar trūksta tų 6 akių puslankių ( žydra spalva schemoje), jie prineriami kai visos gėlytės jau sujungtos.

tikiuosi aiškiai parašiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 01 rugpjūčio 2011 - 17:22
Tik noriu patikslinti, paskutinėje eilėje išneriami 7 pilni 6 akių lankeliai ir pradedama nauja 23 akių eilė kitai gėlytei. jei nerti tuos seniau minėtus 5 puslankius, gaunasi visiška nesamonė, kai tos gėlytės apneriamos kvarbatkiukais. smile.gif

aš jau antrą eilę baiginėju, baisiai ilgai aš čia kažkaip kuičiuosi verysad.gif
Atsakyti
axioma, neilgai neilgai, as lygiai tokia pat. Mnao va irgi dvi eiles nunertos ir stovi nerinys, nera kada.
Bet siandien pati sau prisizadejau, kad treciai eilei bent gelytes nunersiu.
Atsakyti
vadinasi nusigrybavau konkreciai. Jau nuneriau 8 gelytes, bet matau kad ardyti jas reikes. As benerdama 'sumasciau' kad nugaroje reikia palikti toky plika ilga siula, tai blogoje puseje lieka toks siuliukas jungiantis viena gelyte su kita. Bet aplinkui tuos puslankiukus jau apnerus esu. O tai jums ta pynele blogoje puseje vistiek tabaluoja kazkiek? neprimezgate jos? Siulu dar nenusipirkau, paprasciausiai pasiemiau siulu likuciu ir bandau nerti siaip pasibandymui kaip cia kas gaunasi. Kad zinociau kokius siulus nusipirkti. Aciu, kad paaiskinote merginos kaip ten su tuo siulo nenutraukimu - kazkaip praziopsojau kiap Axioma aiskino 4u.gif
Atsakyti
Ni, niekas netabaluoja smile.gif

pasiimkite schema spalvotai ir gerai isiziurėkite į paskutinę eilę, sekite vieną spalva ir tikrai suprasite kame ten šaknys smile.gif tiesiog kaip ir neriate pirmają gėlytę- neriate 10 akių žiedą, po to 4 akis vietoje pirmo stulpelio su dvigubu užmetimu ir kiekvieną naują gėlytęs ratą juk pradedate ne iškart stulpeliu, o kažkiektai akių kurios tą pradžią ir atstoja, taigi šiuo atveju tos 23 akys ir yra tų visų ratų pradžia, vietoje pirmų stulpelių su užmetimais, pvz. tik paskutinės 6 akys ( tos kurios jau lieka priartėjus prie prieš tai nunertos gėlytės yra pusė paskutinės 6 akių eilės. 3 akys vienos gėlės ir 3 kitos. kai viršuje nersite tuos trūkstamus lankelius (žydrus) nunersite 3 akis ir dursite į tos kadaise nunertos pynelės vidurį ir gausite pilną 6 akių lankelį, dar tris akis nunersite ir dursite jau į sekančią gėlytę, taip ir ji iškart pasiradys su vienu 6 akių lankeliu.

gal aiškinu belekaip, bet tik taip sugebu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2011 08 01, 18:29)
aš jau antrą eilę baiginėju, baisiai ilgai aš čia kažkaip kuičiuosi  verysad.gif

nu kad ilgai trunkantis gan darbelis. va trečioj eilėj pas mane net 37 gėlės, ketvirtoj irgi panašiai bus. aš gal ir nemoku greitai daryt. Man tokie darbai ilgai užtrunka, vis pasižiūriu, pamatuoju, tai kuisiuos ilgai tikrai doh.gif rudeninė suknikė mano numesta jau kiek laiko. per karščius visai vilnos į rankas nesinori imt.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2011 08 01, 19:19)
Ni, niekas netabaluoja smile.gif

pasiimkite schema spalvotai ir gerai isiziurėkite į paskutinę eilę, sekite vieną spalva ir tikrai suprasite kame ten šaknys smile.gif  tiesiog kaip ir neriate pirmają gėlytę- neriate 10 akių žiedą, po to 4 akis vietoje pirmo stulpelio su dvigubu užmetimu ir kiekvieną naują gėlytęs ratą juk pradedate ne iškart stulpeliu, o kažkiektai akių kurios tą pradžią ir atstoja, taigi šiuo atveju tos 23 akys ir yra tų visų ratų pradžia, vietoje pirmų stulpelių su užmetimais, pvz. tik paskutinės 6 akys ( tos kurios jau lieka priartėjus prie prieš tai nunertos gėlytės yra pusė paskutinės 6 akių eilės. 3 akys vienos gėlės ir 3 kitos. kai viršuje nersite tuos trūkstamus lankelius (žydrus) nunersite 3 akis ir dursite į tos kadaise nunertos pynelės vidurį ir gausite pilną 6 akių lankelį, dar tris akis nunersite ir dursite jau į sekančią gėlytę, taip ir ji iškart pasiradys su vienu 6 akių lankeliu.

gal aiškinu belekaip, bet tik taip sugebu smile.gif


Visu pirma as esu "tu", o ne "jus" biggrin.gif Antra: na ir kantrybe pas tave Axioma taip graziai isaiskinti man visa ta makalyne. Aciu Aciu Aciu 4u.gif Atrodo viska supratau. Bandysiu is naujo. Tikiuosi "nebegrybausiu". Nes dabar tie kabantys "pliki" siuliukai tikrai nekazkoky vaizda sudaro.
Atsakyti
o kur vaizdai mergaitės? labai gi smalsu kaip gaunas kitiem 4u.gif

beje, dėkui už pagyrimus. Smagiau ir nerti blush2.gif
Atsakyti